Dodaj do ulubionych

Polo Market - Mila

14.01.15, 09:40
Polo Market znika z Siedlec a sklep w Siedlcach od dnia 01-01-2015 należy do nowej sieci sklepów Mila.

Obserwuj wątek
    • efaster Re: Polo Market - Mila 14.01.15, 21:49
      a jak o tym pisałem wcześniej to mnie "skrzyczeli" :) że to nie o tym wątek :)

forum.gazeta.pl/forum/w,262,156095645,156097825,Re_TOPAZ_przejmuje_siec_sklepow_EDEN.html
      tak to jest, jak mawiają jaskółki, że nie dobre są spółki, się pokłócili w grupie Polomarket (zapewne o pieniądze) to stwierdził prezes market-Detal, że sam podoła i stworzył sieć Mila, zamieniając swoje 173 sklepy działające pod marką Polomarket na Mila.

W Łosicach też mają otwierać (w budynku handlowym który powstał na terenie PKS-u koło ronda)
      • luk14143 Re: Polo Market - Mila 16.01.15, 08:18
        17.01 oficjalne otwarcie MILI/Starowiejska
      • przyjemny_gosc Re: Polo Market - Mila 17.01.15, 11:24
        bo Ty efaster jeszcze musisz się dużo uczyć.
        Tutaj kolega luk14143 pięknie pokazał, że jak go interesuje jakiś temat to.... zakłada o nim wątek.

Gdyby sugerował się Twoją metodą, to napisałby takiego posta np. w wątku o nowym kościele na Nowym Świecie.
        • sandrawuwu Re: Polo Market - Mila 20.01.15, 15:20
          POLOmarket to sieć sklepów składająca sie z kilku grup. Działali razem prawie 20 lat. Więc te spółki nie są takie złe. Tylko życzyć Polomarketowi dalszego rozwoju. Trzeba wspierać naszych. A zostało im w Polsce koło 280 sklepów, to całkeim sporo chyba?
          • ciarlone Re: Polo Market - Mila 23.01.15, 10:30
            Szkoda, że się rozdrabniają, ale Polomarket to znana marka i sobie poradzi. A tej Mili nie zazdroszczę.
    • etxeberria Re: Polo Market - Mila 23.06.15, 10:44
      A szkoda. Widać, że Mila słabiej stoi od PoloMarket pod względem asortymentu i obsługi.
      • efaster Re: Polo Market - Mila 24.06.15, 12:31
        a ja uważam na odwrót mają lepsze promocje niż było w Polo, no może jak była ta oferta "multilogiczna" gdzie kupowałeś towar w wielopaku (2-3 szt.) to wychodziło taniej (taki motyw jak np. w Stokrotce czy wielosztuki w Żabce). A obsługa, no cóż mi wystarczy dzieńdobry do widzenia, szybkie i sprawne policzenie towaru, nie muszę stać i gadać godzinami z ekspediętką :) a asortyment no cóż jaką powierzchnię ma Mila a np. taki Carrfour czy Kaufland ?? Logiczne, że w małym sklepie będzie mniej towaru niż w dużym hipermakecie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka