j.b102 12.10.04, 21:48 Dotarło do mnie, że jeden z radnych ma pracować w charakterze dziennikarza- redaktora. Kto to ma być może wiecie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamwest Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 14:36 j.b102 napisał: > Dotarło do mnie, że jeden z radnych ma pracować w charakterze dziennikarza- > redaktora. Kto to ma być może wiecie coś więcej? Extra już w drukarni. Żadnego radnego w redakcji nie ma, z całą pewnością! Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 14:39 Siedziba redakcji będzie na rogu Świrskiego i Orzeszkowej vis a vis kina Centrum. Szyldy już wywiesili. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 14:43 Kiedy pierwszy numer będzie dostępny? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 14:46 Skoro, jak pisze Adam West, jest już w drukarni, to pewnie na dniach. Słyszałem, że ma być rozdawany za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 14:49 j.b102 napisał: > Chwyt marketingowy... Zapewne, choć nie uważam tego za dobry pomysł. Nie jestem zwolennikiem prasy bezpłatnej. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 14:51 Myślę, że pozyskani zostaną stali odbiorcy bez względu na to czy będzie bezpłatnie czy odpłatnie rozdawana Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 14:56 j.b102 napisał: > Myślę, że pozyskani zostaną stali odbiorcy bez względu na to czy będzie > bezpłatnie czy odpłatnie rozdawana Tego na starcie wypada im życzyć. Choć ludzka natura tak jest skonstruowana, że nie ceni się tego, co przychodzi za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
adamwest Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 15:40 A ja nie! Activist, Student, Eurostudent, Highlife - parę przykładów warszawskich darmówek, na które czeka wielu czytelników. Nie wspominam już o darmowych dziennikach rozdawanych w metrze. Ciekaw tylko jestem jak Extra zmieni siedlecki rynek prasowy Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 23.10.04, 15:42 adamwest napisał: > A ja nie! Activist, Student, Eurostudent, Highlife - parę przykładów > warszawskich darmówek, na które czeka wielu czytelników. Nie wspominam już o > darmowych dziennikach rozdawanych w metrze. Ciekaw tylko jestem jak Extra > zmieni siedlecki rynek prasowy to się okaże, jak się ukaże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Redaktorzy "Extra" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 07:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Redaktorzy "Extra" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 07:37 Dziennikarz śledczy Radny Greluk to plotka? Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Redaktorzy "Extra" 25.10.04, 10:47 Główni zainteresowani twierdzą, że żaden radny nie mam miejsca w "Extra". I nie dziwię się. Wszak za cudze pieniądze łatwo jest robić kampanię. Obecnie jesteśmy z "przyjaciółmi" na etapie dotarcia do osób mających wpływ na kształ i wygląd gazety. Chcemy wiedzieć jak najwięcej nieoficjalnych rzeczy. Jesteśmy jak najbardziej za nową gazetą. Mamy nadzieję, że choć w niewielkim stopniu zostanie złamany monopol TS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Redaktorzy "Extra" IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 26.10.04, 21:46 za małe wąsy mają ci z Extra, a znając kilka artykułow z 1 nr, to co najmniej dwie sprawy sądowe pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Redaktorzy "Extra" 26.10.04, 22:20 o widzę, że jakiś przeciek medialny... Prosimy o więcej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 27.10.04, 12:54 Gość portalu: Miś napisał(a): > za małe wąsy mają ci z Extra, a znając kilka artykułow z 1 nr, to co najmniej > dwie sprawy sądowe pewne. Ho, ho! Wygląda na to, że ostro zaczną Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana "Extra" - kiedy I. numer? 26.10.04, 17:52 Nie mogę się doczekać, a może przesadzam? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 27.10.04, 15:24 A właśnie przed chwila wbiłem w wyszukiwarkę tytuł i znalazłem takie coś: www.extragazeta.pl/10%202004%20extra%20online_content.html Coraz bardziej ciekaw jestem wersji papierkowej! Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Redaktorzy "Extra" 27.10.04, 15:51 Ale "forum" nie widzę a mogłoby być. No i kto tam jest adminem? Odpowiedz Link Zgłoś