Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:06 Czy są w Siedlcach jeszcze jacyś kibice Widzewa? słyszałem o jakimś fanklubie, czy jeszcze to istnieje? ...aha fajne naklejki zrobiliście: "Siedlce za Widzewem" :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: Widzew!!! IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 19.10.04, 23:45 ja wiem kto rozklejal te naklejki - moi dwaj kumple z liceum: t.p. i m.w. CeeeWuuuuKaaaaeSSS Do boju Legia Warszawaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Widzew!!! 26.10.04, 21:48 Nie jestem kibicem, ale wiem o istnieniu takiego adresu www.widzew.infocentrum.com/index.php?page=fan-cluby_siedlce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Widzew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:14 ten adres to i ja znałem, ale dzięki za fatyge kiedyś widziałem strone siedleckiego fanklubu Widzewa niestety chyba przestała istnieć lub zmiewniła adres, ale jestem pewny że fanklub nadal istnieje, coraz częściej na przystankach czy na murach widze napisy "Widzew", "RTS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoń Siedlce Re: Widzew!!! IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 03:46 niby ktos tam jest za Widzewem ale malutko ich i nic nie widac zeby byli.... Odpowiedz Link Zgłoś