Dodaj do ulubionych

Nowy pub, czyżby?

28.11.04, 02:17
Chodzi sobie taka plotka po mieście, że niebawem otworzy się nowy pub i to w
centrum. Gdzie to może być? Prawda to czy fałsz?
Obserwuj wątek
    • j.b102 Re: Nowy pub, czyżby? 28.11.04, 10:14
      To tylko remont zewnętrzny na Mylnej.
      • Gość: artop Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 28.11.04, 20:58
        To nie Mylna .To kawał historii siedleckiej gastronomii,tylko profil odmienny
        co nieco
        • Gość: gosć Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:13
          Może nowa knajpa pomoże niektórym rozwiązać problem nocy wigilijnej.
          • Gość: waleec Re: Nowy pub, czyżby? IP: 62.254.162.* 03.12.04, 22:28
            >To nie Mylna .To kawał historii siedleckiej gastronomii,tylko profil odmienny
            >co nieco

Czyzby powrót slynnego Metra?
            • Gość: Westwind Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 00:20
              Jakie Metro? O czym on pisze?
              • Gość: Krzych... Re: Nowy pub, czyżby? IP: 80.51.224.* 04.01.05, 19:16
                Naprawdę nie wiesz co to było "Metro", zwane "Mordownią" albo jesteś taki młody,
                albo nie w Siedlcach się wychowałeś ?
                Metro to legenda siedleckich knajp.Wejście z bramy na Pułaskiego. Później był
                tam bar mleczny z wejściem od ulicy. Słynna była na ul.Kilińskiego "Firmowa" z
                jeszcze słynniejszą "górką".
    • tramwajsiedlecki Re: Nowy pub, czyżby? 07.12.04, 10:48
      No i co z tym pubem? Jest, czy go nie ma?
      • Gość: artop Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 27.04.05, 19:29
        Nowy pub owszem .Wreszcie jest. W miejscu gdzie gdzie kiedyś był Bar
        Popularny, a jeszcze niedawno sklep meblowy.
    • klemens.klemens Re: Nowy pub, czyżby? 04.01.05, 19:00
      Plotka chodzi nadal po mieście,
      • Gość: Seba Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:55
        Tak - faktycznie chodzi plotka...
        Do mnie doszlo ze to ma byc pomiedzy Awangardą a Egoistą - tam gdzie byl sklep
        meblowy....
        • baaad Re: Nowy pub, czyżby? 09.01.05, 14:15
          Gość portalu: Seba napisał(a):

> Tak - faktycznie chodzi plotka...
          > Do mnie doszlo ze to ma byc pomiedzy Awangardą a Egoistą - tam gdzie byl
          sklep
          > meblowy....

Też tak słyszałem. Ponoć chce to robić niejaki "Bizon", wcześniej związany z
          nieistniejąca już Bueną
          • emektb Re: Nowy pub, czyżby? 10.01.05, 12:22
            Ostatnio to był związany z Marcopolo a nie Bueną:p
            • Gość: Seba Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:57
              Tak - ja tam zawsze popierałem spółdzielczość :-) ale u konkurencji :-)))
              A i Pub juz nie Marco Polo tylko Atlantis :-)
              Pewnie się pokłocili o nazwę :-))) hehe
              • tramwajsiedlecki Re: Nowy pub, czyżby? 11.01.05, 19:14
                Jeżeli pochodzenie lokalu zalatuje MarcoPolo i Atlantis'em to chyba niczego
                dobrego nie wróży.
                Obym się mylił.
    • Gość: misiu Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:48
      podobno w sobote otwieraja jest juz nawet szyld,nazywa sie to CAmelot
      • Gość: polityk Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:16
        podobno otwiera go koles o ksywie barnej, kiedyś juz mial lokalik w chemii,
        chyba się baszta nazywał, taki marny, mi sie z barem gs kojarzył, bardziej
        spelunka niż pub ale był czynny do 2 o ile mnie pamięc nie myli, jakoś szybko
        się zwinął, chyba nic nie pomyliłem pamięc zawodzi już w tym wieku:) tym razem
        może się uda, czego życze, a jakie będzie piwko ktoś może wie?
        • Gość: Artop Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.mostostal.siedlce.pl 28.04.05, 13:43
          Piwo z Tychów , z browaru książąt tyskich.W kablowce,na paśmie regionalnym
          Vectry oglądałem niedawno program o historii i terażniejszości tego browaru.
    • Gość: Westwind Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 00:02
      Ktoś już tam był, zachwycił się lub wzruszył?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka