razowiec 28.11.04, 02:17 Chodzi sobie taka plotka po mieście, że niebawem otworzy się nowy pub i to w centrum. Gdzie to może być? Prawda to czy fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.b102 Re: Nowy pub, czyżby? 28.11.04, 10:14 To tylko remont zewnętrzny na Mylnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artop Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 28.11.04, 20:58 To nie Mylna .To kawał historii siedleckiej gastronomii,tylko profil odmienny co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:13 Może nowa knajpa pomoże niektórym rozwiązać problem nocy wigilijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleec Re: Nowy pub, czyżby? IP: 62.254.162.* 03.12.04, 22:28 >To nie Mylna .To kawał historii siedleckiej gastronomii,tylko profil odmienny >co nieco Czyzby powrót slynnego Metra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.04, 00:20 Jakie Metro? O czym on pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych... Re: Nowy pub, czyżby? IP: 80.51.224.* 04.01.05, 19:16 Naprawdę nie wiesz co to było "Metro", zwane "Mordownią" albo jesteś taki młody, albo nie w Siedlcach się wychowałeś ? Metro to legenda siedleckich knajp.Wejście z bramy na Pułaskiego. Później był tam bar mleczny z wejściem od ulicy. Słynna była na ul.Kilińskiego "Firmowa" z jeszcze słynniejszą "górką". Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Nowy pub, czyżby? 07.12.04, 10:48 No i co z tym pubem? Jest, czy go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artop Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 27.04.05, 19:29 Nowy pub owszem .Wreszcie jest. W miejscu gdzie gdzie kiedyś był Bar Popularny, a jeszcze niedawno sklep meblowy. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Nowy pub, czyżby? 04.01.05, 19:00 Plotka chodzi nadal po mieście, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:55 Tak - faktycznie chodzi plotka... Do mnie doszlo ze to ma byc pomiedzy Awangardą a Egoistą - tam gdzie byl sklep meblowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Nowy pub, czyżby? 09.01.05, 14:15 Gość portalu: Seba napisał(a): > Tak - faktycznie chodzi plotka... > Do mnie doszlo ze to ma byc pomiedzy Awangardą a Egoistą - tam gdzie byl sklep > meblowy.... Też tak słyszałem. Ponoć chce to robić niejaki "Bizon", wcześniej związany z nieistniejąca już Bueną Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nowy pub, czyżby? 10.01.05, 12:22 Ostatnio to był związany z Marcopolo a nie Bueną:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:57 Tak - ja tam zawsze popierałem spółdzielczość :-) ale u konkurencji :-))) A i Pub juz nie Marco Polo tylko Atlantis :-) Pewnie się pokłocili o nazwę :-))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Nowy pub, czyżby? 11.01.05, 19:14 Jeżeli pochodzenie lokalu zalatuje MarcoPolo i Atlantis'em to chyba niczego dobrego nie wróży. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:48 podobno w sobote otwieraja jest juz nawet szyld,nazywa sie to CAmelot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:16 podobno otwiera go koles o ksywie barnej, kiedyś juz mial lokalik w chemii, chyba się baszta nazywał, taki marny, mi sie z barem gs kojarzył, bardziej spelunka niż pub ale był czynny do 2 o ile mnie pamięc nie myli, jakoś szybko się zwinął, chyba nic nie pomyliłem pamięc zawodzi już w tym wieku:) tym razem może się uda, czego życze, a jakie będzie piwko ktoś może wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artop Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.mostostal.siedlce.pl 28.04.05, 13:43 Piwo z Tychów , z browaru książąt tyskich.W kablowce,na paśmie regionalnym Vectry oglądałem niedawno program o historii i terażniejszości tego browaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Nowy pub, czyżby? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 00:02 Ktoś już tam był, zachwycił się lub wzruszył? Odpowiedz Link Zgłoś