Dodaj do ulubionych

Bus do Wawy??

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 14:34
Podobno z Siedlec jeździ jakiś prywatny przewoźnik do Warszawy. Zna ktoś rozkład?? A może gdzieś w necie jest??
Obserwuj wątek
    • ac20068 Re: Bus do Wawy?? 02.01.05, 16:17
      Busy prywatne jeżdzą na trasie Sdl - W-wa Stadion. Przystanek znajduje się ul. Sienkiewicza 57 [plac PSS Społem naprzeciw dworca PKS]. Planowany czas jazdy to ca. 1,5 godz.
      Rozkład wygląda tak:
      - Sdl - W-wa: 4.30, 5.55, 10.10,10.25, 13.50, 14.18
      Droga powrotna: 8.15, 8.45, 12.00, 12.25, 16.15,17.15.

Miejsca można rezerwować pod nr tel. 501 777 940 oraz 501 366 095 - warto zadzwonic aby się upewnić :)

Busy sprawdziałm na własnej skórze - lux w porównaniu z męczarnią jaką przeżywałam podczas jazdy pociągiem. Co prawda w busie trochę mało miejsca ale można przezyć.
      Acha Cena biletów - 11zł, dla studentów i uczniów są zniżki - 8zł.

Pozdrawiam
      • klemens.klemens Re: Bus do Wawy?? 03.01.05, 18:50
        Jeżeli spełni się przepowiednia PKP >45 min. do W-wy, to mikrobusy tej oferty
        nie przebiją.
        • Gość: Bambi Re: Bus do Wawy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:55
          > to mikrobusy tej ofer
          > ty
          > nie przebiją.

Nie prowokuj bo juz oczami wyobrazni widze tych szalonych kierowców 8-|
        • mb30 Re: Bus do Wawy?? 04.01.05, 13:20
          ...już nasz deputowany do sejmiku mazowieckiego, Tchórzewski, zadba o to
          żebyśmy się tłuc]kli elektrycznym 2h45min!!! Później się tym będzie chwalił w TS
        • cannella Re: Bus do Wawy?? 04.01.05, 21:15
          Ale to jeszcze za trochę. Jak na razie, to PKP robi wszystko, żeby zniechęcić
          ludzi do przejazdów koleją na tej trasie. W Nowy Rok jechaliśmy z Warszawy do
          Siedlec, wybór padł na pospieszny 13.24 ze Wschodniej. Najpierw ogłosili, że
          pociąg ma 20 min. opóźnienia, później, że jeszcze 20 i jeszcze 20 - czyli
          powinniśmy już widzieć Siedlce, a pociąg nawet nie ruszył ze swojej stacji
          początkowej. Podobno nie dało się skompletować załogi. Wsiedliśmy w końcu w
          pierwszy osobowy, który nadjechał i dotelepaliśmy się jakoś do stolicy
          (Podlasia, znaczy się ;-). Urocza była pani w informacji, która stwierdziła, że
          w taki dzień, to sie wszystko może zdarzyć.

Pozdrowienia,
          Mag.da.O
      • Gość: Bolo Re: Bus do Wawy?? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 18:26
        Dzięki za informację!!Ja mam pecha do pociągów...Przed świętami jechałem
        pociagiem, którym wracali kolejarze ze strajku-wszystkie miejsca zajęte na
        Śródmieściu, atmosfera jak na wiejskiej zabawie, wódka, śpiewy. Dzisiaj też
        miałem to szczeście jechać pkp - za Mińskiem Maz. maszynista zapomniał
        zatrzymać sie na jakiejś stacji...pociąg około kilometra musial się cofać.
        Mam jeszcze pytanko - gdzie ma ten bus przystanek w Warszawie??
    • Gość: jaro Re: Bus do Wawy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:59
      jest prywatny autobus do warszawy .odjazd spod stacji pkp o 4.15 i
      5.00.zatrzymuje się wszędzie cena biletu 8 zł
      • no_login Re: Bus do Wawy?? 04.01.05, 13:24
        a jak długo jedzie jeśli wszędzie się zatrzymuje? :-))
        • Gość: jaro Re: Bus do Wawy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:23
          1godz 20min do marsa
          • razowiec Re: Bus do Wawy?? 04.01.05, 17:35
            A od Marsa do Stadionu? 40 min?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka