Dodaj do ulubionych

Komu Aleksandria

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 21:33
Może wiecie kto w piątek dostanie Aleksandrię?
Obserwuj wątek
    • hejj1 Re: Komu Aleksandria 02.02.05, 21:47
      wiem np. ordynator onkologii
      • Gość: Igrek Re: Komu Aleksandria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:21
        Ja też wiem. Pewna znana Anna.
        • gentelmen36 Re: Komu Aleksandria 03.02.05, 21:46
          Aleksandrię jak zawsze otrzymują ludzie bliscy prezydentowi. Mozna być
          genialnym w tym mieście i wiele działać ale jesli nie jest się z tym
          prezydentem to trzeba zapomnieć o tej nagrodzie, o innych zresztą także.
          • Gość: olaboga Re: Komu Aleksandria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:04
            Niech tam będzie bliski, komu może....Ino jak będzie znowu na tej liście ???
            • Gość: Krzych... Re: Komu Aleksandria IP: 80.51.246.* 05.02.05, 11:55
              www.radiopodlasie.pl/index.php?show_info=1536&news_cat=1
          • Gość: gość Re: Komu Aleksandria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:07
            Przedstaw się urzędasie i powiedz to Prezydentowi w twarz, że twoim zdaniem
            nagrodził znajomków, a ty mógłbyś wskazać tych, którzy genialnie działają.
            • Gość: Westwind Re: Komu Aleksandria IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 15:18
              Laureatami tegorocznej edycji w dziedzinie spraw społecznych zostali: ordynator
              oddziału onkologii - dr Barbara Sochacka – Kuzko, za działania na rzecz służby
              zdrowia, prezes firmy Bauman Mostostal - Mirosław Zwoliński, w dziedzinie spraw
              gospodarczych, prezes PTTK oddział Siedlce - Anna Kirchner i Prezes
              Totalizatora Sportowego - Mirosław Roguski.

Jakoś mi się tu trudno doszukać szczególnych zażyłości pomiędzy lauretami a
              prezydentem. PTTK miało niedawno jubileusz, a Pani Anna jest jak mało kto
              zasłużony na tej niwie (gdyby żyła to jeszcze p. Maria Żyburowa), Panowie
              Zwoliński i Roguski - wiadomo, ekspozycja El Greco, szefowa onkologii też
              pokazała klasę nie tylko jako lekarz, ale jako człowiek.

Krytyka to dobra rzecz, ale wcześniej dobrze jest się stuknąć we własną głowę.
              • on-dal Re: Komu Aleksandria 05.02.05, 15:55
                Nie ulega wątpliwości, że tym razem, krytycy nie mają racji. Statuetki
                Aleksandrii przyznano jak najbardziej (wg mnie) sprawiedliwie.

cokolwiek czynisz, czyń zawsze z rozwagą i pomyśl jaki może być tego koniec.
                • Gość: Westwind Re: Komu Aleksandria IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.05, 15:58
                  Nie każdy, kto chce uchodzić za gentelmana, jest nim naprawdę.
                  • gentelmen36 Re: Komu Aleksandria 05.02.05, 20:04
                    Prosze o wybaczenie, moje słowa były może zbyt wczesne. Były powodowane analizą
                    tego kto wczesniej dostawał statuetki (oczywiście zawsze z wyjatkami).
                    Przepraszam więc jeszcze raz, miło zaskoczył mnie prezydent.
                    • no_login Re: Komu Aleksandria 05.02.05, 20:13
                      Analiza nie była chyba zbyt dokładna? :-)
                      Ale teraz na forum,wpis bez dowalenia prezydentowi to rzadkość.
    • emektb Re: Komu Aleksandria 05.02.05, 20:55
      No a teraz będzie coś co niejednego zaskoczy - i moim zdaniem dr Symanowicz jak
      mało kiedy dał te statuetki osobom, które na nie zasłużyły. Można co prawda
      twierdzić, że mogliby je dostać inni, ale laureaci to odpowiednie osoby. Też
      jestem dość mile zaskoczony. A teraz już mniej zaskakujące - raz do roku to i
      kura piardnie:))

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka