Gość: Maciek IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 11.06.02, 04:00 U mnie pierwsza rzecz to kawa; muzyka na prawie full i snuje sie po chacie cale przedpoludnie z kubkiem kawy w reku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juraw Re: Co robicie w sobotnie rano zaraz po wstaniu ?? IP: 193.150.166.* 11.06.02, 08:56 Gość portalu: Maciek napisał(a): > U mnie pierwsza rzecz to kawa; muzyka na prawie full i snuje sie po chacie cal > e > przedpoludnie z kubkiem kawy w reku. W sobotę rano, tuż po przebudzeniu, wrzucam sobie jakąś muzyczkę i ...kładę się ponownie do łóżka. Kawka dopiero po drugiej pobudce, czyli w chwili gdy kończy się płytka...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Co robicie w sobotnie rano zaraz po wstaniu ?? 11.06.02, 12:50 Najpierw walczę z porannym wzwodem, potem biorę prysznic, smażę jajecznicę, robię kawkę i wracam do wyra poczytać książkę lub polampić się w telewizor ( włączony naturalnie ). Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: Co robicie w sobotnie rano zaraz po wstaniu ?? 11.06.02, 12:53 słucham radia lub jakiejś płyty i próbuję ponownie zasnąć... Oczywiście, zanim włączę coś grajaco-gadającego, opróżniam pęcherz do ostatniej kropli...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Co robicie w sobotnie rano zaraz po wstaniu ?? 13.06.02, 15:33 Pierwsze co robię to patrzę na zegarek. Jeśli jest przed 11:00 to kładę się spowrotem. Zresztą robię tak nie tylko w sobotę:) Wakacje są piękne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Co robicie w sobotnie rano zaraz po wstaniu ?? 13.06.02, 16:24 kawa, kawa, sniadanko, radyjko .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer CO KTO ROBI RANO ? IP: *.*.*.* 24.06.02, 20:28 sprawa ranka w sobotę chyba sie wyczerpała, pytanie CO ROBICIE WOGÓLE RANO niekoniecznie w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: CO KTO ROBI RANO ? 25.06.02, 09:10 Gość portalu: mixer napisał(a): > sprawa ranka w sobotę chyba sie wyczerpała, > pytanie CO ROBICIE WOGÓLE RANO niekoniecznie w sobotę? W dzień powszedni - zrywam się w ostatniej chwili z łóżka, pędzę do kuchni zrobić kawę, ekspresowa toaleta poranna, ubieram się, kawę wypijam w biegu, na koniec zamykam drzwi i pomykam do roboty. W dni wolne (nazwijmy to rano) - wstaję, idę po omacku do kuchni zrobić sobie kawę i śniadanie, reszta jak wyżej, tylko w spowolnionym tempie (bez wybiegania z domu do pracy naturalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Co robicie w sobotnie rano zaraz po wstaniu ?? 25.06.02, 12:35 > muzyka na prawie full Wogóle nie szanujesz sąsiadów - jakby ktoś mi włączył w sobotnie przedpołudnie głośną muzykę za ścianą to $%^&$@*!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Co robicie w sobotnie rano zaraz po wstaniu ?? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 25.06.02, 13:52 Moje rano w tygodniu wyglada szablonowo : wstanie, nastawienie kawki, w miedzyczasie jak kawka sie robi jest golenie i szczotkowanie zebow, potem picie kawki i jeden toscik z rownoczesnym sluchaniem przez radio raportu o stanie drog i pogodzie na zaczynajacy sie dzien, a potem juz tylko bieg do roboty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek KTO RANO NIE MUSI WSTAWAĆ? IP: *.*.*.* 25.06.02, 17:30 Chyba tylko ktoś na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: KTO RANO NIE MUSI WSTAWAĆ? 25.06.02, 19:05 Albo ktoś, kto wraca z nocnej zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: KTO RANO NIE MUSI WSTAWAĆ? IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 26.06.02, 04:07 Albo ktos kto olewa i.............nie idzie do roboty, tylko spi dalej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: KTO RANO NIE MUSI WSTAWAĆ? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 26.06.02, 18:53 Albo mial tak CUDOWNA NOC, ze nie chce jej przerywac brutalnym zderzeniem sie z codzienna rzeczywistoscia czekajaca go poza lozkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: KTO RANO NIE MUSI WSTAWAĆ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 13:13 Ja od poniedziałku przez okrągły miesiąc, dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś