Dodaj do ulubionych

16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum???

13.06.02, 15:57
Obserwuj wątek
    • Gość: browarek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.*.*.* 13.06.02, 17:38
      No nie, tu nie pada, słonecznie, ludzie turlają się po
      mieście.
      • freewolf Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? 13.06.02, 17:46
        Gość portalu: browarek napisał(a):

> No nie, tu nie pada, słonecznie, ludzie turlają się po
        > mieście.

No dobra, ale tu jest również dużo exportowych białostoczan, to oni mogli by coś
        pisać. A tak w ogóle co ty robisz przed kompem w tak ładną pogodę. Już mi na
        browarek z kumplami do jakiejś knajpki!!!:)
        • Gość: browarek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.*.*.* 13.06.02, 18:21
          freewolf napisał(a):

> Gość portalu: browarek napisał(a):
          >
          > > No nie, tu nie pada, słonecznie, ludzie turlają się
          po
          > > mieście.
          >
          > No dobra, ale tu jest również dużo exportowych
          białostoczan, to oni mogli by co
          > ś
          > pisać. A tak w ogóle co ty robisz przed kompem w tak
          ładną pogodę. Już mi na
          > browarek z kumplami do jakiejś knajpki!!!:)

>Skąd wiesz? Właśnie próbuję się wygramolić, wezyr i
          >ryba juz czekają.
          • Gość: Maciek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 13.06.02, 18:32
            Tu tez nie pada; wprost przeciwnie, wlasnie jest super slonce i mnostwo ludzi
            na ulicach !! ogrodki piwne i kawiarenki uliczne pekaja w szwach. Ale niestety
            widze to tylko przez okno, bo.......wlasnie jestem w pracy :))) Ale jest
            nadzieja, ze niedlugo wyjde i wlacze sie w tlum !!
            • Gość: mixer do MAĆKA IP: *.*.*.* 13.06.02, 19:06
              Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Tu tez nie pada; wprost przeciwnie, wlasnie jest super
              slonce i mnostwo ludzi
              > na ulicach !! ogrodki piwne i kawiarenki uliczne
              pekaja w szwach. Ale niestety
              > widze to tylko przez okno, bo.......wlasnie jestem w
              pracy :))) Ale jest
              > nadzieja, ze niedlugo wyjde i wlacze sie w tlum !!

> Mam pytanie, czy www.polonialink.com to stronka
              > kanadyjska?

• freewolf Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? 13.06.02, 18:33
            Gość portalu: browarek napisał(a):

> >Skąd wiesz? Właśnie próbuję się wygramolić, wezyr i
            > >ryba juz czekają.

Wiesz, wilki mają swoje sposoby. A u nas właśnie ulewa zamieniła się właśnie w
            burzę, a ja muszę wyjść.
            • Gość: Maciek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 14.06.02, 04:42
              Ta debata na temat deszczu, wywolaliscie wilka z lasu; po dzisiejszej super slonecznej
              pogodzie na jutro zapowiadaja u nas...........deszcz. W tygodniu to niechby tam jeszcze sobie
              i popadalo troche, ale jutro zaczyna sie weekend; jak wiec pogodzic deszczowa pogode i
              planowane weekendowe ekstrawagancje :))) Dull !!!
              • Gość: juraw Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.de.deuba.com 14.06.02, 10:22

> Ta debata na temat deszczu, wywolaliscie wilka z lasu; po dzisiejszej super sl
                > onecznej
                > pogodzie na jutro zapowiadaja u nas...........deszcz. W tygodniu to niechby tam
                > jeszcze sobie
                > i popadalo troche, ale jutro zaczyna sie weekend; jak wiec pogodzic deszczowa p
                > ogode i

No i mamy piękna pogodę...:-)))
                > planowane weekendowe ekstrawagancje :))) Dull !!!

• freewolf Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? 14.06.02, 14:22
                  Gość portalu: juraw napisał(a):

> Gość portalu: Maciek napisał(a):
                  >
                  > > Ta debata na temat deszczu, wywolaliscie wilka z lasu; po dzisiejszej sup
                  > er sl
                  > > onecznej
                  > > pogodzie na jutro zapowiadaja u nas...........deszcz. W tygodniu to niechb
                  > y tam
                  > > jeszcze sobie
                  > > i popadalo troche, ale jutro zaczyna sie weekend; jak wiec pogodzic deszcz
                  > owa p
                  > > ogode i
                  >
                  >
                  > No i mamy piękna pogodę...:-)))
                  > > planowane weekendowe ekstrawagancje :))) Dull !!!
                  >

Ja już od dawna w żadnym lesie się nie chowam. Wolę góry i otwarte przestrzenie.
                  U nas znów pada. A co do tego, co można robić w deszczu, to jeździć konno lub na
                  rowerze.
                  • Gość: Maciek Do Mixer IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 14.06.02, 18:51
                    Pytasz o strone polonialink; niestety nie wiem czy jest to strona kanadyjska
                    czy amerykanska. Probowalem to "wyczuc" poprzez prase, ktora udostepniaja, ale
                    maja i prase amerykanska i kanadyjska. Trudno wiec wyczuc. Ale strona ciekawa i
                    dosc kompletna. Stosunkowo czesto z niej korzystam. Polecam.
    • Gość: jarek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 09:49
      No i znów mamy piekna pogodę. Dużo słońca dla siedleckich forumowiczów a także
      dla tych zaprzyjaźnionych z: Warszawy, Płocka, Białegostoku, Świnoujścia,
      Krakowa, Radomia, Krakowa, Olsztyna, Łodzi, Trójmiasta, Puław, Łomży, z Kanady,
      Niemiec i paru jeszcze innych zakątków. Kogo nie wymieniłem (lub wymieniłem)
      niech się odezwie - jeżeli ma na to ochotę
      • Gość: Maciek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 15.06.02, 18:08
        Widze, ze prowadzisz dosc scisly rejestr forumowiczow piszacych na tym forum. Proponuje
        wiec, zebys wprowadzil obowiazkowa liste obecnosci, sic !! A wtedy napewno ilosc postow
        dramatycznie wzrosnie :))
        • Gość: lo Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 19:26
          Jestem za tym pomysłem. Wątek "lista obecności". Obowiązek codziennego
          potwierdzenia "jestem". A przy okazji może ktoś coś napisze?
    • Gość: browarek 15.30 - nie leje - grzeje - i też pusto !! IP: *.*.*.* 19.06.02, 15:24
      Hej ho, jest tam kto?
      • Gość: Maciek Re: 15.30 - nie leje - grzeje - i też pusto !! IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 20.06.02, 04:27
        No wlasnie wpadlem, ale widze ze nawet browarek juz sie gdzies zapodzial :)) Ale mam
        niefart !!
        • Gość: browarek Re: 15.30 - nie leje - grzeje - i też pusto !! IP: *.*.*.* 20.06.02, 13:16

> No wlasnie wpadlem, ale widze ze nawet browarek juz
          sie gdzies zapodzial :)) Al
          > e mam
          > niefart !!

> Maćku, litości, poszedłem spać przed czwartą po długiej
          > towarzykiej nasiadówie, właśnie odzyskuję widzenie
          > swiata we właściwych proporcjach.Dobrego dnia!
          • Gość: mixer poniedziałek ok. 20.30 - kto tu jest? IP: *.*.*.* 24.06.02, 21:22
            z kim by tu pomixować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka