Gość: browarek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.*.*.* 13.06.02, 17:38 No nie, tu nie pada, słonecznie, ludzie turlają się po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? 13.06.02, 17:46 Gość portalu: browarek napisał(a): > No nie, tu nie pada, słonecznie, ludzie turlają się po > mieście. No dobra, ale tu jest również dużo exportowych białostoczan, to oni mogli by coś pisać. A tak w ogóle co ty robisz przed kompem w tak ładną pogodę. Już mi na browarek z kumplami do jakiejś knajpki!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.*.*.* 13.06.02, 18:21 freewolf napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > No nie, tu nie pada, słonecznie, ludzie turlają się po > > mieście. > > No dobra, ale tu jest również dużo exportowych białostoczan, to oni mogli by co > ś > pisać. A tak w ogóle co ty robisz przed kompem w tak ładną pogodę. Już mi na > browarek z kumplami do jakiejś knajpki!!!:) >Skąd wiesz? Właśnie próbuję się wygramolić, wezyr i >ryba juz czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 13.06.02, 18:32 Tu tez nie pada; wprost przeciwnie, wlasnie jest super slonce i mnostwo ludzi na ulicach !! ogrodki piwne i kawiarenki uliczne pekaja w szwach. Ale niestety widze to tylko przez okno, bo.......wlasnie jestem w pracy :))) Ale jest nadzieja, ze niedlugo wyjde i wlacze sie w tlum !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer do MAĆKA IP: *.*.*.* 13.06.02, 19:06 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Tu tez nie pada; wprost przeciwnie, wlasnie jest super slonce i mnostwo ludzi > na ulicach !! ogrodki piwne i kawiarenki uliczne pekaja w szwach. Ale niestety > widze to tylko przez okno, bo.......wlasnie jestem w pracy :))) Ale jest > nadzieja, ze niedlugo wyjde i wlacze sie w tlum !! > Mam pytanie, czy www.polonialink.com to stronka > kanadyjska? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? 13.06.02, 18:33 Gość portalu: browarek napisał(a): > >Skąd wiesz? Właśnie próbuję się wygramolić, wezyr i > >ryba juz czekają. Wiesz, wilki mają swoje sposoby. A u nas właśnie ulewa zamieniła się właśnie w burzę, a ja muszę wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 14.06.02, 04:42 Ta debata na temat deszczu, wywolaliscie wilka z lasu; po dzisiejszej super slonecznej pogodzie na jutro zapowiadaja u nas...........deszcz. W tygodniu to niechby tam jeszcze sobie i popadalo troche, ale jutro zaczyna sie weekend; jak wiec pogodzic deszczowa pogode i planowane weekendowe ekstrawagancje :))) Dull !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.de.deuba.com 14.06.02, 10:22 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Ta debata na temat deszczu, wywolaliscie wilka z lasu; po dzisiejszej super sl > onecznej > pogodzie na jutro zapowiadaja u nas...........deszcz. W tygodniu to niechby tam > jeszcze sobie > i popadalo troche, ale jutro zaczyna sie weekend; jak wiec pogodzic deszczowa p > ogode i No i mamy piękna pogodę...:-))) > planowane weekendowe ekstrawagancje :))) Dull !!! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? 14.06.02, 14:22 Gość portalu: juraw napisał(a): > Gość portalu: Maciek napisał(a): > > > Ta debata na temat deszczu, wywolaliscie wilka z lasu; po dzisiejszej sup > er sl > > onecznej > > pogodzie na jutro zapowiadaja u nas...........deszcz. W tygodniu to niechb > y tam > > jeszcze sobie > > i popadalo troche, ale jutro zaczyna sie weekend; jak wiec pogodzic deszcz > owa p > > ogode i > > > No i mamy piękna pogodę...:-))) > > planowane weekendowe ekstrawagancje :))) Dull !!! > Ja już od dawna w żadnym lesie się nie chowam. Wolę góry i otwarte przestrzenie. U nas znów pada. A co do tego, co można robić w deszczu, to jeździć konno lub na rowerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Do Mixer IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 14.06.02, 18:51 Pytasz o strone polonialink; niestety nie wiem czy jest to strona kanadyjska czy amerykanska. Probowalem to "wyczuc" poprzez prase, ktora udostepniaja, ale maja i prase amerykanska i kanadyjska. Trudno wiec wyczuc. Ale strona ciekawa i dosc kompletna. Stosunkowo czesto z niej korzystam. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 09:49 No i znów mamy piekna pogodę. Dużo słońca dla siedleckich forumowiczów a także dla tych zaprzyjaźnionych z: Warszawy, Płocka, Białegostoku, Świnoujścia, Krakowa, Radomia, Krakowa, Olsztyna, Łodzi, Trójmiasta, Puław, Łomży, z Kanady, Niemiec i paru jeszcze innych zakątków. Kogo nie wymieniłem (lub wymieniłem) niech się odezwie - jeżeli ma na to ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.tnt6.montreal.qb.da.uu.net 15.06.02, 18:08 Widze, ze prowadzisz dosc scisly rejestr forumowiczow piszacych na tym forum. Proponuje wiec, zebys wprowadzil obowiazkowa liste obecnosci, sic !! A wtedy napewno ilosc postow dramatycznie wzrosnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: 16:00, za oknem deszsz leje i nikogo na forum??? IP: *.acn.waw.pl 15.06.02, 19:26 Jestem za tym pomysłem. Wątek "lista obecności". Obowiązek codziennego potwierdzenia "jestem". A przy okazji może ktoś coś napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek 15.30 - nie leje - grzeje - i też pusto !! IP: *.*.*.* 19.06.02, 15:24 Hej ho, jest tam kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: 15.30 - nie leje - grzeje - i też pusto !! IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 20.06.02, 04:27 No wlasnie wpadlem, ale widze ze nawet browarek juz sie gdzies zapodzial :)) Ale mam niefart !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: 15.30 - nie leje - grzeje - i też pusto !! IP: *.*.*.* 20.06.02, 13:16 Gość portalu: Maciek napisał(a): > No wlasnie wpadlem, ale widze ze nawet browarek juz sie gdzies zapodzial :)) Al > e mam > niefart !! > Maćku, litości, poszedłem spać przed czwartą po długiej > towarzykiej nasiadówie, właśnie odzyskuję widzenie > swiata we właściwych proporcjach.Dobrego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer poniedziałek ok. 20.30 - kto tu jest? IP: *.*.*.* 24.06.02, 21:22 z kim by tu pomixować? Odpowiedz Link Zgłoś