Gość: siedlczanin15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:32 Czy ktoś wie o wyroku w sprawie ŻS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujek samo zło Re: Wyrok w sprawie ŻS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 01:33 którą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek samo zło Re: Wyrok w sprawie ŻS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 01:34 o której miało być panie Janie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek samo zło Re: Wyrok w sprawie ŻS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 01:35 gratujuję!!!!! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada1 Re: Wyrok w sprawie ŻS 14.05.05, 17:41 Wujku samo zło - nie pij więcej i kładż się wcześniej spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek samo zło Re: Wyrok w sprawie ŻS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:23 dobrymi radami ........ pozdrawam Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Wyrok w sprawie ŻS 16.05.05, 12:22 jeszcze do dzisiaj nie wiedziałem o jaką sprawą chodzi:) ale już wiem. chodziło otóż o satyrę jaką przemek badowski bodajże przygotował na pana doktora prezydenta miasta siedlce mirosława symanowicza. sie pan prezydent poczuł urażony dowcipem (smacznym lub nie to inna kwestia) i pozwał autora i naczelnego do sądu. najsampierw przegrał ale sie odwołał do apelacyjnego do lublina i tam wygrał. gratuluję panu prezydentowi wygranej, a sądowi w lublinie wyroku. niedobrze mi sie robi. więc kończe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Wyrok w sprawie ŻS IP: *.bci.net.pl 16.05.05, 12:44 emektb napisał: > jeszcze do dzisiaj nie wiedziałem o jaką sprawą chodzi:) ale już wiem. chodziło > > otóż o satyrę jaką przemek badowski bodajże przygotował na pana doktora > prezydenta miasta siedlce mirosława symanowicza. sie pan prezydent poczuł > urażony dowcipem (smacznym lub nie to inna kwestia) i pozwał autora i > naczelnego do sądu. najsampierw przegrał ale sie odwołał do apelacyjnego do > lublina i tam wygrał. gratuluję panu prezydentowi wygranej, a sądowi w lublinie > > wyroku. niedobrze mi sie robi. więc kończe. To ta sprawa jeszcze się ciągnie? a w dodatku w takim kierunku zmierza? To ja się nie będę powstrzymywał i też sobie obficie rzygnę...rzyg... rzyg.. Odpowiedz Link Zgłoś