Gość: Atut IP: *.bci.net.pl 11.07.02, 11:27 Czy ktoś zna Mirka Greluka? Ciągle tworzy czy zajął się zarabianiem pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyshek Re: GRELUK IP: 217.153.26.* 11.07.02, 14:55 Mirka nie znam alewykonałem telefon do siostry, która ma kilka jego obrazów. i co nastepuje: Greluk maluje i na tym zarabia pieniądze. to jego zawód. nie wiem czy można gdzieś obejrzeć jego obrazy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atut Re: GRELUK IP: *.bci.net.pl 11.07.02, 15:59 Gość portalu: zbyshek napisał(a): > Mirka nie znam alewykonałem telefon do siostry, która ma kilka jego obrazów. i > co > nastepuje: Greluk maluje i na tym zarabia pieniądze. to jego zawód. nie wiem cz > y > można gdzieś obejrzeć jego obrazy. > pozdrawiam Kiedyś można było oglądać część U Rafalskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: GRELUK IP: *.*.*.* 11.07.02, 16:08 Obecnie Greluk znany jest w "środowisku" z organizowania imprez plenerowo-charytatywno-biznesowo-happeningowo- artystyczno-rozrywekowych tzw. "GRELOWISK" Oststnie dwie imprezy odbyły sie w Łukowie. Nie co wczesniej w Chlewiskach, Paradis-ie i w dworku w Sinołęce. Partnerem jest BCC - loża podlaska. Na tych spotkaniach odbywaja się aukcje, rowniez prac Mirka Greluka, a uzyskane środki idą na pomoc np. dla domów dziecka. Cos takiego jak "U Rafalskich" juz dawno nie istnieje, chyba ze myslicie o domu biesiadnym przy Sokołowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atut Re: GRELUK IP: *.bci.net.pl 11.07.02, 16:13 Gość portalu: mixer napisał(a): > Cos takiego jak "U Rafalskich" juz dawno nie istnieje, > chyba ze myslicie o domu biesiadnym przy Sokołowskiej. NIe, myślałem raczej o kawiarence przy Kilińskiego (dawna Kolorowa). Teraz zdaje się, że jest tam lumpex... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: GRELUK IP: *.*.*.* 14.10.02, 16:49 Kolega Greluk jest kandydatem na radnego, i co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog Re: GRELUK IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 21:32 Gejuk, toż to nieporozumienie. Powinien się zająć zamiataniem ulic a nie malowaniem jelenia na rykowisku i to jeszcze ze zdjęcia. Jak Gejuk zostanie radnym, to jego obrazki będą zdobiły korytarze i sracze urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: GRELUK IP: *.*.*.* 14.10.02, 21:46 Chyba z kimś pomyliłeś, to znany mecenas sztuki i artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog Re: GRELUK IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 20:14 Mecenas ? Kogo? Bo na pewno nie sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: GRELUK 15.10.02, 20:12 Jednak to prawda, Pan Greluk kandyduje na radnego. Innym kandydatem artystą jest Pan Kasjanowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keppler GRELUK - gratulacje dla radnego! IP: *.*.*.* 04.11.02, 18:44 A wię stało się. Habemus Radnegom! I to właśnie jest OOOOONNNNNN!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: GRELUK - gratulacje dla radnego! IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:18 No to biedni radni. Uwaga na najważniejszą część ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keppler Re: GRELUK - gratulacje dla radnego! IP: *.*.*.* 04.11.02, 21:24 Czego się faceta czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś