moler1 17.07.02, 15:10 Co myślicie o tym programie? Jaki, Waszym zdaniem, prezentuje on poziom? Czy informacje tam zawarte są dla Was interesujące? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Westwind Re: TV Siedlce IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 00:43 Może warto do tego tematu wrócić po "rewolucji" w kablówkach? Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: TV Siedlce 10.02.03, 11:49 Na razie nic złego się nie podziało, oby nie zapeszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: TV Siedlce IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.02.03, 12:47 Żenujący poziom. Myslę, że jakby pracujacym tam naprawde by sie chciało, mogło by być z tego cos ciekawego. dziennikarze sa nudni i nieprzygotowani. Ogladajac Andzreja Mezeryckiego podczas wywiadu z goscmi mozna usnac, a tematy czesto sa wdzieczna i mozna zrobic z nich swietny material. Az prosi sie o pomoc. Poza tym przejezyczenia, moze nie niski, ale majacy wiele do zyczenia poziom jezyka prowadzacych, jesli chodzi o programy na zywo. Uwazam, ze mozna robic wiecej i lepiej, trzeba tylko chciec. Info o Siedlcach przygotowane sa w porzadku, ale czy "wszystko" w siedleckich mediach musza robis te same osoby. Przydaloby sie wiecej dynamiki i prawdziwego usmiechu. Takze wydaje mi sie, ze wymagana tu byla praca u podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: TV Siedlce IP: *.*.*.* 10.02.03, 15:25 Zgadzam się z przedmówczynią w 100%. Drażni mnie fatalna praca kamer (kamery?) Wszystko jest kręcone tylko chyba z jednej kamery, długie nudne ujęcia, w reportażach nie ma zbliżeń, wygląda tak, jakby ktoś ustawił kamerę, włączył ją i poszedł na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: TV Siedlce IP: *.noname.net.icm.edu.pl 11.02.03, 09:28 I z pewnoscią nie raz tak sie dzieje. Miałam okazję obserwować pracowników Catelu. Swoją droga to ciekawe, że po kilkuminutowym pobycie na imprezie w TV Siedlce może powstać materiał dziennikarski. I wtedy nikt nie pyta o rzetelność dziennikarza w podawaniu informacji... Ale widocznie pracujący tam dostosowują swoją pracę do wymagań odbiorców, a chyba jest nas niewielu, którzy narzekaliby na tv lokalną (przynajmniej parapublicznie). Odpowiedz Link Zgłoś