Gość: ALE PPER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:45 ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zombi7 Re: Symanowicz musi odejść! 01.07.05, 20:29 Słyszałem że w mieście tworzy się nowa formacja SS PS czyli Stowarzyszenie Skrzywdzonych Przez Symanowicza Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Symanowicz musi odejść! 01.07.05, 20:47 no to spółdzielnia może już nie być największą organizacją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Symanowicz musi odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:49 Pytanie 1 Kiedy? Pytanie 2 mniej ważne za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Symanowicz musi odejść! 01.07.05, 20:57 odp.1 - to może wiedzieć nostradamus. odp. 2 - mało miejsca tu dają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus Re: Symanowicz musi odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:19 odp. 1 w przyszlym roku odp. 2 moze napisac za co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: Symanowicz musi odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 01:27 zombi7 napisał: > Słyszałem że w mieście tworzy się nowa formacja SS PS czyli > Stowarzyszenie Skrzywdzonych Przez Symanowicza Więc całe wszyscy mieszkańcy miasta powinni się do niego zapisać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Symanowicz musi odejść! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:10 Chyba odszedł - na urlop. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
goscxctfdqrx Re: Symanowicz musi odejść! 04.07.05, 02:06 Ostatnio słyszałem, ze "Nasz" p.Symanowicz to drugi Łukaszenko. Coś w tym jest, coraz bardziej to wychodzi. Miasto kipi ze złości. Co to bedzie, co to będzie?????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Symanowicz musi odejść! 04.07.05, 11:51 Uważam takie hasła za głupie. Co to znaczy ma odejść? Wyborcy go wybrali i wyborcy mogą go ponownie nie wybrać. Krytyka tak, ale nie tak głupio i nie po lepperowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Symanowicz musi odejść! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:03 a psze pana dlaczego nie? co nawyki jakieś zostały ze starych czasów? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Symanowicz musi odejść! 04.07.05, 22:12 > co nawyki jakieś zostały ze starych czasów? Owszem, nawyki dobrego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Symanowicz musi odejść! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:19 Ciekawe kto będzie następny? Wyborcy muszą bardziej konsekwentnie przy urnach rozliczać swoich przedstawicieli, wtedy ci będą się swa razy zastanawiać zanim coś zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś