polla.k 08.05.08, 08:51 w dordze do pracy...jakbym nie wiedziała, że tam często stoją. Oby to był koniec niespodzinek na dzisiaj. Miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki_s_obie Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 08:54 za wolno jechalas i spowodowalas korek?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 08:56 w moim przypadku nie ma takiej opcji :P Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:00 polla.k napisała: > w moim przypadku nie ma takiej opcji :P no to dlaczego nie pokazalas kolana albo troche wiecej biustu? to byly policjantki?? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:03 to byli panowie i po "negocjacjach" z 10 pkt i pięciu stówek zeszlismy na 6 pkt i dwie stówki Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:07 polla.k napisała: > to byli panowie i po "negocjacjach" z 10 pkt i pięciu stówek > zeszlismy na 6 pkt i dwie stówki i to ma byc sprawiedliwosc i rownouprawnienie plci. wrrrrrrrrrrrrr. jak ja bym zaczal negocjacje to by z 10 pkt i 5 stowek przeszlo na 20 pkt i osiem stowek. :(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:13 nie warczeć proszę :)...grunt to siła perswazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:19 polla.k napisała: > nie warczeć proszę :)...grunt to siła perswazji :) i sexapeal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:21 taki_s_obie napisał: > > i sexapeal :)) to też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
modonia Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:10 Kiedyś mój szef przyszedł do pracy i oznajmił: zapłaciłem mandat za przekroczenie szybkości. Ja mu na to - i bardzo dobrze. Nie współczuję osobom, które przekraczają prędkość. A tak w ogóle to mam nadzieję, że złapią mojego męża, to go może czegoś nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:14 Ja się nie domagam współczucia. Swoją drogą...byłam ciekawa, znając to forum, w którym momencie pojawi się post moralizujący...a zaraz po nim...piętnujący...i dokopujący. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:21 polla.k napisała: > Ja się nie domagam współczucia. > Swoją drogą...byłam ciekawa, znając to forum, w którym momencie > pojawi się post moralizujący...a zaraz po nim...piętnujący...i > dokopujący. nie jezdzij tak szybko, dobrze ci tak, narazasz innych uzytkownikow drogi, kup wolniejszy samochod - teraz zadowolona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 09:23 taki_s_obie napisał: > > > nie jezdzij tak szybko, dobrze ci tak, narazasz innych uzytkownikow drogi, kup > wolniejszy samochod - teraz zadowolona :))) Tego proszę pana obiecać nie mogę :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 13:26 Nie wiem czy mówiłabyś to samo, gdyby WSZYSCY kierowcy jeździli z zachowaniem wymaganej prędkości 50km/h, w miastach korki były non stop, nie tylko w godzinach szczytu. Nie mówię o śmiganiu z prędkością 100km/h przez miasto, ale jeśli są dobre warunki to na 70 spokojnie sobie można pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 13:27 Aha, podejrzewam, że Polla nie dostałaby mandatu za 20km ponad normę, ale to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 13:42 Mylisz sie Kitku.. gdyby wszyscy jechali z predkoscia 50km/h i robili to plynnie to byloby mniej korkow.. korki robia sie przewaznie przez brak plynnosci jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:13 kontik_71 napisał: > Mylisz sie Kitku.. gdyby wszyscy jechali z predkoscia 50km/h i > robili to plynnie to byloby mniej korkow.. korki robia sie > przewaznie przez brak plynnosci jazdy... ale ja bardzo płynnie jechałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:18 Nie do końca się zgodzę, w godzinach szczytu z mojego osiedla w kierunku centrum wszyscy jadą z jednostajną prędkością 20 km/h. Korek powstaje wtedy, gdy się trafia na drodze jakiś ślimak [np nauka jazdy jadąca przepisową prędkością ;-)] i oczywiście przez światła (ale tego uniknąć się nie da) i duże natężenie ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:29 gdyby reszta dostosowała się do slimaka ruch byłby płynny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:46 To ja dziękuję za taką płynność w tempie ślimaka. Sama sobie mogę rowerem z taką prędkością jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
a.part Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:51 płynność nie ma nic wspólnego z szybkością bo jeśli wszyscy jeździliby z taka samą prędkością to nie byłoby korków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:51 Kitku, nie wiem czy wiesz, ale np w Londynie srednia predkosc na drogach wynosi cos kolo 10km/h Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:53 kontik_71 napisał: > Kitku, nie wiem czy wiesz, ale np w Londynie srednia predkosc na > drogach wynosi cos kolo 10km/h cóz, Anglicy z natury są flegmatyczni....nie ma to jak nasza słowiańska natura :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 15:01 Konczaca sie 53 zabitymi w ciagu jednego dluzszego weekendu :( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 15:05 Oj chyba ciężki dzien masz kontiku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 15:18 Nie, dzien mam nawet calkiem fajny.. tyle, ze faktycznie nie potrafie zartowac z tego wlasnie tematu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 16:07 No i sie obrazila... eh te kobiety :( Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 19:07 kontik_71 napisał: > No i sie obrazila... eh te kobiety :( się nie obraziła...po prostu nie chciała Cię dłużej denerwować swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:43 Kitku, to wlasnie hamowanie innych aut powoduje powstawanie korka.. gdyby nikt nie hamowal to kazdy by jechal a tak to jeden przyhamuje nastepny troche bardziej az w koncu ktos sie musi zatrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 12:34 A Ty ostatnio nie pisałaś, że śniło Ci się, że dostałaś jeden mandat i zaraz potem następny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:11 avital84 napisała: > A Ty ostatnio nie pisałaś, że śniło Ci się, że dostałaś jeden mandat i zaraz > potem następny? :) nooo :(( Chyba nie będę zasypaic, bo znów coś głupiego mi się przyśni Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:48 To lepiej uważaj po drodze z pracy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:51 kitek_maly napisała: > > To lepiej uważaj po drodze z pracy. ;-) ups, masz rację...w końcu śniły mi się dwa radary :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 13:19 A pochwalisz sie z jaka predkoscia jechalas i o ile % przekroczylas ? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:12 kontik_71 napisał: > A pochwalisz sie z jaka predkoscia jechalas i o ile % przekroczylas ? wrrr :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:41 Nie ma co warczec.. nalezy pokarnie przyznac sie do winy i poprawic sie na przyszlosc.. wiec jechac tak jak nakazuja przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:42 ja się nie mogę poprawić, siła wyższa :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:45 Ktos kolezanke powinien prze kolano przelozyc i dac po pupie... Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:48 kontik_71 napisał: > Ktos kolezanke powinien prze kolano przelozyc i dac po pupie... eee tam :P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:21 10 pkt????????????????? to ile ty jechałas 120 po miescie?????????????????? pewnie jeszcze po centrum hehe Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:24 dokładnie 101 w terenie teoretycznie zabudowanym, bo z jednej strony jest las, a z drugiej zajazd i dwa domy na krzyż Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 14:26 a to w w-wie to powiedz gdzie to moze bede wiedział czy zabudowany czy nie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu_87 Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 16:18 nie przejmuj sie ja tez w niedziele dostalem, po udanym wypadzie poza miasto humor zepsul mi pewien sumiennie wykonujacy swoja prace "pan wladza" Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 19:03 wiesz...mnie własciwie humoru nie zepsuli...chwila nerwów, a potem...stało się...moja wina...trzeba płacić...koniec Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu_87 Re: no i dostałam mandat :(( 09.05.08, 01:50 u mnie bylo inaczej chwila wku..nia... czego nie zdjal goscia przede mna... oczywiscie jechalem za szybko ale nie pomyslalem moja wina bo szybko jechalem tylko czego go nie wypatrzylem. to byla autostrada nikogo bardzo nie narazalem... chyba Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: no i dostałam mandat :(( 08.05.08, 20:39 nie pękaj! powiem ci, co mnie spotkało, a spotkało dużo gorsze: Mianowicie we wtorek wszczęłam pościg za piratem drogowym, co mi urwał lusterko jadąc pod prąd, efektem czego rozwaliłam samochód. Najechałam na tył lexusa. Cała maska, zderzak, nadkole.... Zawsze może być gorzej niż jest źle :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś