misinka81 02.09.05, 23:33 czy to możliwe, by ta gazeta kiedykolwiek weszła na wyższy poziom, bo jak na razie, to nic ciekawego, taki schemacik... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simply Re: TS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:44 hm... jak będą tam pracować ludzie, którzy piszą tak forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=28275841&a=28518290 to nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: TS 04.09.05, 15:14 -opieranie się na niesprawdzonych wiadomościach, bo jak coś było parę lat temu, to i teraz jest; -brak przygotowania do tematu Ale ta gazeta nie ma w ogóle aspiracji do podniesienia poziomu!!! Można w niej znaleźć tylko szukanie sensacji po gminach i tylko to wydaje się być ich celem. Rozumiem, że trzeba czymś przyciągnąć czytelnika. Jest to najbardziej poczytna gazeta w regionie, więc mogliby się trochę wysilić. Albo na przykład ogłoszenia drobne: dlaczego nie ma tam cennika? Wszystkie szanujące się gazety takowy posiadają. Skoro cena ogłoszenia zależy od liczby słów, można dodać cenę bezpłatnie, ale obowiązkową. To chyba duże ułatwienie dla czytelników. pozdrawiam :) *********************** Azali były osoby mrowie a mrowie? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja TS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:05 Byłoby miło gdyby w końcu przestali uprawiać koniunkturalizm polityczny i wyszli z pod wpływów szefów siedleckich instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: TS... 05.09.05, 15:42 Oczekujesz rzeczy niemożliwych. Jakie lokalne pismo jest w stanie zlekceważyć wpływy miejscowych notabli? Najlepszy przykład to Życie Warszawy w części stołecznej. Zawsze przyklaskuje władzom Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: TS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:04 tramwajsiedlecki napisał: > Oczekujesz rzeczy niemożliwych. Jak najbardziej jest to możliwe!!! Ale do tego potrzeba duuużych jaj i odrobinę odwagi. A w tej redakcji chłopcom niestety jajeczka nie zeszły do moszny. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: TS... 05.09.05, 17:10 Myślę, że trzeba sporo pieniędzy, aby móc pozwolić sobie na niezależność i nie liczyć na miejscowych fundatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: TS... 05.09.05, 21:52 emektb napisał: > i kto to mówi... To znaczy: jest tak, czy tak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: TS... 05.09.05, 22:35 No, napewno tak jest. T.S. nie jest gorszy od innych siedleckich, pisanych mediów. I temu się nie dziwię. Żadna prywatna gazeta się nie utrzyma. Ktoś mi pokazywał "Nowiny Podlaskie". Kolor,teksty,konkursy i padła po kilku numerach. T.S. został bo balansuje między starym,komunistycznym sentymentem czytelników a niby niezależnością. Kilku "innych" redaktorów nie zmienia przywiązania. Gazeta żyje z reklam i ogłoszeń. Więcej nie napiszę. Ostatnio pierwszą stronę mieli bardzo ładną i może niektórych zmylili. Ale kawał historii miasta można tam znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: TS... 05.09.05, 22:43 Coś w tym jest, ze mimo wielu prób, nikt nie może podważyc, mimo wszystko, ich pozycji na siedleckim rynku. Oto zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: TS... 05.09.05, 23:01 Częściowo na tą zagadkę odpowiedziałem. Po co podważać ? O wolność wypowiedzi i prasy walczyło tyle pokoleń. I mało tych gazet. Ż.S.,T.S., K.E.P., Ekstra, Biuletyn Solidarności...I mówionych KRP i milczącej Telewizji Siedlce.. W Gazecie Stołecznej WP od czasu do czasu , Kurierze Województw cisza.... Chyba ,że morderstwo,wybuch albo skandal.. Odpowiedz Link Zgłoś