klemens.klemens 03.10.05, 13:15 Przyszłość nie wygląda to najlepiej, a nawet całkiem źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_l Re: PIS piszczy w Polsce, niestety 03.10.05, 14:49 cytat z jednej sygnaturki: KFUCK! Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: PIS piszczy w Polsce, niestety 03.10.05, 15:29 Piękne to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: PIS piszczy w Polsce, niestety 04.10.05, 06:11 przekażę linka zainteresowanej Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Głos na PISa - pusty talerz, pusta misa. 04.10.05, 11:04 Zastanawia mnie taka popularność w narodzie idei socjalistycznych. Będziemy mieli SLD BIS? Zmieni się wprawdzie nazwa z socjalizmu na pisizm, ale poza tym nie wiele. Nadal rządzić będą swojaki. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Głos na PISa - pusty talerz, pusta misa. 04.10.05, 11:26 > na pisizm PISuaryzm ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Głos na PISa - pusty talerz, pusta misa. 04.10.05, 22:04 razowiec napisał: " Zastanawia mnie taka popularność w narodzie idei socjalistycznych. Będziemy mieli SLD BIS? Zmieni się wprawdzie nazwa z socjalizmu na pisizm, ale poza tym nie wiele. Nadal rządzić będą swojaki." Mółbym się sprzeczać ale "swojaki" wydają mi się być lepsi niż ci "oni" co byli do wyborów. To było nie tylko moje zdanie. Najbardziej zaskakująca jest zmiana nastrojów- dzisiaj komuchy, jutro postsolidaruchy. Oznacza to,że jeszcze przez kilka lat będziemy musieli to przećwiczyć. Taka jest demokracja. W Siedlach mamy na szczęście stabilnośc rządów. Krytykuje się przez cztery lata Symanowicza a jak przyjdzie do wybórów będziemy (myślę o wiekszości mieszkańców) głosowac na niego. To też jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: PIS piszczy w Polsce, niestety 04.10.05, 22:12 Może to nie do ciebie ale K.I.Gałczynski napisał kiedyś wiersz .."Gdy wieje wiatr historii ludziom, jak pięknym ptakom, rosną skrzydła u ramion a trzęsą się portki pętakom.." Ktoś zaraz napisze,że to podejrzany facet ten K.I.G. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: PIS piszczy w Polsce, niestety 04.10.05, 22:21 Chyba nie był to I.K.Gałczyński ale Marian Załucki. Kto go dzisiaj pamięta? Też podejrzany ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PIS piszczy w Polsce, niestety 06.10.05, 12:38 Posłuchajcie hymnu Śmiało podnieśmy sztandar nasz w górę Choć burza wrogich żywiołów wyje (he he, te wyjące żywioły to PO) Choć nas dziś gnębią siły ponure (wszyscy ci, którzy uważają, że Jarosław stchórzył) Chociaż niepewne jutro niczyje (lustracja, dekomunizacja, renacjonalizacja...) Bo oto sztandar całej ludzkości (chcielibyście...) To hasło święte, pieśń zmartwychwstania To tryumf Praaaaawa, Sprawiedliwości, To zorza wszystkich ludów zBRATania.... To ja, ta od sygnaturki. Cześć wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: PIS piszczy w Polsce, niestety 07.10.05, 00:05 Też podejrzany ? nie wiem > Marian Załucki. Kto go dzisiaj pamięta? w sygnaturce go kiedyś miałem Marian Załucki. Kto go dzisiaj pamięta? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=23954939&a=24352063 Odpowiedz Link Zgłoś