mefistm 07.12.05, 20:56 Co myślicie o Federacji Młodych Socjaldemokratów? Czy wiecie, że mają w Siedlcach swój oddział powiatowy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biletmiesieczny Re: FMS w Siedlcach!!! 07.12.05, 21:33 a łyżka na to nie do wiary, Gościu jak chcesz zareklamować swoją organizację polityczną to rób to wprost- ale tak to już jest z małymi (ko)muszkami Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: FMS w Siedlcach!!! 08.12.05, 12:04 Dlaczego niektórzy ludzie odrazu porównują takie nazwy, jak Socjaldemokracja z komuna i komunistami- tylko z nazewnictwa, a może ludzie tacy maja nowe poglądy? Pomoc socjalna, to tez od kumuny się wzięła? Ale każdy chętnie z niej korzysta. Komuchy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biletmiesieczny Re: FMS w Siedlcach!!! 08.12.05, 19:47 Dlaczego niektórzy ludzie odrazu porównują podniesienie prawej ręki z faszystowskim gestem a nie z zamówieniem 5 piw?. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mefistm Re: FMS w Siedlcach!!! 09.12.05, 13:25 Z tego samego powaodu, z którego wyciągnięcie lewej ręki jest traktowane jak poklepanie towarzysza Stalina po ramieniu, a nie zaoferowanie pomocy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mefistm Re: FMS w Siedlcach!!! 08.12.05, 17:26 Ale mi pojechałeś:D Ha ha ha!!! "ko(muszka)" Do twojej wiadomości: Nie jestem z FMSu ale teraz zamieżam poszerzyć szeregi tej organizacji (dlatego zacząłem ten wątek).Co do (ko)muszki: jak może być komunistą człowiek, który miał kilka latek, kiedy w Polsce zachodzily zmiany ustrojwe:D??!! Może komunistą się jest od urodzenia?? Życzę dalszych (mam nadzieję owocnych) konwersacji z "łyżką". Kto wie, co jeszcze ciekawego może ci "ona?" (łyżka) podpowiedzieć:D Odpowiedz Link Zgłoś