bppieronek 02.01.06, 19:32 ot i wszystko - ale jakie głębokie i prawdziwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_gertuda Re: kobieta zmienną jest 02.01.06, 21:15 bppieronku. Nie zaczynaj z byle powodu ( niech nikogo nie wprowadza w błąd wyraz "kobieta") nowego wątku. Tu nie ma co komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: kobieta zmienną jest 03.01.06, 00:50 no, no żaba - kobieta i do tego zmienna - nie jest "byle powodem" !!! toż to i sens i utrapienie zycia męskiego i nie chodziło o komentowanie tego oczywistego faktu ale o przypomnienie :)) dobrej nocy PS. żaba podobno jest takim małym smokiem :)) -tak przeczytałem w "scenach z zycia smoków" Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_gertuda Re: kobieta zmienną jest 03.01.06, 01:06 "utrapienie zycia męskiego i nie chodziło o komentowanie tego oczywistego faktu ale o przypomnienie :))" Widze, ze lubisz dręczyc meski ród takimi "przypomnieniami" hehehe P.S. Widzę przed soba świetlaną przyszłość:) Może nawet nauczę się latać!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: kobieta zmienną jest 03.01.06, 09:05 bppieronek jestem z Toba w przezywaniu tej wiedzy. Gorzej jednak, gdy zmienna kobieta pozostaje niezmiennie przy jednej decyzji. :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: kobieta zmienną jest 02.01.06, 22:30 bppieronek napisał: > > ot i wszystko - ale jakie głębokie i prawdziwe ;) a tajemnica spowiedzi bp. nie obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: kobieta zmienną jest 03.01.06, 00:52 > a tajemnica spowiedzi bp. nie obowiązuje? przecież nie napisałem, którą konkretnie mam na myśli :)) jeszcz by się inne pobrazały ;) - bo to miło być zmienną ... chyba :? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: kobieta zmienną jest 03.01.06, 23:50 a jaka by była przyjemność, jakby nie była....??? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: kobieta zmienną jest 04.01.06, 08:11 Nic nie ma w świecie bardziej stałego, jak zmienność nastroju kobiecego. Odpowiedz Link Zgłoś