misiio 06.02.06, 10:00 1. nic nie zrobił dla miasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12b5 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:05 O coś go kiedyś poprosiłem ale zlał mnie paskudnie. Za to niech sam zostanie zlany. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:14 bo ja będę lepszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:14 właściwie to nawet najlepszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:34 Jest w zmowie ze Strusem i sprzedaje za bezcen grunty. Odpowiedz Link Zgłoś
12b5 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:38 Serio mówisz spaam? Jeśli tak to dalej tak być nie może. Zagrzybiałe układy czas rozwalać z kopa. Obalić!! Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 11:42 Gdzie multikino i Stadler?. Nic nie zrobił żeby zmniejszyć bezrobocie. Nie jest menagerem i nic nie potrafi załatwić dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
jola575 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 14:23 przecież nie sprzedał stadionu , nowy budynek Strusa nie istnieje , tak zapewniał kłamliwie w swojej kampanii , nie zastawił Błoni Papieskich na kiełbaskę wyborczą (budowa a właściwie zatarcie historycznego charakteru ulicy Sienkiewicza). Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 11:56 od 1997 roku zadłużył Siedlce na ponad 75 (słownie siedemdziesiąt pięć ) milionów złotych , co za to zbudował ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 11:59 Co za to zbudował? Proste swoja kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola575 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 14:08 Siedlce stały się prowincją od czasu utraty statusu miasta wojewódzkiego (dzięki ci pośle Tchórzewski), po 1997 roku zabrakło mienia po komunie do wyprzedaży i zaczęło się zadłużanie miasta w tempie expresowym. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 12:47 1. Chuck Norris go nie lubi 2. Wybraniec Chucka Norrisa - tez go nie lubi 3. bo ma wąsy 4. bo nie ma brody tak jak Chuck Norris Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 12:49 Dzień dobry.Nie wiedziałam, że gustujesz w brodatych. Ja rozumiem biskup ma prawo do fanaberii, ale do tego stopnia:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 15:23 Witaj Siostro :)) najbardziej smakowici są gładko ogoleni klerycy ;) niestety kolega Petz poderwał najlepszych kobiety zwalniam z posiadania zarostu ;)no dobra - taki malutki może być :)) byle nie na piersiach !!! i jeszcze chciałem dodać, że nic co ludzkie nie jest nam obce ps. jak idzie upłynnianie porcelany rodowej ? opiekunka na piątek zamówiona ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 15:34 Eminencjo cóż co do kleryków to nie wiem jakoś nie lubię chłopców w przykrótkich czarnych kieckach. Co innego purpuraci w zamaszystych szatach :)) Dlaczego nie na biuście, fajny wstęp mógł by byc na zasadzie zakręcamy papiloty partnerce na klacie:)))))))))) No tak żeby zycie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek :))) Porcelany rodowej nie upłynniam. tylko moją osobistą kolekcję zebraną na studiach. Nie mam zdrowia myć tego badziewia. Jeśli będą chętni z chęcią opchnę wszystko. Przydał by mi się aparat cyfrowy. Zdjęcia robione telefonem nie oddaja uroku skorupek.Do tego sygnaturki z denek sa słabo widoczne takie rozmyte. A ludzie na to zwracaja uwagę. Co do piatku mam nianki dwie a przy dobrych wiatrach nawet trzy. :))))))))) Cóż wielebny grunt to być bambrem z zestawem niań:))Zobaczymy tylko czy moja potencjalna bratowa zechce wypełznąć. bo tak troszkę nieśmiała jest. A sama do kanjpy nie chodzę z prostego założenia, o którym pisałam wcześniej. wkórzają mnie "trąceni" panowie , którzy twardo chcą byc moim światełkiem w tunelu :((( Aż tak sierotowato to chyba się nie prezentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:08 bppieronek i teofano to chyba zwolennicy "naszego" prezydenta, bo chcą zmienić wątek. Oj brzydko się bawicie. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:40 Troche mniej podejrzliwości. Czasami tak wychodzi. Normalnie tak jak w zyciu jest czas powagi gadki o niczym. Można watek radosny przerobić na polityczny. to i politykę można zamienić na miłe pogawędki. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:41 brakuje mi bardzo głosu mariano w tym temacie , chyba ( nie możliwe), że jest przeciw odejściu M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Prezydent Siedlec będzie musiał odejść gdy: 07.02.06, 15:21 nie uzyska wystarczającego poparcia mieszkańców Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:42 ejjjjjjjj !!!!!! hej hej - zbyt pochopnie wyciągasz wnioski że jak nie ma o prezydencie słowa - to od razu "za" jestesmy ??? ja jestem zwolennikiem przyszłego prezydenta bo ten obecny nie ma namaszczenia Chucka i jakiś taki mało kompetentny się zdaje być i jakiś taki nijaki on ... Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:44 Cóż eminencjo, zostaliśmy posądzeni o współprace z "elitą" rządzącą. chyba przestanę z Tobą gadać, bo jeszcze mnie głównym szpiclem zrobią :((( Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:50 A swoja drogą eminencja nie udziela się w lokalach. Pokuta:)))) Czy czas na regenerację:))))Już siedzę cicho, bo znów bedę podejrzana. Trzeba się iśc wychlapac, zafundowac kofeinę. Poczekac na "Kryminalne zagadki Las Vegas" Mała namiastka "Nocy zbrodni" z Discovery.Ja to mam ciekawe upodobania.:))) Cmentarze, fotki nagrobków i akta wydziału zabójstw:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:57 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe ... i info o nieudzielaniu się już prawie nieaktualne za chwilkę wychodzę na wieczorna kawke "po wiejsku" do zaprzyjaźnionego country puby na ulicy zwodniczej ;)) (zawsze po 21) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:00 eminencja se weźmie laptoka i na miejscu skorzysta. hotspocik hula od kilku miesięcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:01 Też bym poszła:)) Ale w tak psią pogodę (mróz niesamowity) zbytnio mi się nie chce. Zresztą nieuczesana jestem:)) Podziwiam eminencję. Chyba, że waszmość blisko mieszka dla mnie to wyprawa. Ale mam nadzieję, że kiedyś jeszcze napijemy się obydwa osobniki kawy z prądem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:53 Cóż siostro, niektórym łatwo rzucać kalumie i oszczerstwa na innych :( najczęściej chcą w ten sposób ukryć swoje grzeszki ;) - taki mechanizm projekcji :)) dlatego hejjj jako człowiek prezydenta - bada w ten sposób nastroje elektoratu ;) ale jak będą rozpisywać konkurs na stanowisko - głównego szpicla - to mam kilku kandydatów a jednego to nawet z czarnym koniem - albo jakoś tak podobnie się mówiło ;)) Siostro - nie dajmy się zastraszyć pełzającym karłom reakcji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:57 Będziemy eminencjo mimo przeszkód prowadzić swą konwersację padre. A jak nie to zejdziemy do podziemia i będziemy uskuteczniać pisanie szyfrem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:04 a jak nie przestaną - to nakarmimy nimi ptaszyska !!! a co !!! tap, tap, tap i poszedłem na kawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:48 teofano1 napisała: > Co do piatku mam nianki dwie a przy dobrych wiatrach nawet trzy. :))))))))) no jeśli chodzi o wiatry to dobre są po kapuście, grochówce, chlebie razowym, suszonych owocach, fasoli, bobie, niektórzy miewają po mleku. Więcej mi do głowy nie wpada. Aha i jeszcze świeże ciasto drożdżowe, albo wiejski chleb. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:53 Mimo złości na SLD jegomość widzę nie stracił ochoty do żartów.To i dobrze ja też mam taką taktykę. Im gorzej tym bardziej się śmieję.I to działa!!! Swoją drogą choroba kacza już zatacza swe kręgi. Podejrzliwośc wszędzie.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:59 ja zawsze byłem chory. odkąd się urodziłem tak właściwie. a co do choroby to ja nie wiem o co chodzi z tą polityką. A właściwie wiem. Rozszyfrowałem to wszystko. W Polsce, być może tylko wchodniej i części południowej, oraz Toruniu ma powstać Kaczogród. Zauważcie kto był wcześniej preyzdentem - Kwa-śniewski, mógł być kto? - donald, a został Kaczy-ński. Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:04 Ja z tym kaczyzmem do tego osobnika, który mi zarzucił konszachty z władzą.Cóż eminencja wybiera sie na kawę z prądem,szkoda, że tak zimno i daleko mieszkam. Pewnie też bym postraszyła:))Mam nadzieję, że już niedługo skończy się ta Syberia. Po ostatnim rajdzie po Siedlcach uszy mi do tej pory nie odtajały:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:05 ... bez pradu ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:07 Przestań. Gdzie Twoja wola zdobycia mistrzostwa w sporcie narodowym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 22:59 1.pobudował ronda 2.ma dobry budżet na 2006 r. (rok wyborczy) 3.ma dużo miast partnerskich do odwiedzenia 4.zmiejszył bezrobocie (Ośrodek Migracyjny Ksiąg Wieczystych) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:02 5. kupił fajerwerki. co prawda za naszą kasę. ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:06 6.zwalczył alkoholizm zamykając sklep nocny na 3 Maja (SIM) 7.Przejrzyste Siedlce. 8.Kodeks Urzędnika UM. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin13 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:32 9. jest rodowitym Siedlczaninem 10.obronił Błonia Papieskie przed zakusami bankierów 11,pozyskał kupę ( z przewagą kupy) środków zewnętrznych 12.zbudował mieszkania socjalne 13.nie wyrzucł w błoto 470 tys, na plany Centrum Wystawienniczgo 14.zmodernizował stadion przy Wojskowej 15.usprawnił ruch na Boh. Getta budową Milenium Odpowiedz Link Zgłoś
sknerus4 Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 00:09 17. Ma wspaniałych, kompetentnych i nie zawistnych doradców. 18. Jest prawdziwym "ojcem" naszego miasta, rozumie i troszczy się o problemy mieszkańców. 19. Wspaniale prezentuje się na zdjęciach. 20. wszystkie jego wypowiedzi są nie przestraszone, oparte na rzetelnej i wszechstronnej wiedzy, sensowne, składne, logiczne, mądre, wyważone. 21. Zna wiele języków obcych. 22. Robi wszystko, aby siedlecka młodzież "nie uciekała" do większych i bogatszych miast, a tym bardziej za granicę. 23. Jest otwarty na wszelkie pomysły i inwestuje w rozwój edukacji, kultury, sportu, gospodarki,przedsiębiorstw. 24. Jest nie zawistny, nie złośliwy, nie zazdrosny, jest pewny swojego niepodważalnego autorytetu. 25. Jest ponad i poza wszelkimi układami. Odpowiedz Link Zgłoś
uanskor Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 08:58 26. Przez dwie kadencje zdążył stworzyć i uchwalić genialny Plan Zagospodarowania Przestrzennego Miasta, dzięki któremu wszyscy przedsiębiorcy znają przeznaczenie konkretnych gruntów i mogą z łatwością inwestować w mieście tworząc nowe miejsca pracy! P.S. Gmina siedlce ma plan od dawna. Łuków będzie miał lada dzień, a Siedlce są tak wyjątkowe pod tym względem i jeszcze ze 3 lata a może będzie plan:) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 09:56 27. przez zaledwie 9 lat rządów sprowadził niepoliczalną ilość inwestorów. PS> zastanawiam się, czy to wszystko nie zostanie wykorzystane podczas kampanii prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
mrfan Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 10:26 Celem było, jest i będzie wybudowanie z Siedlec jednego wielkiego ronda, aby wszyscy omijali nas wielkim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:41 I cieplej się zrobiło.Do pkt. 13 dodałbym nieokreśloną sumę na konkursy zabudowy dziury w mieście (Piłsudskiego od Czestera do Przechodniej, Kozia i Pułaskiego pierzeja z pawilonami). Piękne były plany. I wisiały na słupach. Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Prezydent Siedlec zostanie 07.02.06, 14:45 28.Zdarł (przy udziale wielu radnych) ze spółdzielców kasę proponując im wykup gruntów z 85% bonifikatą(niech ktoś nie mówi, że 95%, bo spółdzielcy muszą dopłacić w inwestycjach dla miasta 1.5mln zł) choć wszystkie miasta w Polsce robiły to z ulgą 95-99%. Odpowiedz Link Zgłoś
pigula5 Re: Prezydent Siedlec zostanie 08.02.06, 12:43 29. musi odejść, bo nie potrafi nawet wyegzekwować od odpowiednich służb żeby mozna było chodzić po siedleckich chodnikach w taki dzień jak dziś tj 08.02.2006. Komendant stray miejskiej powinien posadzić prezydenta na sanki i powozić go trochę po mieście. Może razem dojdą do wniosku, że trzeba coś z tym (sniegową mazią) zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś