Dodaj do ulubionych

Prezydent Siedlec musi odejś bo:

06.02.06, 10:00
1. nic nie zrobił dla miasta
Obserwuj wątek
    • 12b5 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:05
      O coś go kiedyś poprosiłem ale zlał mnie paskudnie. Za to niech sam zostanie
      zlany.
      • emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:14
        bo ja będę lepszy:)))
      • emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:14
        właściwie to nawet najlepszy:))
    • sppam Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:34
      Jest w zmowie ze Strusem i sprzedaje za bezcen grunty.
      • 12b5 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 10:38
        Serio mówisz spaam? Jeśli tak to dalej tak być nie może. Zagrzybiałe układy
        czas rozwalać z kopa. Obalić!!
        • hejj1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 11:42
          Gdzie multikino i Stadler?. Nic nie zrobił żeby zmniejszyć bezrobocie. Nie jest menagerem i nic nie potrafi załatwić dla miasta.
          • jola575 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 14:23
            przecież nie sprzedał stadionu , nowy budynek Strusa nie istnieje , tak
            zapewniał kłamliwie w swojej kampanii , nie zastawił Błoni Papieskich na
            kiełbaskę wyborczą (budowa a właściwie zatarcie historycznego charakteru ulicy
            Sienkiewicza).
        • siedlczanin13 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 11:56
          od 1997 roku zadłużył Siedlce na ponad 75 (słownie siedemdziesiąt pięć )
          milionów złotych , co za to zbudował ?
          • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 11:59
            Co za to zbudował? Proste swoja kampanię wyborczą.
            • jola575 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 14:08
              Siedlce stały się prowincją od czasu utraty statusu miasta wojewódzkiego
              (dzięki ci pośle Tchórzewski), po 1997 roku zabrakło mienia po komunie do
              wyprzedaży i zaczęło się zadłużanie miasta w tempie expresowym.

• bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 12:47
      1. Chuck Norris go nie lubi
      2. Wybraniec Chucka Norrisa - tez go nie lubi
      3. bo ma wąsy
      4. bo nie ma brody tak jak Chuck Norris
      • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 12:49
        Dzień dobry.Nie wiedziałam, że gustujesz w brodatych. Ja rozumiem biskup ma
        prawo do fanaberii, ale do tego stopnia:))))))))))
        • bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 15:23
          Witaj Siostro :))
          najbardziej smakowici są gładko ogoleni klerycy ;)
          niestety kolega Petz poderwał najlepszych

kobiety zwalniam z posiadania zarostu ;)no dobra - taki malutki może być :)) byle nie na piersiach !!!

i jeszcze chciałem dodać, że nic co ludzkie nie jest nam obce

ps. jak idzie upłynnianie porcelany rodowej ?
          opiekunka na piątek zamówiona ? ;)
          • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 15:34
            Eminencjo cóż co do kleryków to nie wiem jakoś nie lubię chłopców w
            przykrótkich czarnych kieckach. Co innego purpuraci w zamaszystych szatach :))
            Dlaczego nie na biuście, fajny wstęp mógł by byc na zasadzie zakręcamy papiloty
            partnerce na klacie:)))))))))) No tak żeby zycie miało smaczek raz dziewczynka
            raz chłopaczek :)))
            Porcelany rodowej nie upłynniam. tylko moją osobistą kolekcję zebraną na
            studiach. Nie mam zdrowia myć tego badziewia. Jeśli będą chętni z chęcią opchnę
            wszystko. Przydał by mi się aparat cyfrowy. Zdjęcia robione telefonem nie
            oddaja uroku skorupek.Do tego sygnaturki z denek sa słabo widoczne takie
            rozmyte. A ludzie na to zwracaja uwagę.
            Co do piatku mam nianki dwie a przy dobrych wiatrach nawet trzy. :)))))))))
            Cóż wielebny grunt to być bambrem z zestawem niań:))Zobaczymy tylko czy moja
            potencjalna bratowa zechce wypełznąć. bo tak troszkę nieśmiała jest. A sama do
            kanjpy nie chodzę z prostego założenia, o którym pisałam wcześniej. wkórzają
            mnie "trąceni" panowie , którzy twardo chcą byc moim światełkiem w tunelu :(((
            Aż tak sierotowato to chyba się nie prezentuję.
            • hejj1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:08
              bppieronek i teofano to chyba zwolennicy "naszego" prezydenta, bo chcą zmienić
              wątek. Oj brzydko się bawicie.
              • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:40
                Troche mniej podejrzliwości. Czasami tak wychodzi. Normalnie tak jak w zyciu
                jest czas powagi gadki o niczym. Można watek radosny przerobić na polityczny.
                to i politykę można zamienić na miłe pogawędki.
              • siedlczanin13 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:41
                brakuje mi bardzo głosu mariano w tym temacie , chyba ( nie możliwe), że jest
                przeciw odejściu M.S.
                • mariano_d Re: Prezydent Siedlec będzie musiał odejść gdy: 07.02.06, 15:21
                  nie uzyska wystarczającego poparcia mieszkańców Siedlec.
              • bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:42
                ejjjjjjjj !!!!!! hej hej - zbyt pochopnie wyciągasz wnioski
                że jak nie ma o prezydencie słowa - to od razu "za" jestesmy ???

ja jestem zwolennikiem przyszłego prezydenta

bo ten obecny nie ma namaszczenia Chucka
                i jakiś taki mało kompetentny się zdaje być i jakiś taki nijaki on ...
                • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:44
                  Cóż eminencjo, zostaliśmy posądzeni o współprace z "elitą" rządzącą. chyba
                  przestanę z Tobą gadać, bo jeszcze mnie głównym szpiclem zrobią :(((
                  • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:50
                    A swoja drogą eminencja nie udziela się w lokalach. Pokuta:)))) Czy czas na
                    regenerację:))))Już siedzę cicho, bo znów bedę podejrzana. Trzeba się iśc
                    wychlapac, zafundowac kofeinę. Poczekac na "Kryminalne zagadki Las Vegas" Mała
                    namiastka "Nocy zbrodni" z Discovery.Ja to mam ciekawe upodobania.:)))
                    Cmentarze, fotki nagrobków i akta wydziału zabójstw:)))
                    • bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:57
                      hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                      ciekawe ...
                      i info o nieudzielaniu się już prawie nieaktualne
                      za chwilkę wychodzę na wieczorna kawke "po wiejsku" do zaprzyjaźnionego country puby na ulicy zwodniczej ;)) (zawsze po 21) ;))
                      • emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:00
                        eminencja se weźmie laptoka i na miejscu skorzysta. hotspocik hula od kilku
                        miesięcy:)
                      • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:01
                        Też bym poszła:)) Ale w tak psią pogodę (mróz niesamowity) zbytnio mi się nie
                        chce. Zresztą nieuczesana jestem:)) Podziwiam eminencję. Chyba, że waszmość
                        blisko mieszka dla mnie to wyprawa. Ale mam nadzieję, że kiedyś jeszcze
                        napijemy się obydwa osobniki kawy z prądem :))
                  • bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:53
                    Cóż siostro, niektórym łatwo rzucać kalumie i oszczerstwa na innych :(
                    najczęściej chcą w ten sposób ukryć swoje grzeszki ;) - taki mechanizm projekcji :))
                    dlatego hejjj jako człowiek prezydenta - bada w ten sposób nastroje elektoratu ;)

ale jak będą rozpisywać konkurs na stanowisko - głównego szpicla - to mam kilku kandydatów a jednego to nawet z czarnym koniem - albo jakoś tak podobnie się mówiło ;))

Siostro - nie dajmy się zastraszyć pełzającym karłom reakcji !!!
                    • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:57
                      Będziemy eminencjo mimo przeszkód prowadzić swą konwersację padre. A jak nie to
                      zejdziemy do podziemia i będziemy uskuteczniać pisanie szyfrem:))
                      • bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:04
                        a jak nie przestaną - to nakarmimy nimi ptaszyska !!! a co !!!
                        tap, tap, tap i poszedłem na kawe ...
            • emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:48
              teofano1 napisała:

> Co do piatku mam nianki dwie a przy dobrych wiatrach nawet trzy. :)))))))))

no jeśli chodzi o wiatry to dobre są po kapuście, grochówce, chlebie razowym,
              suszonych owocach, fasoli, bobie, niektórzy miewają po mleku. Więcej mi do
              głowy nie wpada. Aha i jeszcze świeże ciasto drożdżowe, albo wiejski chleb.
              • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:53
                Mimo złości na SLD jegomość widzę nie stracił ochoty do żartów.To i dobrze ja
                też mam taką taktykę. Im gorzej tym bardziej się śmieję.I to działa!!! Swoją
                drogą choroba kacza już zatacza swe kręgi. Podejrzliwośc wszędzie.:((
                • emektb Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 21:59
                  ja zawsze byłem chory. odkąd się urodziłem tak właściwie. a co do choroby to ja
                  nie wiem o co chodzi z tą polityką. A właściwie wiem. Rozszyfrowałem to
                  wszystko. W Polsce, być może tylko wchodniej i części południowej, oraz Toruniu
                  ma powstać Kaczogród. Zauważcie kto był wcześniej preyzdentem - Kwa-śniewski,
                  mógł być kto? - donald, a został Kaczy-ński. Hę?
                  • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:04
                    Ja z tym kaczyzmem do tego osobnika, który mi zarzucił konszachty z władzą.Cóż
                    eminencja wybiera sie na kawę z prądem,szkoda, że tak zimno i daleko mieszkam.
                    Pewnie też bym postraszyła:))Mam nadzieję, że już niedługo skończy się ta
                    Syberia. Po ostatnim rajdzie po Siedlcach uszy mi do tej pory nie odtajały:))
                    • bppieronek Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:05
                      ... bez pradu ... :))
                      • teofano1 Re: Prezydent Siedlec musi odejś bo: 06.02.06, 22:07
                        Przestań. Gdzie Twoja wola zdobycia mistrzostwa w sporcie narodowym:))
    • krzycho1252 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 22:59
      1.pobudował ronda
      2.ma dobry budżet na 2006 r. (rok wyborczy)
      3.ma dużo miast partnerskich do odwiedzenia
      4.zmiejszył bezrobocie (Ośrodek Migracyjny Ksiąg Wieczystych)
      • emektb Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:02
        5. kupił fajerwerki. co prawda za naszą kasę. ale co tam.
        • krzycho1252 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:06
          6.zwalczył alkoholizm zamykając sklep nocny na 3 Maja (SIM)
          7.Przejrzyste Siedlce.
          8.Kodeks Urzędnika UM.
          • siedlczanin13 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:32
            9. jest rodowitym Siedlczaninem
            10.obronił Błonia Papieskie przed zakusami bankierów
            11,pozyskał kupę ( z przewagą kupy) środków zewnętrznych
            12.zbudował mieszkania socjalne
            13.nie wyrzucł w błoto 470 tys, na plany Centrum Wystawienniczgo
            14.zmodernizował stadion przy Wojskowej
            15.usprawnił ruch na Boh. Getta budową Milenium
            • emektb Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:35
              16. zbudował multikino
              • sknerus4 Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 00:09
                17. Ma wspaniałych, kompetentnych i nie zawistnych doradców.
                18. Jest prawdziwym "ojcem" naszego miasta, rozumie i troszczy się o problemy
                mieszkańców.
                19. Wspaniale prezentuje się na zdjęciach.
                20. wszystkie jego wypowiedzi są nie przestraszone, oparte na rzetelnej i
                wszechstronnej wiedzy, sensowne, składne, logiczne, mądre, wyważone.
                21. Zna wiele języków obcych.
                22. Robi wszystko, aby siedlecka młodzież "nie uciekała" do większych i
                bogatszych miast, a tym bardziej za granicę.
                23. Jest otwarty na wszelkie pomysły i inwestuje w rozwój edukacji, kultury,
                sportu, gospodarki,przedsiębiorstw.
                24. Jest nie zawistny, nie złośliwy, nie zazdrosny, jest pewny swojego
                niepodważalnego autorytetu.
                25. Jest ponad i poza wszelkimi układami.
                • uanskor Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 08:58
                  26. Przez dwie kadencje zdążył stworzyć i uchwalić genialny Plan
                  Zagospodarowania Przestrzennego Miasta, dzięki któremu wszyscy przedsiębiorcy
                  znają przeznaczenie konkretnych gruntów i mogą z łatwością inwestować w mieście
                  tworząc nowe miejsca pracy!
                  P.S. Gmina siedlce ma plan od dawna. Łuków będzie miał lada dzień, a Siedlce są
                  tak wyjątkowe pod tym względem i jeszcze ze 3 lata a może będzie plan:)
                  • emektb Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 09:56
                    27. przez zaledwie 9 lat rządów sprowadził niepoliczalną ilość inwestorów.

PS> zastanawiam się, czy to wszystko nie zostanie wykorzystane podczas kampanii
                    prezydenta?
                    • mrfan Re: Prezydent Siedlec zostanie, bo... 07.02.06, 10:26
                      Celem było, jest i będzie wybudowanie z Siedlec jednego wielkiego ronda, aby
                      wszyscy omijali nas wielkim łukiem.
            • krzycho1252 Re: Prezydent Siedlec zostanie 06.02.06, 23:41
              I cieplej się zrobiło.Do pkt. 13 dodałbym nieokreśloną sumę na konkursy zabudowy
              dziury w mieście (Piłsudskiego od Czestera do Przechodniej, Kozia i Pułaskiego
              pierzeja z pawilonami). Piękne były plany. I wisiały na słupach.
              • neutron6 Re: Prezydent Siedlec zostanie 07.02.06, 14:45
                28.Zdarł (przy udziale wielu radnych) ze spółdzielców kasę proponując im wykup
                gruntów z 85% bonifikatą(niech ktoś nie mówi, że 95%, bo spółdzielcy muszą
                dopłacić w inwestycjach dla miasta 1.5mln zł) choć wszystkie miasta w Polsce
                robiły to z ulgą 95-99%.
                • pigula5 Re: Prezydent Siedlec zostanie 08.02.06, 12:43
                  29. musi odejść, bo nie potrafi nawet wyegzekwować od odpowiednich służb żeby
                  mozna było chodzić po siedleckich chodnikach w taki dzień jak dziś tj
                  08.02.2006. Komendant stray miejskiej powinien posadzić prezydenta na sanki i
                  powozić go trochę po mieście. Może razem dojdą do wniosku, że trzeba coś z tym
                  (sniegową mazią) zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka