nos12 14.03.06, 10:36 MOZE KTOS BYŁ I COS WIE PODOBNO PRASA BYŁA ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sppam Re: OLEKSY u Rafalskich 14.03.06, 11:10 NOOOO... Oleksy podobno upuścił dwa kleksy, gdy zjadł golonkę z grochem i kapusta. Popijając mlekiem coca cole stwierdził, że nigdy tak dobrze nie podjadł i wypił. Można powiedzieć,że od groma będzie postów typu: "Symanowicz w kościele" "Oleksy wsiada do autobusu miejskiego" "Biskup odmówił msze świętą w katedrze" itp. Kogo to obchodzi?? Wielkie mi co! Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: OLEKSY u Rafalskich 14.03.06, 15:44 > Kogo to obchodzi?? Wielkie mi co! Mysle jednak że nie codziennie widujesz na ulicy Oleksego. Ale mimo to jeśli cie to nie obchodzi to poco wchodziłeś na to forum? I poco odpisywałeś? Nie mozesz zrozumiec że może kogoś innego intesesuje co sie dzieje w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 14:04 Po to wchodziłem, żeby negować takie tematy a`la ploty ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody965 Re: OLEKSY u Rafalskich 14.03.06, 11:54 zaproszeni do dziś nie mogą dojść po co ich zaproszono i tak bogato ,ugoszczono , Odpowiedz Link Zgłoś
rudy74 Re: OLEKSY u Rafalskich 14.03.06, 22:50 OLO NAMAŚCIŁ PANIĄ DYREKTOR DOROTĘ G. NA KANDYDATA NA PREZYDENTA Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 02:41 Miejmy nadzieje, ze nasze spoleczenstwo nie rzuci sie z pomoca dla "biednej" Pani Dyrektor... Polecam oświadczenie majątkowe jako krótką 'nowelkę' :)) O ile jeszcz jest na stronie www.mazovia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kacperek111 Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 08:08 z tego co wiem jeszcze nikogo oficjalnie nie namaścił, na spotkaniu była prasa moze wiedzącoś wiecej, a jeśli chodzi o oświadczenia majatkowe to rzeczywiście jest to dośc interesująca lektóra kiedyś perzegladałem takie oświadczenia siedleckich radnych z Sejmiku Maz. obecnie nie moge ich zlokalizować na stronach www sam nie wiem dlaczego bo powinny tam być? Może tym powinna się zająć jakiaś komisja bo w przypadku kiedy w przeciągu roku radny z dziada staje się milionerem to coś chyba nie tak. Jak sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 09:28 Szukalem oswiadczenia dyr. G-Z na stronie i nie znalazlem. Znalazlem jednak na dysku D /rok 2004 i 2005/ i dla odswiezenia poczytalem :) Zastanawiaja mnie, jak to ladnie jest napisane w oświadczeniu "Zasoby pieniężne pkt 3. papiery wartościowe" - na kwote kilkuset tysiecy zlotych... Nie podam dokladnie na jaka kwote - ochrona danych osobowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody965 Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 11:52 na spotkanie w Domu Biesiadnym sproszono wielu gości z różnych opcji , nikt nie wiedział w jakim celu , hasłem było spotkanie z J.Oleksym i Poseł s. Prządką, kto je zamienił w pożegnanie Stąsieka nikt nie wie , zaproszeni byli całkowicie zaskoczeni , nikt nie zabrał głosu , nawet byli pracownicy czy obecny i były kurator,właściwie czy w Siedlcach jest jeszcze ktoś kto popiera oglądp J.O. część szybko zwiała , część komentowała to przy pustych stołach bo tylko po lewicowemu na środku goście ? gospodarze? tej imprezy dostali strawę i napitki , nie powtórzę słów jakimi okraślili tą szopkę wychodzący , komentarze znam, nikt nikogo nie namaścił , co wybory samorządowe obchodzą lewicę , obudzą się z ręką w... , co na to radni SLD i Starosta z tej partii bo chyba oni tylko zostali na tej stronie siedleckiej scenie politycznej, Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 13:07 Która prasa była? Ta najbardziej wolna? Odpowiedz Link Zgłoś
nos12 Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 13:25 catel był i tygodnik siedlecki nawet z cosłychać była laska, reszty nie znam, a emila nie było :-( Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 13:28 On z reguły nie chodzi na takie imprezy. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 17:06 W TvSiedlce w "Wiadomościach Siedleckich", w czarnej koszuli i srebrnym krawacie Oleksy zapowiada,że takie spotkania będą systematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody965 Re: OLEKSY u Rafalskich 15.03.06, 17:33 czy zapowiedział , ze na każdym będzie kogoś zegnał , chyba tylko publika nie da się już nabrać, Odpowiedz Link Zgłoś