bambii 22.03.06, 08:41 Jak mozna take rzeczy pisać : "Coraz mniej ludzi dostrzega budowę IV RP, coraz więcej widzi zagrożenie demokracji. Niemal wszyscy mają dość kompromitacji polityków" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3227693.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partyzant76 Re: Wstrętna GW.... 22.03.06, 12:08 Rzuciłem okiem, ziewnąłem i przekręciłem na następną stronę. Nic nowego, kontynuują linię obraną wiele miesięcy temu. Coraz nudniejsza ta GW, gdyby nie fajne reportaże Talki i Hugo-Badera, arcyciekawe materiały zagraniczne Jagielskiego i w miarę niezły dodatek motoryzacyjny, nie byłoby co czytać. Dzień w dzień to samo: jakie te Kaczory paskudne. Uaaaaa.... Idę zrobić sobie kawę, bo zasnę. A potem przebiorę się w nowiutki T-shirt z wizerunkiem generała Franco. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Wstrętna GW.... 22.03.06, 12:11 partyzant76 napisał: > Rzuciłem okiem, ziewnąłem i przekręciłem na następną stronę. Nic nowego, > kontynuują linię obraną wiele miesięcy temu. Coraz nudniejsza ta GW, gdyby nie > fajne reportaże Talki i Hugo-Badera, arcyciekawe materiały zagraniczne > Jagielskiego i w miarę niezły dodatek motoryzacyjny, i gazeta telewizyjna w nowej szacie hihi :-D nie byłoby co czytać. Dzie > ń > w dzień to samo: jakie te Kaczory paskudne. Uaaaaa.... Idę zrobić sobie kawę, b > o > zasnę. A potem przebiorę się w nowiutki T-shirt z wizerunkiem generała Franco. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Wstrętna GW.... 22.03.06, 12:12 widzisz adaś ja jakiś tam szczególnie antypisiorkowy nie jestem. ja na ten przykład jestem ogólnie antysystemowy. mnie wku..a (dzisiaj mam dzień bluzgania:>) głównie to, że oni, te kaczorki, antagonizują całe społeczeństwo. no i powiedz mi, że żartujesz z tym franco. Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant76 Re: Wstrętna GW.... 22.03.06, 12:17 Żartuję, żartuję. Nie mam takiej koszulki, choć kiedyś mignęła mi na jakiejś ultraprawicowej stronie i poważnie rozważałem zakup. Ale wąż w kieszeni zaczął mi zbyt głośno syczeć. Dlatego ograniczyłem się do niebieskiej koszulki z napisem "Milicja" :-P Ludzie trochę dziwnie się patrzą, ale wp...l jeszcze za nią nie dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wstrętna GW.... 22.03.06, 12:29 > Nie mam takiej koszulki No same kłamczuchy na tym forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Wstrętna GW.... 22.03.06, 12:32 bambii napisał: > > Nie mam takiej koszulki > > No same kłamczuchy na tym forum :P spolegliwi...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
n_l BTW 22.03.06, 15:45 II Urząd Skarbowy w Poznaniu. Urzędniczka strofuje młodego przedsiębiorcę: - Jak pan śmiał w rubryce \"Pozostający na moim utrzymaniu\" wpisać "IV RP"? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: BTW 22.03.06, 15:57 utrzymujac frywolny odcień tego wątku ;) " W Iraku zolnierz amerykanski i polski dyskutuja sobie po sluzbie. Amerykanin: "Ok, we have George Bush but we have Stevie Wonder, Jonny Cash and Bob Hope too!" Na co Polak: "We have Kaczynski and... No Wonder, No Cash and No Hope ..." Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: BTW 22.03.06, 16:06 czyzbysmy korzystali z tego samego żródła :-) bi.gazeta.pl/im/7/3128/z3128307G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: BTW 22.03.06, 17:07 A nie, ja dostaje mailem (ten od pysiaczków a w zasadzie o ich mamy :) ) : "Prezydent Kaczynski odwiedza wzorowe gospodarstwo rolne. Gdy znalazl sie w chlewni, posrod stada dorodnych swin, towarzyszacy grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast strzelaja fotki. Na to Kaczynski: -Zeby mi tam nie bylo jakiegos glupiego podpisu pod zdjeciem! Typu "Kaczka i swinie" czy cos takiego... -Alez skad panie Prezydencie! - odpowiadaja reporterzy. Wszystko bedzie cacy. Nazajutrz ukazuje sie gazeta ze zdjeciem Kaczynskiego wsrod swin, podpis: "Lech Kaczynski (trzeci od lewej)". Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: BTW 22.03.06, 22:50 ja mam taki Ankieter rozmawia z trzema polskimi celnikami z różnych granic. Każdego po kolei indaguje o to, ile czasu musi zarabiać (oczywiście łącznie z łapówkami:)) na BMW. Celnik z granicy polsko-czeskiej odpowiada: - No trzeba by ciułać z 5, 6 miesięcy. Ten z polsko-niemieckiej mówi: - O BMW, to pewnie by sie i ze 3 tygodnie zeszło... Na to samo pytanie daje odpowiedź celnik ze wchodniej granicy: - No jak BMW to nie wiem czy i 3 lata nie będzie mało... - Co tak kiepsko u was? Pana koledzy z innych granic dużo krócej muszą zbierać! - No bez żartów w końcu BMW to duża fabryka. :D Odpowiedz Link Zgłoś