bambii 08.05.06, 16:46 Kto jest szefem kuratorium w Siedlcach ? i czy są juz zastepcy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neutron6 Re: Kuratorium w Siedlcach 08.05.06, 19:47 Witam. Na dzień dzisiejszy jest p.o. pani Were....ska. Złożone są cztery oferty na konkurs, który nie wiadomo - w związku ze zmianą ministra - kiedy się rozstrzygnie. Wśród czwórki jest nauczyciel z elektryka pan S i obecna p.o. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kuratorium w Siedlcach 08.05.06, 20:25 czyzby pan S były ZSMP'owiec ? on chyba teraz zasila szeregi PiS a pani p.o. to z jakimi kregami powiazana ? Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Kuratorium w Siedlcach 08.05.06, 21:32 S--p się nazywa ten z elektryka, a pani p.o. raczej bez partyjnego "przydziału" ale o poglądach centrowych z odchyleniem raczej w lewo. Ale to już nie młoda osoba i pewnie mogłaby iść na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kuratorium w Siedlcach 10.05.06, 11:40 Tak wszystko się zgadza : to były ZSMP-owiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kuratorium w Siedlcach 08.05.06, 22:32 To się zgłoś. Ważne, że niezależny jesteś.Ważne, że samorządny. Źle,że czytasz GW ale ostatnio myślisz o Naszym Dzienniku- plus.Oficjalnie do żadnej parti nie należysz -plus. Nie przepadasz za komuną-plus. Dla mnie plus. Lech Wałęsa wspomonał o plusach ujemnych ale ja nie jestem elektrykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kuratorium w Siedlcach 10.05.06, 11:39 Zejdz prosze ze mnie, pytanie nie bylo osobiste wiec nie rozumiem skad te wcieczki osobiste pod moim adresem, a ze nie uzywam slownictwa prezydenta Lecha K. to tylko napisze : zejdz ze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kuratorium w Siedlcach 11.05.06, 08:25 bambii napisał: "a że nie używam słownictwa prezydenta Lecha K. to tylko napisze : zejdz ze mnie :)" Dziekuję za delikatność. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kuratorium w Siedlcach 11.05.06, 09:22 Niektórzy to już daliby w "papę" , a ja widzisz ... A co do pana S to fajne opowiesci krążą jak byl jeszcze gorliwym działaczem ZSMP, a kto jeszcze kandyduje ? Odpowiedz Link Zgłoś