skaruzg Re: pracy! 04.07.06, 17:12 Rozumiem że charakter pracy bez znaczenia? Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: pracy! 06.07.06, 15:07 bez przesady, łózkowo-samochodowo-autostradowy czy jakby to tam nazwać odpada ps. napisałąm powyższe, bo kiedys jak dałam ogłoszenie prasowe że poszukuję pracy, to dzwonili sami rozrywkowi panowie w oklicach wieku późno Chrystusowego i mówili, że oni to mają tyle ofert pracy, że hoho, ale najpierw na kawe żeby przyjśc...O żadne kwalifikacje oczywiści nie pytali. żenada...przecież mają ogłoszenia towarzyskie i jak byk stoi napisane: umilę czas itp.. aj tam..co się będę denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: pracy! 06.07.06, 15:56 Ano widzisz, nie podałaś żadnych informacji stąd moje pytanie. Nie wiem czy jest sens dawać ogłoszenie w "Poszukuję pracy", moim zdaniem lepiej napisać CV i popytać w firmach. Wbrew pozorom czasem pracę (lub zlecenia) można dodać od ręki, ale tutaj trzeba mieć trochę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: pracy! 11.07.06, 21:07 Kiedyś był taki wątek ale nie spodobał sie gawiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=39137388&a=39461654 Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: pracy! 11.07.06, 22:32 Pracy jako takiej nie brakuje. Raczej trzeba zapytać, jakiej pracy ktoś szuka? W biurze, sklepie, na budowie, "na kasie", w banku, w urzędzie, w produkcji, w księgowości, w mediach etc? Jakie ma ten ktoś kwalifikacje - rodzaj wykształcenia, ew. już pracował, może zna język, stanowisko kierownicze czy wykonawcze etc. Jak się to wie, to można coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś