Gość: kolec IP: *.*.*.* 07.03.03, 16:27 "Poszukuję wspólnika do otwarcia dużego pubu w centrum Siedlec" - na coś się zanosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Westwind Re: Ciekawe ogłoszenie w Życiu Siedleckim IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 00:07 Czy powstanie nowy pub w Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Ciekawe ogłoszenie w Życiu Siedleckim 10.03.03, 22:17 Fakt, takie ogłoszenie jest w Życiu Siedleckim. Musiałem się mocno naszukać, ale znalazłem - str. 20, dział: współpraca, małym drukiem. Jest nawet telefon: 0501/161 917 Nie wiem, czy to nie jakaś lipa.No bo kto szuka do poważnego interesu wspólnika za pomocą maleńkiego ogłoszonka w środku gazety? Chyba, że chodzi o filię "pubu" riwiera z Kraszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Czyżby KLIMATYZACJA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 17:26 Sądząc (z za płota) po zakresie prowadzonych robót budowlanych może chodzić o pub Klimatyzacja przy 11 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Czyżby KLIMATYZACJA? 23.04.03, 12:05 Przy KLIMATYZACJI rzeczywiscie cos tam kopią i betonowe filary wykonuja. Może nie będzie taki obskurny. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka MYLNA czy KOLONIA? 14.08.03, 15:47 Czy chodziło o MYLNĄ, a może o nową KOLONIĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: MYLNA czy KOLONIA? 04.09.03, 15:52 Czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie? Może ludzie siedleckich mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
brytanbrytan Re: MYLNA czy KOLONIA? 31.10.03, 19:37 Ja nie znam, ale może do mojej gazety nie docierają takie informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: MYLNA czy KOLONIA? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 16:16 Ale przecież Życie Siedleckie ma tylu wspaniałych dziennikarzy. I co, żaden nie może znależć odpowiedzi na to pytanie? Szkoda mi Filmmix, że ma takich kolegów niedorajdów. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: MYLNA czy KOLONIA? 02.12.03, 21:24 Od kiedy to informacja z ogłoszenia ma być asumptem do dociekania kto? po co? dlaczego? itd. Ogłoszenie na naszych łamach idzie od dłuższego czasu. Odzewu raczej na zawartą w nim propozycję nie ma, więc o czym pisać? Poza tym, jeżeli uważasz nas za takich niedorajdów, zapraszam do redakcji. Pokaż nam jak to się robi. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Chyba jednak KLIMATYZACJA 02.12.03, 20:30 Na nowym dużym budynku jest już logo KLIMATYZACJI. Czyli KLIMA? Czy to już koniec śledztwa forumowego? Odpowiedz Link Zgłoś