krzycho1252 19.09.06, 23:09 Niedługo rusza www.ap.siedlce.pl/akademia_pliki/aktualnosci/konf/festiwal_n_i_sz/festiwal_04_06.doc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_szczepana Re: Festiwal nauki 21.09.06, 15:00 To jest to! Początek smakowity - Czwartek, 12.10.2006, Sala Biała MOK, ul. Pułaskiego 6 15:00 – 15:50 dr Halina Galera, Uniwersytet Warszawski, Zakład Botaniki Środowiskowej: Używki roślinne – magia, moc i ... przekleństwo. 16:00 – 16:45 Dorota Weres, Specjalista ds. Public Relations Terravita: Od kakao do tabliczki – jak powstaje czekolada? Czekoladowy biznes. Czekoladowa przeszłość i przyszłość.Żyj czekoladowo! Popołudnie z Terravitą. 16:45 – 17:30 Regina Górska, Kierownik Działu Rozwoju Technologii i Odbioru Jakości Terravita: Czy czekolada jest zdrowa? Wartości odżywcze czekolady. Degustacja czekoladowych specjałów Terravity. Coś dla Beri20 na pewno (małe grzeszki). Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Festiwal nauki 21.09.06, 22:55 A co do tematu używek to będą jakieś ćwiczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Festiwal nauki 21.09.06, 23:07 a co? Chciałbys się "poświęcić" dla dobra nauki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Festiwal nauki 21.09.06, 23:09 No pewnie, właśnie skończyłem przed chwilą pracę i raczę się znamienitym brandy - oczywiście dla dobra nauki, bo muszę na jutro trochę obeznać się z dokumentacją, która na trzeźwo nie wchodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Festiwal nauki 21.09.06, 23:14 Cóz są rzeczy i ludzie na trzeźwo nie do przyjęcia. Stąd mój "alkoholizm" ;)) Brandy fuj, wolę wino lub nalewki pewnej pani. Do końca nie wiem ile ona wzmacniacza wlewa do swoich wyrobów, ale mają ciekawe działanie :)) Szkoda, że kobiecina mieszka daleko. Poczta boje sie prosić, żeby mi przysłała. Znając sumienność w trzepaniu przesyłek naszych pocztowców dostała bym tylko butelkę, pustą. A ja tak nie lubię pustych naczyń ;)) Żesz znów wena TFUrcza mnie opuściła. Ale wspomagać się nie będę. Bo bedzie żegnaj precyzjo. Pusto tutaj. A ogry wieczorami się nudzą :( Odpowiedz Link Zgłoś
westwind2 Re: Festiwal nauki 21.09.06, 19:16 Jedno z ważniejszych wydarzeń w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Festiwal nauki 22.09.06, 00:14 Czy czekolada to też używka, bo o niej też ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Festiwal nauki 23.10.06, 17:19 Jakoś festiwal nauki nie zrobił specjalnego wrażenia na forumowiczach. Tacy wykształceni, czy tacy niedouczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Festiwal nauki 23.10.06, 18:54 Raczej tacy rozpolitykowani. Na nic innego nie mają czasu. Odpowiedz Link Zgłoś