obserwator.ws 02.10.06, 00:37 Takie odczułem wrażenie. Pierwsze wyładowania atmosferyczne i forum ucichło :) Słuszna decyzja. Ale teraz juz stuki i błyski poszły sobie od nas na północ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:42 Eee tam burza wystraszyła. Zrezygnowałam z udziału ostatnio, bo wszechobecna polityka odstręcza. wiem, że mocno wpływa na nasze życie, ale może by tak troszkę od tego upiorka by odpocząć? Z barku ciekawych watkó szwędam się na allegro kupuje hurtowo gazetki związane tematycznie z krawiectwem, ogladam także wystawione na sprzedaż rzeczy rózne i dziwne. Czekając jednoczesnie na sen, który doszedł do wniosku, że jeszcze sobie nań poczekam :( Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:46 A widzisz, ja też sobie przeglądam, jednak nie allegro ;) Odnośnie snu, mało śpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:49 obserwator.ws napisał: > Odnośnie snu, mało śpię :) Czyzby propozycja? ;))) Uważaj, bo się skuszę. Po za tym robię przeszper muzyki. Bo libie jak ciekawe melodie ucho mi pieszczą. Wot, słuchowiec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:51 Heh, różnie kobiety interpretują zwykłe słowa :) Czasami tak niezwykle, że sie im dziwię :) Szukaj, szukaj muzyki, ja nie mam już ochoty na żadne dzwięki. Ale to dzisiaj wyjatkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:52 I cholercia jak widać we wpisach zżeram litery, może by tak skoczyc do ogródka po jakieś jabłka, bo za chwilę bedzie tylko pisemny bełkot ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:54 Jakoś sobie daję radę z odczytaniem :) ... jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:54 Oj tam dziwnie interpretuja. Może robią sobie nadzieję ;))) Zawsze to jest okazja do ciekawych rozmyślań, od których błogostan wypisuje się na pysku ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:58 Tylko rozmyślań? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:01 Wiesz, ja taki niesmiały zwierz jestem ;))) wolę rycerza nawet bez rumaka, ale w fantazji, niż dziarskiego chłopa w realu. Wot, masochizm ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:03 Nieśmiały i nietypowy 'zwierz' :) Jednak, 'trzeba mieć fantazję dziadku" ... "trzeba mieć fantazję i pieniądze synku". O ile dobrze pamiętam, tak to brzmiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:06 To co? Ty tylko za pieniadze?! O, żesz jaki niefart;)) Ja biedny zuczek jestem. Czyli i tak nie skorzystam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:08 Oj oj, błędna interpretacja. Cóż za złe skojarzenie! To był taki skrót myślowy, który przelałem na klawiaturkę :) Żadnych pieniędzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:10 Jak się przemoge do wygładzenia odnózy poprzez golenie, to może skorzytsam z akcji charytatywnej jegomości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:13 :D Chyba to wieczór Twojej TFUrczości... Mało spię, ale na dziś koniec. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:15 Gdzie ci mężczyźni? :)) Ja pewnie jeszcze trochę postrasze. Tyle, że gdzie indziej. Niech ci sie stado hurys przyśni, gotowych na wszystko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:28 Ale sobie po tej burzy gruchacie jak dwa golabeczki.Az szkoda w temat sie wcinac;). A ja sobie zycze zeby burza troche odpedzila z forum ta plugawą polityke bo ilosc o niej tematow przyprawia mnie o mdlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 07:30 No i odpędziła. Chwilowo jakby mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 10:27 Gruchacie? Może i tak emti1. Niestety obiekt, kiedy doszło już do jakis tam konkretów :) Doszedł do wniosku, że spać mu się chce. Czyli tłumaczać z męskiego języka na ogólnie zrozumiały. Oznacza to tyle co "Głowa mnie boooli!" :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 18:50 Ehhh te kobiety :) Zawsze mierzą kogoś swoją miarą. A jak człowiek jest zmęczony i chce sie wkońcu położyć to mu wyrzuty robią :) A tyle czasu było wcześniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:23 Jakoś te lęki przed konfrontacja trzeba wytłumaczyć ;))nawet bezssenością. A czy był czas wczesniej nie zauwazyłam. Żadnych deklaracji wspólnego forowania nie przeczytałam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:43 Czasami trzeba użyć narządu między uszkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:44 Masz na myśli sznurek:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:45 Mój dawno poszedł w strzepy:) ja taka gupia blondi jestem Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:47 Blondi powiadasz. Nie każda blondi jest głupiutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:50 Blondi to przenośnia, byłam nia raz. wyglądałam jak negatyw, stąd zostaje przy brazach. Lubię taka pisaninkę między jednym utworkiem do tańczenia a drugi. Trzeba troszku oddechu złapać:))a, że wiekowa jestem to i przerwy czeste :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:57 Wiekowa powiadasz. Różni ludzie, róznie interpretuja to pojecia. Znajoma kupowała krawat dla meża. Pani ekspedientka -ok. 20lat- zadała pytanie w jakim wieku jest ów pan. Padła odpowiedź 35 lat. Stwierdzenie ekspedientki było zniewalajace na minus - aha, to dla pana w podeszłym wieku... Dlatego wiek, wiekowi nie równy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:01 Wiekowa, bo już mnie o dowód w monopolowym nie pytają :)) jakoś tak z tego powodu się nie chlastam. Tancze dalej :)) I czekam na jakieś ciekawe wpisy. I coś czuje, że zaraz dostaniemy po czapeczkach za zaśmiecanie forum frywolnymi tekstami. Bez krzty wtretów politycznych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:10 Regulaminu nie naruszamy :) Ale zeby offa nie robić... Błyskało przed chwilą, dziś też burza? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:11 Czort tylko kopytami krzesze jak mawiała moja babcia. Czyzby to było drobne sondowanie czy boje się burzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:15 Heh. Moze i tak. Teofano, godzina 20. M jak M Ci ucieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:17 Rzeczywiście serial Millenium na czwórce, ale jest powtórka koło północy:)) a zaraz po nim na dwójce kryminalne zagadki Las Vegas. CZyli kofeinka, felietony Boya Żeleńskiego lub czarowanie na forum mnie czeka do godziny duchów i moich seriali Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:19 No proszę. Kryminalne zagadki. Wspólne zainteresowanie. Heh. Ale zdziwilem sie, ze Mroczusiów nie ogladasz :) Statystyki psujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:20 A ktos mi przed chwila wyrzucał stereotypowe myslenie i jakieś uogulnienia. Grzesznik innych chce nawracać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:23 No widzisz, jaki niefart :) A grzesznik czy nie, nawracac moze probowac :) Chociazby dlatego, zeby inni nie popelniali 'bledow' :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:25 Dlatego nie bedę wyzywac cię od męskich szowinistycznych świń. Którzy widza kobietę wiecznie w wałkach, przed TV o 20-stej "zamroczone" :))) Mroczkami. Nie sa zreszta w moim typie. Młode szczenięta . Zostawiam je utlenionym nastolatkom. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:27 Piękny post :D A tak na marginesie, takie wałki to sie jeszcze praktykuje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:30 Nie wiem, nie korzytsam. Od loczków mam szczotke i suszarkę. Ale mało uzywane. Rzadko rozpuszczam pióra, bo mi przeszkadzają. Czasami zastanawiam czy nie przystrzyc ich na szeregowca. Kłopot z bańki. Tak po każdym czesaniu wszedzie ich pełno fuj. Co do pięknego postu, to połaskotałam męskie ego ? :)) Bo pewnie jesteś piękny i młody, ale od tych nie tlenionych nastolatek ;))) Bo Mroczki na Siedlce mają wyłaczność ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:36 Ja tak tylko na chwilkę jako ten trzeci. Jakaś przyzwoitka zawsze się przyda, można wtedy powiedzieć - eh gdyby nie ta stara ciotka ..;.. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:39 Oj starej cioci zawsze mozna wynaleźć fajnego wujka. Zawsze moga sobie pograc w szachy. W podeszłym wieku szach mat nie grozi jak radosnej, rozszalałej młodziezy. no chyba, że wujkowi serducho odmówi posłuszeństwa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:43 :D kolejny wieczór TFUrczosci przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:44 Mat może nie grozi, ale pat i owszem, czyli ani w tę, ani a tamtą stronę. Serducho kieliszeczek nalewki podtrzyma na obrotach. Najgorsze jest to, że im starsze, to lepiej słyszą, tyle że nie to, co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:48 muchawka napisał: > Najgorsze jest to, że im > starsze, to lepiej słyszą, tyle że nie to, co trzeba. Co że rozrusznik zbyt głosno pracuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:41 Co do włosów to nie lubię chodzić jak 'kłakers' a jednoczesnie jak bandyta. Dlatego długość srednio umiarkowana. A kobiety roznie wygladaja z krotkimi. Wszystko zalezy od owalu twarzy ;))) Jesli chodzi o męskie ego. Nie bylo zadnego laskotania. Jedynie umiech sie pojawil :))) A Mroczki kroluja w warszawskich klubach. Czesto w ciemnych okularach na imprezie. Bo przeciez... gwiazdy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:43 A może wzrok odzyskują po "rozmowach" z partnerami fanek :))) Ooo i jeszcze jedno to kolezka nadobny ma włosy?! I do tego swoje. łał, co za osiągnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:45 Na brak włosów nie narzekam. Zadnych zakoli, ubytkow itp. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:47 obserwator.ws napisał: > Na brak włosów nie narzekam. Zadnych zakoli, ubytkow itp. : ) Ale tak wszedzie czy tylko na łepku;)) Bo ja tak jakoś lubie neanertaliw tej kwesti, nie chodzi o zawartość czerepka ;)) Zaczyna mi się ekshibicjoniżm upodobań włanczac, oj, nie dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:54 Była mowa o głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:55 Ojej, facet i taka wstydliwa bestyjka. Odszczepieniec:) A jeszcze sprawdź poczte. tam masz ilustracje co do zycia typowego mężczyzny. Na forum nie udało mi się tego wlepić. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:01 > Co że rozrusznik zbyt głosno pracuje ;)) Raczej rozruchy w sąsiednim pokoju rzucają się na uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:02 to już masz wnuki?:)) Ach ta dzisiejsza młodzież. taka hałaśliwa. I przypomina starszym, że oni tez tak kiedys przed prostata mogli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:08 To się nazywa majstersztyk! Zwodzić, zbaczać, odwodzić, odwracać uwagę, byle zamieszać, zwieść, zmylić i ... nie dać się przyszpilić. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:11 Bo my słabiutkie jestesmy. jakoś was herosów trzeba omotac :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:12 Fajna interpretacja tygodnia :) Ale stereotypy Tobą jednak rządzą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:14 Jeżeli chodzi rządze, to mogą być nieokiełznane. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:15 Perełko od stereotypów mimo szczerych chęci raczej nikt się nie oderwie, to jak druga natura. Dla pań nie wynalazłam :( Tradycyjnie poszkodowane. Tak jak np kierujace TIR-ami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:16 Co do rządz. Nie wtym wieku. człowiek się zmeczy, spoci i zaraz przez tego cholercia Niemca...... jak go zwą ........AAAAAAAAAAAlzhaimer zapomni. Tyle z przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:20 Wolisz tego Anglika ...... jak go zwą ........ PPPPPPPPPParkinsona/ Może i nie zapomni, ale wcześniej rozleje. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:22 Nie koniecznie jak babcia ma refleks ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:27 www.alkomaty.biz/refleksomierz.html Tu może sprawdzić swój refleks babcia i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:28 Często z tego linka korzystasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:17 Za to panie kierujące radiowozami drogówki to już częsty widok. Przynajmniej dla mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:18 łał to ty musisz byc modelowy przykład kierowcy :)) Bo rodzaj męski niebieskich czesze co bardziej misspodobne kierowniczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:21 Oczywiscie, ze modelowy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:23 Twa skromność powala z nóg. A tak miedzy nami modelami ;))) ci zwylki śmiertelnicy jakoś cicho siedzą. pewnie mamy niezła widownie,która z wypiekami czyta nasze umizgi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:25 Zauważyłem, ze nie ma stałych bywalców :) Pewnie jest tak jak piszesz. Siedzą, czytają i wolą się nie wcinać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:27 Bo przypadkiem może by zostali przycięci. A może bez politycznych zagadnien to nie potrafią. To się nazywa oderwanie od odruchów społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:30 Faktycznie. Polityki nie ma a żyć sie da i rozmawiać :) w jakis tam sposob :) A może zaraz nas powieszą za głupoty? To jak z tą burzą? :) bedzie dzisiaj? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:33 Az tak mocno chcesz rozpostrzec opiekuńcze ramie? Rozczaruję jam baba ze wsi lubię błyski czyli się nie boję. Ale jak by co moge robić za grupę wsparcia , bedąc duchem przy rozdygotanym obserwatorze:)) Zaraz chyba się wyłaczę, nie żeby było nudno. Wręcz przeciwnie, ale tak bedę siedzieć do północy. ty pójdziesz spać, bo zmęczony, a ja zostanę z zaległymi sprawami. jeszcze jeden utworek i musze :( powiedzieć żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:35 Zdarza sie najlepszy i najbardziej wytrwałym. Mnie tez czekaja obowiazki. Tak wiec - do polnocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:37 Do jutra:)) może zachacze o osławionego Asłanowicza to zdam relację, znajde fajne rysuneczki to też podeślę. Oczywiście przedstawiające stereotypowe myślenie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:36 > Często z tego linka korzystasz :)) Mam pecha. 2:0 dla Ciebie! Dostałem dwa sierpowe, tylko nie wiem prawe czy lewe, chociaż to bez znaczenia. Miło było, See You Later. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:32 Wiatr się zrywa. Pierwsze krople spadły. Szykuje sie ciekawa noc :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:35 A ty znów z ta nocą :)) masz zamiar odtanczyc deszczową piosenkę w samych skarpetkach czy co? I chcesz bym Ci ubranka popilnowała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:36 Muchawka napisał, że nieźle oberwał. Nie dziwota, że wiatr hula i lać będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:38 Już dawno bez skarpetek jestem. Tańczyc nie mam ochoty. Ubranek pilnowac nie musisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:39 Zostawiłeś je molom do pilnowania w szafie. o Ty szalony, bo ci udowodnie, że anonimowość w sieci to mit:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:41 Nie musisz udowadniać, doskonale to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:43 I nie boisz się, że Cię zestresuje babiszon z rozwianym włosem i desperacja w oku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:46 Jakoś nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:47 Cóż zdarzaja się tacy, co uwielbiaja śmierci w oczy patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:50 Tacy również. Aczkolwiek ten poscik można pod jeden paragrafik podciagnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:51 Jestem pełnoletnia jak by co:)) A Ty???? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:53 Sam powiedziałeś, ze nie chcesz zadnych pieniędzy. czyli nie bedzie to żadna płatna hmmm ............... protekcja;)) Czyli tzw nierząd, a tym bardziej czerpanie z niego zysków odpada ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:54 Puk, puk... tu mózg :) Otwieramy szufladki i szukamy co pisal obserwator.ws :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:54 To do mnie czy do ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:55 Bo tak troszku skołowana jestem. Nadmiar sczęścia bo kawusia cieplutka i pachnąca umysł przyćmiewa Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:59 Do Ciebie rzecz jasna. Mnie pamieć jeszcze nie zawodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:01 To nie wiem o jaki paragraf codzi. trudno gupia blondi jestem. Ale nigdy tak mocno wytapetowana jak Miss World. Rany ona ma 18-scie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:05 Podobno tak. Chociaż to i tak duzo jak na misskę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:07 Się znlalazł wybredny:) Podsyłam fajny link, szkoda że wybiórcze te fotki :( wiadomosci.onet.pl/7691,21,0,0,1,pokaz.html Proszę sobie prównac to co było kiedys a jest teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:11 Rozumiem, ze poczatkowe fotki, stanowia wiekszosc w Twojej garderobie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:14 A po co mi taka garderoba. Ja naturszczyk jestem. Minimaliżm chłopcze drogi, minimalizm. Trzeba odejśc od kompa. Szał TFUrczy i Millenium czeka :) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:17 A przepraszam teraz sa Kryminalne zagadki Las Vegas. Śpij dobrze, niech Ci się znó gromada hurys przysni :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:19 Mnie można wyniesc z łozkiem jak spie. Ponadto nie miewam snow :) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 18:12 obserwator.ws napisał: > Mnie można wyniesc z łozkiem jak spie. Podaj swoje namiary. Podesle pod wskazany adres kilku panów równie szerokich jak i wysoki. Przytargaja mi owo łoże z zawartością :))))) >Ponadto nie miewam snow :) Szkoda. Czasami sa bardzo ciekawe takie... hmmmm kolorowe ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś