Dodaj do ulubionych

Burza przestraszyła Forowiczów? :)

02.10.06, 00:37
Takie odczułem wrażenie. Pierwsze wyładowania atmosferyczne i forum
ucichło :)
Słuszna decyzja. Ale teraz juz stuki i błyski poszły sobie od nas na północ.

Obserwuj wątek
    • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:42
      Eee tam burza wystraszyła. Zrezygnowałam z udziału ostatnio, bo wszechobecna
      polityka odstręcza. wiem, że mocno wpływa na nasze życie, ale może by tak
      troszkę od tego upiorka by odpocząć? Z barku ciekawych watkó szwędam się na
      allegro kupuje hurtowo gazetki związane tematycznie z krawiectwem, ogladam
      także wystawione na sprzedaż rzeczy rózne i dziwne. Czekając jednoczesnie na
      sen, który doszedł do wniosku, że jeszcze sobie nań poczekam :(
      • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:46
        A widzisz, ja też sobie przeglądam, jednak nie allegro ;)
        Odnośnie snu, mało śpię :)

• teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:49
          obserwator.ws napisał:

> Odnośnie snu, mało śpię :)
          Czyzby propozycja? ;))) Uważaj, bo się skuszę. Po za tym robię przeszper
          muzyki. Bo libie jak ciekawe melodie ucho mi pieszczą. Wot, słuchowiec :))
          • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:51
            Heh, różnie kobiety interpretują zwykłe słowa :) Czasami tak niezwykle, że sie
            im dziwię :)

Szukaj, szukaj muzyki, ja nie mam już ochoty na żadne dzwięki. Ale to dzisiaj
            wyjatkowo :)
          • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:52
            I cholercia jak widać we wpisach zżeram litery, może by tak skoczyc do ogródka
            po jakieś jabłka, bo za chwilę bedzie tylko pisemny bełkot ;))
            • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:54
              Jakoś sobie daję radę z odczytaniem :) ... jeszcze :)
            • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:54
              Oj tam dziwnie interpretuja. Może robią sobie nadzieję ;))) Zawsze to jest
              okazja do ciekawych rozmyślań, od których błogostan wypisuje się na
              pysku ;))))))))
              • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 00:58
                Tylko rozmyślań? :)
                • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:01
                  Wiesz, ja taki niesmiały zwierz jestem ;))) wolę rycerza nawet bez rumaka, ale
                  w fantazji, niż dziarskiego chłopa w realu. Wot, masochizm ;))))
                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:03
                    Nieśmiały i nietypowy 'zwierz' :)

Jednak, 'trzeba mieć fantazję dziadku" ... "trzeba mieć fantazję i pieniądze
                    synku".

O ile dobrze pamiętam, tak to brzmiało :)
                    • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:06
                      To co? Ty tylko za pieniadze?! O, żesz jaki niefart;)) Ja biedny zuczek jestem.
                      Czyli i tak nie skorzystam ;)))
                      • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:08
                        Oj oj, błędna interpretacja.

Cóż za złe skojarzenie! To był taki skrót myślowy, który przelałem na
                        klawiaturkę :)

Żadnych pieniędzy :)
                        • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:10
                          Jak się przemoge do wygładzenia odnózy poprzez golenie, to może skorzytsam z
                          akcji charytatywnej jegomości :))
                          • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:13
                            :D

Chyba to wieczór Twojej TFUrczości...

Mało spię, ale na dziś koniec. Dobranoc :)
                            • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:15
                              Gdzie ci mężczyźni? :)) Ja pewnie jeszcze trochę postrasze. Tyle, że gdzie
                              indziej. Niech ci sie stado hurys przyśni, gotowych na wszystko :))))
                              • emti1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 01:28
                                Ale sobie po tej burzy gruchacie jak dwa golabeczki.Az szkoda w temat sie wcinac;).

A ja sobie zycze zeby burza troche odpedzila z forum ta plugawą polityke bo ilosc o niej tematow przyprawia mnie o mdlosci.
                                • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 07:30
                                  No i odpędziła. Chwilowo jakby mniej.
                                • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 10:27
                                  Gruchacie? Może i tak emti1. Niestety obiekt, kiedy doszło już do jakis tam
                                  konkretów :) Doszedł do wniosku, że spać mu się chce. Czyli tłumaczać z
                                  męskiego języka na ogólnie zrozumiały. Oznacza to tyle co "Głowa mnie
                                  boooli!" :))))))))))))))))
                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 18:50
                                    Ehhh te kobiety :)
                                    Zawsze mierzą kogoś swoją miarą. A jak człowiek jest zmęczony i chce sie wkońcu
                                    położyć to mu wyrzuty robią :)

A tyle czasu było wcześniej ;)
                                    • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:23
                                      Jakoś te lęki przed konfrontacja trzeba wytłumaczyć ;))nawet bezssenością. A
                                      czy był czas wczesniej nie zauwazyłam. Żadnych deklaracji wspólnego forowania
                                      nie przeczytałam :))))
                                      • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:43
                                        Czasami trzeba użyć narządu między uszkami :)
                                        • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:44
                                          Masz na myśli sznurek:))))))))))))))))
                                          • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:45
                                            Mój dawno poszedł w strzepy:) ja taka gupia blondi jestem
                                            • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:47
                                              Blondi powiadasz.
                                              Nie każda blondi jest głupiutka :)

• teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:50
                                                Blondi to przenośnia, byłam nia raz. wyglądałam jak negatyw, stąd zostaje przy
                                                brazach. Lubię taka pisaninkę między jednym utworkiem do tańczenia a drugi.
                                                Trzeba troszku oddechu złapać:))a, że wiekowa jestem to i przerwy czeste :))
                                                • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 19:57
                                                  Wiekowa powiadasz. Różni ludzie, róznie interpretuja to pojecia.
                                                  Znajoma kupowała krawat dla meża. Pani ekspedientka -ok. 20lat- zadała pytanie
                                                  w jakim wieku jest ów pan. Padła odpowiedź 35 lat. Stwierdzenie ekspedientki
                                                  było zniewalajace na minus - aha, to dla pana w podeszłym wieku...

Dlatego wiek, wiekowi nie równy :)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:01
                                                    Wiekowa, bo już mnie o dowód w monopolowym nie pytają :)) jakoś tak z tego
                                                    powodu się nie chlastam. Tancze dalej :)) I czekam na jakieś ciekawe wpisy. I
                                                    coś czuje, że zaraz dostaniemy po czapeczkach za zaśmiecanie forum frywolnymi
                                                    tekstami. Bez krzty wtretów politycznych :))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:10
                                                    Regulaminu nie naruszamy :) Ale zeby offa nie robić...

Błyskało przed chwilą, dziś też burza? :))))))
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:11
                                                    Czort tylko kopytami krzesze jak mawiała moja babcia. Czyzby to było drobne
                                                    sondowanie czy boje się burzy:))))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:15
                                                    Heh. Moze i tak.

Teofano, godzina 20. M jak M Ci ucieka ;)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:17
                                                    Rzeczywiście serial Millenium na czwórce, ale jest powtórka koło północy:)) a
                                                    zaraz po nim na dwójce kryminalne zagadki Las Vegas. CZyli kofeinka, felietony
                                                    Boya Żeleńskiego lub czarowanie na forum mnie czeka do godziny duchów i moich
                                                    seriali
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:19
                                                    No proszę. Kryminalne zagadki. Wspólne zainteresowanie.

Heh. Ale zdziwilem sie, ze Mroczusiów nie ogladasz :) Statystyki psujesz :))
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:20
                                                    A ktos mi przed chwila wyrzucał stereotypowe myslenie i jakieś uogulnienia.
                                                    Grzesznik innych chce nawracać :))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:23
                                                    No widzisz, jaki niefart :)
                                                    A grzesznik czy nie, nawracac moze probowac :) Chociazby dlatego, zeby inni nie
                                                    popelniali 'bledow' :)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:25
                                                    Dlatego nie bedę wyzywac cię od męskich szowinistycznych świń. Którzy widza
                                                    kobietę wiecznie w wałkach, przed TV o 20-stej "zamroczone" :))) Mroczkami. Nie
                                                    sa zreszta w moim typie. Młode szczenięta . Zostawiam je utlenionym nastolatkom.
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:27
                                                    Piękny post :D

A tak na marginesie, takie wałki to sie jeszcze praktykuje? :)))
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:30
                                                    Nie wiem, nie korzytsam. Od loczków mam szczotke i suszarkę. Ale mało uzywane.
                                                    Rzadko rozpuszczam pióra, bo mi przeszkadzają. Czasami zastanawiam czy nie
                                                    przystrzyc ich na szeregowca. Kłopot z bańki. Tak po każdym czesaniu wszedzie
                                                    ich pełno fuj. Co do pięknego postu, to połaskotałam męskie ego ? :)) Bo pewnie
                                                    jesteś piękny i młody, ale od tych nie tlenionych nastolatek ;))) Bo Mroczki na
                                                    Siedlce mają wyłaczność ;)))
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:36
                                                    Ja tak tylko na chwilkę jako ten trzeci. Jakaś przyzwoitka zawsze się przyda,
                                                    można wtedy powiedzieć - eh gdyby nie ta stara ciotka ..;..
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:39
                                                    Oj starej cioci zawsze mozna wynaleźć fajnego wujka. Zawsze moga sobie pograc w
                                                    szachy. W podeszłym wieku szach mat nie grozi jak radosnej, rozszalałej
                                                    młodziezy. no chyba, że wujkowi serducho odmówi posłuszeństwa ;)))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:43
                                                    :D

kolejny wieczór TFUrczosci przed nami...
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:44
                                                    Mat może nie grozi, ale pat i owszem, czyli ani w tę, ani a tamtą stronę.
                                                    Serducho kieliszeczek nalewki podtrzyma na obrotach. Najgorsze jest to, że im
                                                    starsze, to lepiej słyszą, tyle że nie to, co trzeba.
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:48
                                                    muchawka napisał:

> Najgorsze jest to, że im
                                                    > starsze, to lepiej słyszą, tyle że nie to, co trzeba.

Co że rozrusznik zbyt głosno pracuje ;))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:41
                                                    Co do włosów to nie lubię chodzić jak 'kłakers' a jednoczesnie jak bandyta.
                                                    Dlatego długość srednio umiarkowana. A kobiety roznie wygladaja z krotkimi.
                                                    Wszystko zalezy od owalu twarzy ;)))
                                                    Jesli chodzi o męskie ego. Nie bylo zadnego laskotania. Jedynie umiech sie
                                                    pojawil :)))

A Mroczki kroluja w warszawskich klubach. Czesto w ciemnych okularach na
                                                    imprezie. Bo przeciez... gwiazdy! :)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:43
                                                    A może wzrok odzyskują po "rozmowach" z partnerami fanek :))) Ooo i jeszcze
                                                    jedno to kolezka nadobny ma włosy?! I do tego swoje. łał, co za osiągnięcie.
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:45
                                                    Na brak włosów nie narzekam. Zadnych zakoli, ubytkow itp. : )
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:47
                                                    obserwator.ws napisał:

> Na brak włosów nie narzekam. Zadnych zakoli, ubytkow itp. : )
                                                    Ale tak wszedzie czy tylko na łepku;)) Bo ja tak jakoś lubie neanertaliw tej
                                                    kwesti, nie chodzi o zawartość czerepka ;)) Zaczyna mi się ekshibicjoniżm
                                                    upodobań włanczac, oj, nie dobrze:))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:54
                                                    Była mowa o głowie :)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 20:55
                                                    Ojej, facet i taka wstydliwa bestyjka. Odszczepieniec:) A jeszcze sprawdź
                                                    poczte. tam masz ilustracje co do zycia typowego mężczyzny. Na forum nie udało
                                                    mi się tego wlepić.
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:01
                                                    > Co że rozrusznik zbyt głosno pracuje ;))

Raczej rozruchy w sąsiednim pokoju rzucają się na uszy.
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:02
                                                    to już masz wnuki?:)) Ach ta dzisiejsza młodzież. taka hałaśliwa. I przypomina
                                                    starszym, że oni tez tak kiedys przed prostata mogli :))
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:08
                                                    To się nazywa majstersztyk! Zwodzić, zbaczać, odwodzić, odwracać uwagę, byle
                                                    zamieszać, zwieść, zmylić i ... nie dać się przyszpilić.
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:11
                                                    Bo my słabiutkie jestesmy. jakoś was herosów trzeba omotac :)
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:12
                                                    Fajna interpretacja tygodnia :)
                                                    Ale stereotypy Tobą jednak rządzą :))))
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:14
                                                    Jeżeli chodzi rządze, to mogą być nieokiełznane.
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:15
                                                    Perełko od stereotypów mimo szczerych chęci raczej nikt się nie oderwie, to jak
                                                    druga natura. Dla pań nie wynalazłam :( Tradycyjnie poszkodowane. Tak jak np
                                                    kierujace TIR-ami :)))
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:16
                                                    Co do rządz. Nie wtym wieku. człowiek się zmeczy, spoci i zaraz przez tego
                                                    cholercia Niemca...... jak go zwą ........AAAAAAAAAAAlzhaimer zapomni. Tyle z
                                                    przyjemności.
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:20
                                                    Wolisz tego Anglika ...... jak go zwą ........ PPPPPPPPPParkinsona/ Może i nie
                                                    zapomni, ale wcześniej rozleje.
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:22
                                                    Nie koniecznie jak babcia ma refleks ;))
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:27
                                                    www.alkomaty.biz/refleksomierz.html
                                                    Tu może sprawdzić swój refleks babcia i nie tylko.
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:28
                                                    Często z tego linka korzystasz :))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:17
                                                    Za to panie kierujące radiowozami drogówki to już częsty widok. Przynajmniej
                                                    dla mnie :))
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:18
                                                    łał to ty musisz byc modelowy przykład kierowcy :)) Bo rodzaj męski niebieskich
                                                    czesze co bardziej misspodobne kierowniczki :))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:21
                                                    Oczywiscie, ze modelowy.
                                                    :)))
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:23
                                                    Twa skromność powala z nóg. A tak miedzy nami modelami ;))) ci zwylki
                                                    śmiertelnicy jakoś cicho siedzą. pewnie mamy niezła widownie,która z wypiekami
                                                    czyta nasze umizgi :))
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:25
                                                    Zauważyłem, ze nie ma stałych bywalców :)
                                                    Pewnie jest tak jak piszesz. Siedzą, czytają i wolą się nie wcinać ;)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:27
                                                    Bo przypadkiem może by zostali przycięci. A może bez politycznych zagadnien to
                                                    nie potrafią. To się nazywa oderwanie od odruchów społecznych.
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:30
                                                    Faktycznie. Polityki nie ma a żyć sie da i rozmawiać :) w jakis tam sposob :)
                                                    A może zaraz nas powieszą za głupoty?

To jak z tą burzą? :) bedzie dzisiaj? :)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:33
                                                    Az tak mocno chcesz rozpostrzec opiekuńcze ramie? Rozczaruję jam baba ze wsi
                                                    lubię błyski czyli się nie boję. Ale jak by co moge robić za grupę wsparcia ,
                                                    bedąc duchem przy rozdygotanym obserwatorze:)) Zaraz chyba się wyłaczę, nie
                                                    żeby było nudno. Wręcz przeciwnie, ale tak bedę siedzieć do północy. ty
                                                    pójdziesz spać, bo zmęczony, a ja zostanę z zaległymi sprawami. jeszcze jeden
                                                    utworek i musze :( powiedzieć żegnam.
                                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:35
                                                    Zdarza sie najlepszy i najbardziej wytrwałym. Mnie tez czekaja obowiazki. Tak
                                                    wiec - do polnocy :)
                                                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:37
                                                    Do jutra:)) może zachacze o osławionego Asłanowicza to zdam relację, znajde
                                                    fajne rysuneczki to też podeślę. Oczywiście przedstawiające stereotypowe
                                                    myślenie.:))
                                                  • muchawka Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 02.10.06, 21:36
                                                    > Często z tego linka korzystasz :))

Mam pecha. 2:0 dla Ciebie!
                                                    Dostałem dwa sierpowe, tylko nie wiem prawe czy lewe, chociaż to bez znaczenia.
                                                    Miło było, See You Later.
    • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:32
      Wiatr się zrywa. Pierwsze krople spadły. Szykuje sie ciekawa noc :)
      • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:35
        A ty znów z ta nocą :)) masz zamiar odtanczyc deszczową piosenkę w samych
        skarpetkach czy co? I chcesz bym Ci ubranka popilnowała:))
        • klemens.klemens Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:36
          Muchawka napisał, że nieźle oberwał. Nie dziwota, że wiatr hula i lać będzie.
        • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:38
          Już dawno bez skarpetek jestem.
          Tańczyc nie mam ochoty. Ubranek pilnowac nie musisz :)
          • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:39
            Zostawiłeś je molom do pilnowania w szafie. o Ty szalony, bo ci udowodnie, że
            anonimowość w sieci to mit:))
            • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:41
              Nie musisz udowadniać, doskonale to wiem.
              • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:43
                I nie boisz się, że Cię zestresuje babiszon z rozwianym włosem i desperacja w
                oku ;)))
                • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:46
                  Jakoś nie :)
                  • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:47
                    Cóż zdarzaja się tacy, co uwielbiaja śmierci w oczy patrzeć.
                    • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:50
                      Tacy również. Aczkolwiek ten poscik można pod jeden paragrafik podciagnac ;)
                      • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:51
                        Jestem pełnoletnia jak by co:)) A Ty????
                        • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:53
                          Sam powiedziałeś, ze nie chcesz zadnych pieniędzy. czyli nie bedzie to żadna
                          płatna hmmm ............... protekcja;)) Czyli tzw nierząd, a tym bardziej
                          czerpanie z niego zysków odpada ;))
                        • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:54
                          Puk, puk...
                          tu mózg :)

Otwieramy szufladki i szukamy co pisal obserwator.ws :)
                          • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:54
                            To do mnie czy do ciebie?
                            • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:55
                              Bo tak troszku skołowana jestem. Nadmiar sczęścia bo kawusia cieplutka i
                              pachnąca umysł przyćmiewa
                              • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 00:59
                                Do Ciebie rzecz jasna. Mnie pamieć jeszcze nie zawodzi :)
                                • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:01
                                  To nie wiem o jaki paragraf codzi. trudno gupia blondi jestem. Ale nigdy tak
                                  mocno wytapetowana jak Miss World. Rany ona ma 18-scie lat?
                                  • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:05
                                    Podobno tak.
                                    Chociaż to i tak duzo jak na misskę ;)
                                    • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:07
                                      Się znlalazł wybredny:)
                                      Podsyłam fajny link, szkoda że wybiórcze te fotki :(

wiadomosci.onet.pl/7691,21,0,0,1,pokaz.html
                                      Proszę sobie prównac to co było kiedys a jest teraz :)
                                      • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:11
                                        Rozumiem, ze poczatkowe fotki, stanowia wiekszosc w Twojej garderobie? :)
                                        • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:14
                                          A po co mi taka garderoba. Ja naturszczyk jestem. Minimaliżm chłopcze drogi,
                                          minimalizm. Trzeba odejśc od kompa. Szał TFUrczy i Millenium czeka :) Dobranoc
                                          • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:17
                                            A przepraszam teraz sa Kryminalne zagadki Las Vegas. Śpij dobrze, niech Ci się
                                            znó gromada hurys przysni :)
                                            • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:19
                                              Mnie można wyniesc z łozkiem jak spie. Ponadto nie miewam snow :)
                                              • teofano1 Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 18:12
                                                obserwator.ws napisał:

> Mnie można wyniesc z łozkiem jak spie.
                                                Podaj swoje namiary. Podesle pod wskazany adres kilku panów równie szerokich
                                                jak i wysoki. Przytargaja mi owo łoże z zawartością :)))))

>Ponadto nie miewam snow :)
                                                Szkoda. Czasami sa bardzo ciekawe takie... hmmmm kolorowe ;)))))))
                                          • obserwator.ws Re: Burza przestraszyła Forowiczów? :) 03.10.06, 01:17
                                            Branoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka