07.10.06, 15:28
dziś mój debiut na forum czytam czytam a tu sama polityka aaaaaaa
ale do rzeczy po ponad 1,5 roku chcę zmienić siłownię ta "moja" trochę mnie
już nudzi, znajome twarze jakby wywiało, wysłużony sprzęt, co mi polecacie
e.
Obserwuj wątek
    • chili_p Re: siłownia 07.10.06, 16:04
      profesjonalną siłownie w Warszawie z nowoczenym sprzętem i ,,codziennie nowymi
      twarzami,, na ul.Wawelskiej:)
      • emti1 Re: siłownia 07.10.06, 16:37
        Na poczatku slowo do zalozyciela wątku...Niestety bedziesz sie musial przyzwyczaic do polityki na forum.Pozostaje Ci tylko omijac szerokim łukiem te tematy podobnie jak ja to czynie.Politykiery rządza forum i musisz do tego przywyknać.

Co do tematu...Nie wiem gdzie chodziles na silownie.Ja rekreacyjnie(bo zdecydowanie wole wysilek dynamiczny) smigalem jakis czas temu na Warszawska (przy pizzerii Modena).Klub dosc kameralny ale fajnie i ze smakiem urzadzony.Nie ma takiego spędu jak np. na Tysiaclecia u Radka.Ponoc Akademia Podlaska po ostatnim remoncie ma swietnie wyposazona silownie.
        • damdamdam Re: siłownia 07.10.06, 17:05
          dzięki emti za propozycje
          MARTA
        • ettee Re: siłownia 07.10.06, 21:28

emti1 napisał:

> Na poczatku slowo do zalozyciela wątku...Niestety bedziesz sie musial przyzwycz
          > aic do polityki na forum.Pozostaje Ci tylko omijac szerokim łukiem te tematy po
          > dobnie jak ja to czynie.Politykiery rządza forum i musisz do tego przywyknać.
          >
          > Co do tematu...Nie wiem gdzie chodziles na silownie.Ja rekreacyjnie(bo zdecydow
          > anie wole wysilek dynamiczny) smigalem jakis czas temu na Warszawska (przy pizz
          > erii Modena).Klub dosc kameralny ale fajnie i ze smakiem urzadzony.Nie ma takie
          > go spędu jak np. na Tysiaclecia u Radka.Ponoc Akademia Podlaska po ostatnim rem
          > oncie ma swietnie wyposazona silownie.

a co już na AP kupili jakiś sprzęt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka