szaman.morski 07.11.06, 09:58 www.plk-sa.pl/wydarzenia/kolejowe-oskary.html K.Tchórzewski otrzymał Oskara w kategorii "polityk roku" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guthead Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:10 Kilka dni temu ten sam polityk otrzymał podziękowania od S. za pomoc Siedlcom. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:13 idź i bij mu pokłony, a my odpoczniemy ... od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:15 "stool" nie wiem jak inaczej to powiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:17 obserwator.ws napisał: > Raj na ziemi? Niemozliwe... szkoda, ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:18 obserwator.ws napisał: > Raj na ziemi? Niemozliwe... Możliwe, możliwe. dobra ja musze zaraz skończy swój (tańczę) :)) I czas do kierata. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:29 teofano1 napisała: > obserwator.ws napisał: > > > Raj na ziemi? Niemozliwe... > > Możliwe, możliwe. ależ mi się serce radyje, a dusza skacze do nieba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:30 no i co znowu wykoleiliście wątek ? a ja od morskiego wodnika szuffarka znowu dostanę baty i mnie "zborguje" na "private" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 11:40 bambii napisał: > znowu dostanę baty i mnie "zborguje" na "private" :)) wtedy proś, błagaj, wołaj a pośpieszę na odsiecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.morski Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 21:42 bambii (zauważ że nie zmieniam twojego nicka),czego znowu się czepiasz?Napisz choć jedno zdanie w temacie jesli juz zabierasz głos bo inaczej będę miał wrażenie że szukasz zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.morski Re: Kolejowe Oskary 08.11.06, 08:41 Nie prowokuj i nie zapominaj że istnieje też świat realny. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Kolejowe Oskary 08.11.06, 08:44 do mnie ten post ? (tak pytam zeby znowu nie napisac na nie swojego posta :> ) chcesz mi wlać czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.morski Re: Kolejowe Oskary 08.11.06, 12:15 Do gardła nie będę ci wlewał,spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kolejowe Oskary 07.11.06, 16:19 Tam jest tak a ty już wiesz? "W kategorii Polityk Roku nominowani zostali: Grzegorz Mędza - były Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Infrastruktury Przemysław Smulski - Członek Zarządu Województwa Wielkopolskiego Krzysztof Tchórzewski - poseł na Sejm, wiceprzewodniczący Komisji Infrastruktury Wyłonienie laureatów w poszczególnych kategoriach nastąpi podczas kolejnego posiedzenia kapituły." Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kolejowe Oskary 08.11.06, 19:40 Za KRP "Wyróżnienie zostało przyznane za przeprowadzenie w sejmie RP trzech ustaw, które dla zrównoważonego rozwoju transportu zrównały finansowanie dróg i kolei zwiększając kwoty finansowe na infrastrukturę transportu lądowego z 12 do 18% akcyzy paliwowej. " Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kolejowe Oskary 08.11.06, 19:48 "Jeżeli tak, to się należy." Ciekawe co dostaną inni posłowie z naszego terenu ? RA jeszcze w Siedlcach bywa? Odpowiedz Link Zgłoś
szaman.morski Re: Kolejowe Oskary 08.11.06, 21:18 szkoda że nie uwzględniono występu w programie Morozowskiego i Sekielskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś