mnietek_wczesniak 25.12.06, 16:30 Ogladałem sobie dziś siedlecki zalew z google map. Nie wiem , czy tak jest , ale widze ze muchawka nie przepływa przez zalew tylko obon niego. Zawsze myślałem ze jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toa1 Re: zalew z mapy google 25.12.06, 16:49 Czy Ty kiedykolwiek byłeś nad zalewem Siedleckim Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wczesniak Re: zalew z mapy google 25.12.06, 18:27 byłeś. a widziałeś zalew z satelity? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: zalew z mapy google 25.12.06, 18:55 W kwestii map google. Zawsze pokazują obraz z opóźnieniem kilku lat co nie zmienia faktu, że Twoje przypuszczenia mogą mieć uzasadnienie. Choć "odnoga" Muchawki wpływa do zalewu. Aczkolwiek latając motolotnią nad siedleckim zalewem nie zwróciłem na to uwagi. Może następnym lotem przyjżę się uważniej. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: zalew z mapy google 25.12.06, 21:12 > Aczkolwiek latając motolotnią Mam nadzieję, że to nie Ty latasz nad moim domem na wysokości 10-15 m, bo jakoś coraz bardziej mam ochote, w tym samy czasie urządzić pokaż sztucznych ogni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: zalew z mapy google 25.12.06, 21:25 Przy starcie zgadza się - niewiele od ziemi, później już zdecydowanie wyżej np 200/300 metrów nad ziemią. Samych lotów wiele nie było. I jedynie w roli pasażera. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wczesniak Re: zalew z mapy google 25.12.06, 21:39 Bydlaq, a moze posiadasz jakies fajne fotki siedlec z lutu ptaka. Mozesz je tu zamieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: zalew z mapy google 25.12.06, 22:36 Czy fajne? Nie wiem Niemniej nie są to zdjęcia samych Siedlec, a gminy Wiśniew. gok.wisniew.pl/wisniew_lot.htm Odpowiedz Link Zgłoś