hss 12.04.03, 17:00 Kupię mieszkanie do 45m2. Oczywiście w Siedlcach Poza parterem. Może ktoś ma do sprzedania lub ma jakieś namiary? Pozdrowionka hss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razowiec Re: Kupię mieszkanie 17.04.03, 21:06 hss napisała: > Kupię mieszkanie do 45m2. Oczywiście w Siedlcach Poza parterem. Może ktoś ma > do sprzedania lub ma jakieś namiary? > Pozdrowionka > hss Do sprzedania nie mam, ale zajrzym tam. A nóż coś Cię natchnie? www.radiopodlasie.pl/raports/chata/index.php?x=siedlce Odpowiedz Link Zgłoś
hss Re: Kupię mieszkanie 18.04.03, 17:15 Dziękuję za linka. Zastanawiam się czy kupić mieszkanie nowe czy używane. Tym bardziej że jeżeli chodzi o używane to jest bardzo mało ofert i brakuje mi już pomysłów na poszukiwania. Kupuję co środę Tygodnik Siedlecki, codziennie ślędzę Catel (poza tym umieściłam też tam ogłoszenie), ale wszystko z mizernym skutkiem. Ostatnio w Tygodniku były tylko dwa ogłoszenia o metrażu dla mnie (niezbyt duże), ale jeżeli chodzi o jedno to mieszkanie po 1550 zł/m2 (3-letnie), a drugie jak zadzwoniłam o 10 to już było sprzedane. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TONI52 UWAGA NA JALL TO ZŁODZIEJE IP: *.chello.pl 19.04.03, 20:41 TYLKO NIE POŻYCZAJ W FIRMIE JALL KASY TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE,I W SIEDLCACH MAJĄ BIURO. Odpowiedz Link Zgłoś