mariano_d 15.03.07, 10:19 Dla równowagi wątków;) Od wczoraj zarząd stanowią - Anna Księżopolska Krzysztof Denisiuk Robert Skibniewski Rafał Borychowski Marek Kiciak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelika9915 Re: Nowe władze Forum Samorządowego 15.03.07, 17:37 a kto szefuje? Czy lista dla szaraczków jest zamknięta Odpowiedz Link Zgłoś
bmada Re: Nowe władze Forum Samorządowego 15.03.07, 20:43 Co to za twór te Forum Samorządowe? Ostatnio o takim tytule widziałem gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
wampyyr Re: Nowe władze Forum Samorządowego 20.03.07, 18:44 angelika9915 napisała: > a kto szefuje? Czy lista dla szaraczków jest zamknięta Ojcoś tam się dziwnego dzieje, bo nie bardzo wiadomo co się stało tam dokładnie. Kto jest szefem - na stronie nic nie zmienili. Ale pewnie chca zgarnąć wszystko po stowarzyszeniu STS, bo sie Symanowiczowi wszystko naleb wali. Pewnie myslą sobie tak: On upada to my sobie przejmiemy wszystko. Dobre co. No bo Symanowicz to chyba skonczony jest i juz nie podniesie się. Odpowiedz Link Zgłoś
jey-z Re: Nowe władze Forum Samorządowego 21.03.07, 16:24 no tak ale cos przycichli bo tylko jakas krotka wzmianka a potem cisza, czy tka tajemnicza cisza o czym swiadczy - to nowa taktyka, kiedys o byle co to krzyk - teraz cisza bo mamy co chcemy Odpowiedz Link Zgłoś
jey-z Re: Nowe władze Forum Samorządowego 17.03.07, 21:49 Czyzby jakis przewrot. Ciekawe czy sa silniejsi teraz czy slabsi Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Nowe władze Forum Samorządowego 17.03.07, 22:12 Czy to ten M. Kiciak, ktory wg tamtej władzy doprowadzil do kryzysu siedlecką "Pogoń" i stracił prace po pół roku urzedowania ? Czyżby szukał schronienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
jey-z Re: Nowe władze Forum Samorządowego 18.03.07, 19:25 vipeeer napisał: > Czy to ten M. Kiciak, ktory wg tamtej władzy doprowadzil do kryzysu > siedlecką "Pogoń" i stracił prace po pół roku urzedowania ? Czyżby szukał > schronienia ? zdaje sie to ten Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Nowe władze Forum Samorządowego 21.03.07, 16:17 vipeeer napisał: > Czyżby szukał schronienia ? Takie Furum Schronowe ? Nie będe poprawiał tego "furum". Odpowiedz Link Zgłoś
wampyyr Re: Nowe władze Forum Samorządowego 22.03.07, 20:10 krzycho1252 napisał: > vipeeer napisał: > > Czyżby szukał schronienia ? > > Takie Furum Schronowe ? Nie będe poprawiał tego "furum". Ciekawe dlaczego wszyscy ostatnio się tam chronia? Czyzby jakas ofensywa sie szykowala? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak62 Re: Nowe władze Forum Samorządowego 22.03.07, 21:20 czy ta władza, to tylko jedna osoba/ Odpowiedz Link Zgłoś
jey-z Re: Nowe władze Forum Samorządowego 27.03.07, 17:48 nowak62 napisał: > czy ta władza, to tylko jedna osoba/ a czy te inne to sie licza? nie to zeby niesprawiedliwie oceniac ale zeby choc przyblizyc kim sa i czego chca dla miasta i dla formacji w ktorej sa ale poki co niewiele sie ujawniaja chociaz by na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Nowe władze Forum Samorządowego 28.03.07, 10:57 Forum Samorządowe to tak naprawde jedna wielka defensywa. Co robią w radzie miasta ? Nic... Nie pokazali się :] A te cztery lata Dobijański będzie się lansował, bo za cztery lata wybory prezydenckie... Sorry, ale nie zagłosuje na niego napewno. Taka prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Nowe władze Forum Samorządowego 28.03.07, 11:31 vipeeer napisał: > Dobijański będzie się lansował, bo za cztery lata wybory prezydenckie... > Sorry, ale nie zagłosuje na niego napewno. Taka prawda... Za trzy i pół roku może MJD być "lekiem na całe zło". Ja mu dobrze życzę chociaż ten p. Krzysztof Denisiuk we władzach tego "furamum socjaldemokracji" dobrze nie wróży. Dobrze, że towarzysz Seliga wyszedł z tego "FSa" Odpowiedz Link Zgłoś
bialas.bolek Re: Nowe władze Forum Samorządowego 28.03.07, 12:51 Czy to ten Denisiuk, co przez lata nosił teczke za miłościwie nam panującym posłem Oleksym? Jeżeli ten, to nie mam więcej pytań Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Nowe władze Forum Samorządowego 28.03.07, 13:27 Sorry, ale eg mnie Dobijański to nabuzowany człowiek. W Siedlcach lewicowo- centrowe partie są nie najlpeiej posztrzegane, wiem bo robiłem ankiete tuż przed wyborami na grupie 200 osób. Na kogo zagłosuje Pan/Pani w wyborach samorządowych? Lewica - Prawica. Lewicę poparło -21% badanych - Prawicę 72% badanych, a 7% nie wiedziało na kogo zagłosuje. Sorry, ale nie rozumiem jak taki młody facet moze otaczac się ludźmi z niewyjaśnioną przeszłością? Myślę, że Dobijański lepiej czułby się dalej za tablicą i z kreda niż w skórzanym fotelu. Dzieki, ale zagłosowac na niego nie zagłosuje.Zobaczycie wszyscy - jeszcze przez te 3,5 roku znajdzie się kilku charyzmatycznych kandydtów na fotel prezydenta. Doświadczeni i młodzi ludzie z PiS-u, Po i SLd pokażą się napewno. Ju zaczynam dopatrywac możliwych kandydatów... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Nowe władze Forum Samorządowego 28.03.07, 22:00 > wiem bo robiłem ankiete tuż przed wyborami na grupie 200 osób. Cóż za niezwykle reprezentatywna grupa respondentów. Porponuję założyć grupę badawczą. >Ju zaczynam dopatrywac możliwych kandydatów... Cóż za niezwykła dalekosiężna dalekowzroczność... Proponuję założyć firmę bukmacherską i postawić na nich duże (a może wszystkie pieniądze). Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Nowe władze Forum Samorządowego 28.03.07, 23:06 Co do twoich jakże "ukąśliwych" uwag :D to powiem tak :D Gram w STS-ie. Stawiam nie małe sumki i bardzo czesto wygrywam sporą gotówkę. Co do dopatrywań możliwych prezydentów też tak jest. Oczywiście moze się to nie sprawdzic, ale poprzez obserwację siedleckiego życia samorządowego dopatruje się ludzi z charyzmą itd itd. Nie będetego rozwijał teraz, moze za rok :D ? Bedzie jaśniej już napewno :D Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Nowe władze Forum Samorządowego 29.03.07, 09:40 Nie mogłem się powstrzymać: > ale poprzez obserwację siedleckiego życia samorządowego A może Siedleckiego Towarzystwa Samorządowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Nowe władze Forum Samorządowego 29.03.07, 10:21 Hahaha... Buhahaha... Ale jestes zabawny :/ Do Cyrku z takim humorem :/ Bez przesady, co bło śmieszne kiedyś już nie jest. Uspokój się... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Nowe władze Forum Samorządowego 29.03.07, 10:56 vipeeer napisał: > Hahaha... Buhahaha... Ale jestes zabawny :/ Do Cyrku z takim humorem :/ Bez > przesady, co bło śmieszne kiedyś już nie jest. Uspokój się... aha... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Nowe władze Forum Samorządowego 28.03.07, 13:51 bialas.bolek napisał: > Czy to ten Denisiuk, co przez lata nosił teczke za miłościwie nam panującym > posłem Oleksym? Nosił teczkę....? Dyrektor biura poselskiego. Żarty ,żartami ale gdyby Oleksy przyłączył się do tego "FSa", to w naszym mieście po wielu, wielu latach mógłby postkomunista zostać prezydentem. MJD -ambitny facet- chyba do tego nie dopuści. Sojusz z byłymi lewicowymi politykierami nie wyszedł mu najlepiej. PiS w naszym mieście uwiarygadnia działaczy minionej epoki. Przewodniczącym jednej z komisji Rady Miasta jest były esbek. O byłym zomowcu na stanowisku zastępcy prezydenta miasta tylko wspomnę. Dziwna to polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Nowe władze Forum Samorządowego 29.03.07, 12:25 > Dziwna to polityka. Według mnie jak najbardziej prawidłowa: promiejska i ponad podziałami. Pan Kudelski wybrany został z listy PiS, jednak wyraźnie wyrasta ponad to środowisko (o co go jednak nie posądzałem). Ponad interesy partyjne, na ile to możliwe, przedkłada interes miasta. Dla dobra Siedlec warto zostawić historyczne dąsy w domu i szukać tego, co łączy teraz i służy rozwojowi miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Nowe władze Forum Samorządowego 29.03.07, 16:34 Skoro są w defensywie i nic nie robią to na czym polega Twoim zdaniem to lansowanie się. Jak wynika z Twojej wypowiedzi to raczej się antylansują - bądź konsekwentny. Nie zagłosujesz - masz do tego prawo. Szkoda tylko, że z góry zakładasz, że będzie be. Taka prawda ... Odpowiedz Link Zgłoś
vipeeer Re: Nowe władze Forum Samorządowego 29.03.07, 17:15 Wybacz że spytam, ale chciałbym coś wiedziec. Jeśli to możliwe oczywiście :] Czy zamierza Pan Panie Mariuszu startować na prezydenta za 3,5 roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariano_d Re: Nowe władze Forum Samorządowego 29.03.07, 17:58 "poprzez obserwację siedleckiego życia samorządowego dopatruje się ludzi z charyzmą itd itd." Podczas swojego ostatniego egzaminu usłyszałem od jednego z profesorów, że charyzmę to miał Hitler. Przywódca powinien być człowiekiem z pasją, pomysłem, potrafiącym zarazić innych tą wizją, umiejący współpracować i wspólnie osiągać zakładane cele. > Wybacz że spytam, ale chciałbym coś wiedziec. Jeśli to możliwe oczywiście :] > Czy zamierza Pan Panie Mariuszu startować na prezydenta za 3,5 roku ? Pozwól, że odpowiem Twoimi słowy - Nie będę tego rozwijał teraz, moze za rok :D ? Będzie jaśniej już na pewno :D PS. Miła odmiana - Panie Mariuszu zamiast "Dobijański to nabuzowany człowiek" I przy okazji - "Myślę,że Dobijański lepiej czułby się dalej za tablicą i z kreda niż w skórzanym fotelu". Wiesz, skórzany fotel kojarzy mi się z siedzeniem, do którego się człowiek przykleja jak jest gorąco. Zdecydowanie mi to nie odpowiada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś