wu_a 28.04.07, 11:47 Bo właściwie nie ma porządnej strony internetowej poświęconej naszemu miastu....www.radiopodlasie.pl zawiera wiele informacji o Siedlcach, ale ta strona ma inny charakter. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz57-90 Re: W internecie o Siedlcach 28.04.07, 12:34 info.siedlce.pl/ www.siedlce.um.gov.pl/ www.siedlce.pl/ www.siedlce.org/ jeśli myślisz, że są to słabe serwisy naszego miasta... to zrób lepszy! a więc czekam na nowy serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: W internecie o Siedlcach 28.04.07, 21:18 To dorzucę jeszcze www.siedlce24.pl Do wu_a: jakich informacji potrzebujesz nt. Siedlec? Odpowiedz Link Zgłoś
wu_a Re: W internecie o Siedlcach 29.04.07, 09:18 Podtrzymuje swoje zdanie, chociaż niektóre prywatne strony mogą zainteresować. Albo są to strony urzędowe, albo z nieaktualnymi i przedrukowanymi informacjami. Strony informacyjne mediów mają nieco inny charakter. Np. ,,leżą" strony ośrodków kultury, i z kulturą związane, nie znalazłem strony ,,studenckiej", brakuje mi historii. Swoja drogą jak się ma publikowanie zdjęć parkujących samochodów z widocznymi rejestracjami do ochrony danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
wu_a Re: W internecie o Siedlcach 29.04.07, 09:21 Od razu mam robić lepsza stronę (lukasz57-90). Nie jestem specjalistą od robienia stron. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: W internecie o Siedlcach 29.04.07, 12:03 > Podtrzymuje swoje zdanie że nie ma porządnej strony? w takim razie odpowiedz na pytanie jakie zadał Skaruzg > Albo są to strony urzędowe popytaj wujka Googla o takie strony, są np. prywatne strony ze zdjęciami Siedlec > albo z nieaktualnymi zgłszaj to webmasterom > przedrukowanymi informacjami czyzbyś oczekiwał że każda strona będzie miała własne, niepowtarzalne informacje??????????? > Np. ,,leżą" strony ośrodków kultury, i z kulturą związane potrafisz określić czego im brakuje? jeśli tak to zgłoś swoje uwagi opiekunom tych stron > nie znalazłem strony > ,,studenckiej", brakuje mi historii. a wujka Googla pytałeś? > Swoja drogą jak się ma publikowanie zdjęć parkujących samochodów z widocznymi > rejestracjami do ochrony danych osobowych? Usdtawa nic nie mówi o ochronie danych osobowych samochodów ;-) . . . . . . . . . Numer rejestracyjny samochodu to nie są dane osobowe. W tym przypadku bardziej odpowiednie byłoby pytanie o ochronę wizerunku ;-) Ale po pierwsze- ustawa nic nie mówi o ochronie wizerunku samochodu, po drugie jeśli jesteś w miejscu publicznym to nikt nie musi pytać się Ciebie o zgodę na fotografowanie . . . . . Tym bardziej samochodu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wu_a Re: W internecie o Siedlcach 02.05.07, 09:55 Gratuluję Ci, no-loginie, znajomości prawa i nieustającej dociekliwości w każdej sprawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: W internecie o Siedlcach 02.05.07, 10:22 i ja coś dorzucę: www.nlot.pl/u/msiedlce/pokaz.php Odpowiedz Link Zgłoś