mpppm 02.10.07, 20:02 dięki "groznylenio" są zdjęcia centrum Siedllec na: www.markopm.za.pl/centrum.htm teraz tylko linki podłączyć. -- mpppm www.markopm.za.pl/zwiedzanie.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz57-90 Re: centrum Siedlec 03.10.07, 08:07 mi tez, sie podoba :) ciekawe jak by wygladalo miasto w nocy :P z lotu Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: centrum Siedlec 03.10.07, 08:13 Dobre! Też mi się podoba:-) Świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
groznylenio Re: centrum Siedlec 03.10.07, 08:28 ...raz latałem nad siedlcami nocą. Bajecznie to wygląda. Niestety nie wziołm aparatu;)rozkoszowałem sie widokami z moin pasażerem - motocyklistką. Pozdrawiam i zapraszam na loty Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: centrum Siedlec 03.10.07, 08:36 ale kiedyś weźmiesz aparat? Myślę, że nocą jeszcze łaniejsze jest nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
groznylenio Re: centrum Siedlec 03.10.07, 08:59 jakiś miesiąc temu latałem w nocy z braciszkiem nad swoją wioską o 2 w nocy:) przy pełni. Widoki super ale też nie braliśmy aparatu. Trudno w takim oświetleniu zrobić ostre fotki. Inaczej jak się leci nad oświetlonym miastem:) Odpowiedz Link Zgłoś
groznylenio Re: centrum Siedlec 03.10.07, 09:10 Zapraszam do galerii zdjęć Siedlec. Od najnowszych do dawniejszych fotek picasaweb.google.com/groznylenio/NadMiastemSiedlce picasaweb.google.com/groznylenio/Siedlce11072007 picasaweb.google.com/groznylenio/SiedlceWidoki picasaweb.google.com/groznylenio/MarcowyLotDoSiedlec Miłego oglądania:)Piszcie komentarze. Fotki są wrzucane na żywca z aparatu. Nie mam czasu na obróbke;) Pozdrawiam Lesław Waszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: centrum Siedlec 06.10.07, 11:09 Duże brawa dla p.p. Waszkiewiczów i dla mpppm . To jest to! Myślicie, ze uda się kiedyś umieścić w jednym katalogu wszystkie zachowane zdjęcia miasta z czasów przedwojennych i tuż po? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: centrum Siedlec 06.10.07, 22:54 polecam też ronda (w budowie) www.markopm.za.pl/ronda.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: centrum Siedlec 06.10.07, 23:29 >Myślicie, ze uda się kiedyś umieścić w jednym katalogu wszystkie >zachowane zdjęcia miasta z czasów przedwojennych i tuż po? nie wiem dokładnie o co chodzi? Napisz przez kontakt ze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: centrum Siedlec 07.10.07, 21:45 Te wszystkie, które nie dawno pokazywane były na wystawie w Fokusie, Miejskiej Bibliotece Publicznej, wypływające na allegro, także ze zbiorów siedleckiego muzeum itp. Na niektórych forach np. Radom czy Płock są nawet galerie starych zdjęć z tych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: centrum Siedlec 07.10.07, 22:04 Mieszkasz w Siedlcach to wiesz jak jest. "Jak innym nie udostępnimy to sami będziemy tylko czerpać z tego korytka". I korzystają (jednostki). Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: centrum Siedlec 19.10.07, 12:39 Poprosze o jakąś podpowiedz związaną z lokalizacją do zdjęcia centrum z 1959 r. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: centrum Siedlec 19.10.07, 12:56 wredzioch napisał: > Poprosze o jakąś podpowiedz związaną z lokalizacją do zdjęcia centrum z 1959 r. Zdjęcie może być zrobione wcześniej niż w 1959r. Obecne ulice Piłsudskiego i Pułaskiego. Na dole budynki ul. Kochanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: centrum Siedlec 19.10.07, 13:11 Że też na to nie wpadłem. Robione zapewne z Katedry a dalej Boh. Getta i Joselewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens W centrum Siedlec powstają nowe budynki 22.10.07, 21:58 Nie bardzo jest czas i okazja chodzić po wszystkicj ulicach, jednak z zaskoczeniem dostrzega się co i raz, że jednak centrum nam się zmienia. Np. na 3-go Maja stał drewniak, a tu rośnie kamienica (blisko SSM). Czy jeszcze ktoś coś nowego dosrzegł i (sfotografował)? Znane widoki szybko znikają i wyłaniają się nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: W centrum Siedlec powstają nowe budynki 22.10.07, 22:51 klemens.klemens napisał: > Nie bardzo jest czas i okazja chodzić po wszystkicj ulicach, jednak > z zaskoczeniem dostrzega się co i raz, że jednak centrum nam się > zmienia. > > Np. na 3-go Maja stał drewniak, a tu rośnie kamienica (blisko SSM). > > Czy jeszcze ktoś coś nowego dosrzegł i (sfotografował)? Znane widoki > szybko znikają i wyłaniają się nowe. budynek stary i nowy jest cyknięty. Ale nie mogę wszystkiego wstawiać. Podobno mamusia kupiła mi aparat i rozrabiam. Podobno coś reklamuję wstawiając zdjęcia czy linki do zdjęć. ul.Podlaska - nowe miejsca dla samochodów i chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: W centrum Siedlec powstają nowe budynki 25.10.07, 12:40 W stosunku do zdjęć z zestawu 080 z 23.03.2007 ul. Dreszera ma nową nawierzchnię. Nowy chodnik. Nowe miejsca parkingowe. I garba ograniczającego prędkość :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: W centrum Siedlec powstają nowe budynki 25.10.07, 12:49 No i budynek PKS to już historyczne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: W centrum Siedlec powstają nowe budynki 25.10.07, 18:34 wredzioch napisał: > No i budynek PKS to już historyczne zdjęcie. Nie będę się wychylał jak mam takich krytyków jak "donna_izabela" tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=70538059 Sama przyznała jakiego koloru ma czuprynę. Chyba się wyniosę z tej działalności (forum) Odpowiedz Link Zgłoś