ygd 09.10.07, 11:33 wiadomosci.onet.pl/1620190,11,item.html Może ktoś już w Siedlcach widział podobne rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 09.10.07, 11:46 news.bbc.co.uk/1/3119024.stm przypomina mi sie książka Huxleya "Nowy wspaniały świat" Odpowiedz Link Zgłoś
bleblanie Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 01.10.08, 20:55 bambii napisał: > news.bbc.co.uk/1/3119024.stm > przypomina mi sie książka Huxleya "Nowy wspaniały świat" > Podobno doggersi mają nawet swój dekalog (za www.rownolegly.pl/wsad/felietony/news/dogging-czyli-sex-w- zjednoczonym-krolestwie,867125,3811 ): 1. Pamiętaj, aby zawsze nakładać gumę 2. Nie siej zgorszenia pośród osób postronnych, a w szczególności chroń dzieci 3. Nie zasłaniaj widoku innym doggerom 4. Patrz sobie do woli, lecz nie pchaj się z łapami, dopóki nie zostaniesz zaproszony do wspólnej zabawy 5. Zawsze respektuj święte prawo kobiety do powiedzenia "nie" 6. Uszanuj anonimowość innych doggerów 7. Nie niszcz własności publicznej; nie naruszaj granic własności prywatnej 8. Nie angażuj w to żony sąsiada swego 9. Zawsze sprzątaj po sobie 10. Bądź wzorowym kierowcą, nie łam przepisów i przestrzegaj prawa ------------------------------------------------ Jutro jest pierwszy dzień z reszty Twojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 09.10.07, 12:25 pis, samoobrona i lpr. taka koalicja musiała się ludziom na umysłach odbić. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 09.10.07, 12:32 Wystarczy pojechać na Błonia Siedleckie wieczorową porą. Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 09.10.07, 13:50 Myślę, że to nie ma wiele wspólnego z doggingiem, a po prostu z brakiem lokum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 09.10.07, 16:31 podobno w okolicach wrocławia działa taka forma wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 09.10.07, 19:34 Wprawdzie nie w Siedlcach ale we Wrocławiu w pewną sobotę ok 15. prawie w centrum miasta. Na głupotę ludzką nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Dogging, albo nawet Car-Dogging 10.10.07, 12:15 Na parkingu nad zalewem tak ca. od 22:00 do wczesnego świtu odmiania doggingu tzw. car-dogging. Częste rejestracje to WS, WSI, WSK, WSL, LLU, rzadziej WM, LB, LBP, WWE nie mówiąc o bardziej egzotycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dogging, albo nawet Car-Dogging 10.10.07, 20:20 piszesz jako obserwator ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
teofano1 Re: Dogging, albo nawet Car-Dogging 10.10.07, 20:25 bambii napisał: > piszesz jako obserwator ? ;))) Komentator życia codziennego, lepiej brzmi. :) Ten "sport", to chyba sezonowy jest, bo póxna jesienią czy zimą.... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
patricia_21 Re: Dogging, albo nawet Car-Dogging 01.10.08, 20:36 hejka. interesuje mnie dogging w wawie, z jakimis widzami czy cos. dajcie znac czy sie szykuje jakas imprezka w najblizszym czasie. dajcie znac na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
bleblanie Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 01.10.08, 20:48 zobaczcie to www.youtube.com/watch?v=6SPZri97sbw - okropne , ble... ------------------------------------------------ Jutro jest pierwszy dzień z reszty Twojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 01.10.08, 22:11 łeee :( okropecznie obrzydliwe... nie obejrzałam do końca... parodię tego pamiętam w jednym z odcinków South Park Odpowiedz Link Zgłoś
10lutego Re: Dogging, nowa forma spędzania czasu na powiet 08.10.08, 13:07 a może znajdzie sie siedlczanka chętna na taka forma znajomości !:):) Odpowiedz Link Zgłoś