bambii 22.10.07, 09:18 Wam Polakom za to, że uwierzyliście ze Wasz głos może coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurwan Re: Dziękuję ! 22.10.07, 20:19 A co Ty tak Drogi Kolego przemawiasz niczym Tusk. Rozumiem, że wciąż mocno identyfikujesz się z PO i tym większa jest Twoja radość. Nie wszyscy głosując na PO zagłosowali "platformerską" polityką. Pośród nich są Polacy zmęczeni PiSowską polityką "sprawiedliwości" i "zasad", którzy ruszyli osunąć PiS od władzy. Warto o tym pamiętać. Swoją drogą, ten ostatni czas pokazał, że Polacy zaczynają brać sami za siebie odpowiedzialność a i wrogów nie dadzą sobie odgórnie narzucać. Mam nadzieję, że to koniec chorego dualizmu dobrzy-źli. Oby nie skończyło się na obietnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Dziękuję ! 22.10.07, 23:29 > Rozumiem, że wciąż > mocno identyfikujesz się z PO tak ale nie ze względu na to ze jestem w PO bo nie jestem) ale ze względu na identyfikację poglądów. Już pisałem kiedyś, z racji wykształcenia jestem liberałem i nie ma na dzień dzisiejszy partii politycznej która spełniała by moje oczekiwania, najbliżej mi do PO. Czy jest to partia idealna ? na pewno nie , a szczególnie siedlecka platforma potrzebuje odnowy i zmian, ale jest to jedyna partia która nie dzieli w tak radykalny sposób Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Dziękuję ! 23.10.07, 09:07 bambii napisał: Już pisałem kiedyś, z racji wykształcenia jestem > liberałem A jakie trzeba mieć wykształcenie, aby zostać tak fajnym liberałem? Czy ja będąc paleontolożką też mogłabym zostać razem z Tobą liberałką? :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Dziękuję ! 23.10.07, 09:03 bambii napisał: > Wam Polakom za to, że uwierzyliście ze Wasz głos może coś zmienić. Oj Bambuś, a ty znowu zaczynasz swoje pierdoły? :-D Odpowiedz Link Zgłoś