brycee 24.11.07, 13:18 Kto nie słyszał niech posłucha. Dziewczyna z Olsztyna robiąca karierę w Europie. tinyurl.com/2wqqhu Więcej o niej i jeszcze kilka piosenek na tinyurl.com/2en7ad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brycee Re: Nowa Gwiazda 24.11.07, 13:25 Nigdy tego nie robię, ale by zachęcić Was do posłuchania tej nieprzeciętnej dziewczyny, wrzucam link bezpośredni do jednego z utworów. Mam nadzieję że nie łamię prawa, bo link ten podejrzałem w źródle ich strony :) tinyurl.com/3bqhjp Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Nowa Gwiazda 25.11.07, 07:48 Będę uparty :) Naprawdę namawiam Was na posłuchanie tej dziewczyny. Robi sporą furorę, także za granicą. Czemu nie mamy znać jej w Siedlcach? Zresztą furora furorą, najważniejsze że śpiewa przepięknie. tinyurl.com/2wqqhu tinyurl.com/2en7ad Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Nowa Gwiazda 25.11.07, 12:33 Posłuchałem, tak uparcie namawiałeś. Porównanie do Tori Amos jeszcze przedwczesne ale jak obcy chwalą... Odpowiedz Link Zgłoś
scoobunny Re: Nowa Gwiazda 25.11.07, 12:34 tak jak napisali: polska Tori Amos,niestety, to juz bedzie druga po Gabrieli Kulce, co nie zmienia faktu ze miłe dla ucha dźwięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: Nowa Gwiazda 25.11.07, 20:54 Dla mnie taka sobie i monotonna. Głos też nie powala. Ale skoro zagramanicą:) chwalą, to trzeba się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Nowa Gwiazda 25.11.07, 21:49 Mnie się podoba, może kwestia gustu :) Ale dziękuję Wam za te opinie. Odpowiedz Link Zgłoś