skaruzg 13.12.07, 11:40 Orientujecie się czy gdzieś w Siedlcach jest firma która zna się na naprawie laptopów? Chodzi o oczyszczenie klawiatury lub jej wymianę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mako291 Re: Serwis laptopów 13.12.07, 18:00 Kilka dni wczesniej zakladalem watek o naprawe laptopka firmy asus( zalany goraca herbata) - wyslalem go do serwisu, bo jeszcze byl na gwarancji - odpowiedz byla taka" komputer zalany" - koszt naprawy 2400 zł - ZALAMALEM SIE.!! Przyjaciel jednak polecil mi serwis Mynthon lub Mython - jakos tak - na ulicy Florianskiej - na przeciwko szkoly Prusa - nie liczylem na cuda,ale jak zadzwonil koles do mnie na drugi dzien, i powiedzial ze zrobil komp- koszt naprawy z instalacja wszystkich plytek - 290 zl- nie moglem uwierzyc!!! - Wlasnie z niego pisze!! Warto tam zajechac- Goraco polecam- Pewnie wezme ich do obslugi firmy Goraco pozdrawiam Firme Mython? Mythons-jakos tak..... Dzisiaj go od was odebralem ;) 100 % ZADOWOLENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Serwis laptopów 13.12.07, 21:00 fIRMA DZIALA 10 LAT NAZYWA SIE MYTHOS Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Serwis laptopów 13.12.07, 21:01 firma dziala 10 lat, nazywa sie MYTHOS maja super serwis panowie naprawde sie znaja i szef ( Jarek Stelingowski ) tez ma pojecie o tym co mowi. Kupilem u nich juz sprzetu na okolo 10 tys zł. I jestem zadowolony w 100% pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Serwis laptopów 13.12.07, 21:57 Dzięki, jutro sprawdzę Mythosa. Dzwoniłem dzisiaj do 2 sklepów sprzedających notebooki chyba więcej niż zwykły sklep komputerowy (Comline oraz notebooki.pl) ale nie zajmują się naprawą ani nie wiedzą do kogo można się z czymś takim zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Serwis laptopów 14.12.07, 12:08 Gdyby ktoś miał w przyszłości podobny problem - wymiana klawiatury to koszt ok. 150-160 zł (z montażem). Alternatywą jest klawiatura na USB (ok. 30 zł) - jeśli laptop pełni rolę komputera stacjonarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nk733145764 Re: Serwis laptopów 06.01.16, 09:42 U mnie wymiana klawiatury kosztuje 60 pln plus 30 dniowa GWARANCJA. Po drugie po zalaniu trzeba wyczyścić płytę a nie tylko wymienić klawiaturę . Odpowiedz Link Zgłoś
brazil27 Re: Serwis laptopów Mellem 10.11.16, 20:41 Naprawy komputerów polecam zlecić firmie Mellem. Zajmują się sprzętem jak i oprogramowaniem Odpowiedz Link Zgłoś