mpppm 21.06.08, 21:02 Cicho tu w te dni. Czy Siedlczanie wyjechali na "WSI"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emti1 Re: sobota, niedziela na forum 21.06.08, 21:30 Bo urzedy nie pracują... Za to w poniedzialek rano ruch jak na Marszalkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 21.06.08, 23:38 tez sie zawsze dziwie i denerwuję, że mało kto, oprócz spamerów, jest tu aktywny... Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 09:26 raks5 napisał: > tez sie zawsze dziwie i denerwuję, że mało kto, oprócz spamerów, jest tu aktywny... A więc melduje się spamer Nr1. Fakt, w mieście luźno. Nawet wieczorami w dni meczów kafejki świecą pustkami. Słuszne pytanie, gdzie "som" ludziska ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekpol Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 10:34 Niektórzy wyjeżdżają rano tyrać do Stolicy i czytają forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 21:42 a inni wracają z weekendu... Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 22:08 Ja właśnie wróciłam, przepyszne truskaweczki przywiesione z bagażnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekpol Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 22:20 Ja także wróciłem z dzisiejszej tyrani. Jakaś burza by się przydała, jakąś fote bym cyknął. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 22:25 Chętnie obejrzałabym burzę z okna, ale nie wiem, jak moje kwiatki balkonowe to przeżyją... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 23:34 Myślałem że spam dotyczy poczty elektronicznej ;-) Na forum to raczej trolle... P.S. a kogo zaliczasz do "spamerów"? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 23:37 pewnie jako pierwszego miał mnie na myśli jako autora tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: sobota, niedziela na forum 22.06.08, 23:43 Strach teraz pisać w weekend. Zaraz Raks "spamerstwo" zarzuci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 23.06.08, 18:39 trolle trolami, a spam spamem Dla mnie spam, to próba umieszczania darmowych reklam na forum albo "up'owanie" tych wątków, które niby zawierają elementy reklamy, ale ze względu na tematykę zostały (do czasu chamskiej reklamy) ale to wszystko jest śliskie. Poza tym w tym tygodniu pewnie nie będę tropił spamerów i trolli, bo pozdrawiam Was z Francji :) A do założyciela wątku- nie Ciebie miałem na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: sobota, niedziela na forum 23.06.08, 20:04 raks5 napisał: > bo pozdrawiam Was z Francji :) no ładnie, moderator to sie buja po świecie a my userzy to w PL :( Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: sobota, niedziela na forum 23.06.08, 23:25 Jedziesz przez Berlin? Może się spotkamy jutro (wtorek)? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 24.06.08, 13:01 lecę, tak jest szybciej i taniej :) i dopiero w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: sobota, niedziela na forum 25.06.08, 01:16 -szybciej- do Berlina nasz driver na pewno bylby szybszy -taniej- Zygmunt placi :-) -piątek- w piątek wieczorem to musze być w Zakopcu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: sobota, niedziela na forum 23.06.08, 00:07 Wyjazdy wyjazdami, ale dużo luda siedzi jednak przy kompach. Spróbowałem pograć trochę w coda4 przez neta, no i pingi jednak sporo wyższe niż w dni powszednie. Dla zabicia czasu przeskanowałem trochę klas ip i już wszystko jasne. Mnóstwo userów przy kompach. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 23.06.08, 12:18 No i wywołaliśmy burzę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: sobota, niedziela i poniedziałek na forum 23.06.08, 12:42 O 5.30 obudziły mnie grzmoty i grad stukający w parapet. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: sobota, niedziela i poniedziałek na forum 30.06.08, 20:02 W poniedziałek też cieniutko. Kanikuła? A tu straszą "Wojewódzkie Centrum Zarządzania Kryzysowego ostrzega o silnych burzach, które wystąpią na terenie województwa mazowieckiego od godz. 16: 00 dnia 30.06.2008 do godz. 21: 00 dnia 30.06.2008. Stopień zagrożenia: 1. Przewidywana wysokość opadów 10-20 mm, a porywy wiatru 50-70 km/godz. Skutki: Zakłócenia w pracy urządzeń elektrycznych, zagrożenie pożarowe zagrożenie życia od uderzenia piorunów." z TS. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sobota, niedziela i poniedziałek na forum 30.06.08, 20:06 gdzie indziej straszą, że susza i żywność podrożeje. Najtańszy chleb ma kosztować ponad 3 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela i poniedziałek na forum 30.06.08, 21:13 Nie było burzy niestety :( Ale może w nocy będzie, to chociaż popatrzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: sobota, niedziela i poniedziałek na forum 30.06.08, 22:06 niech popada, bo już mamy zarządzenie o zakazie wstępu do lasu..... czyli nici ze spacerów :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: sobota, niedziela i poniedziałek na forum 30.06.08, 22:11 niunianiu napisała: > czyli nici ze spacerów :-/ i z jagód. Nieduże w tym roku jagody ale słodkie i smaczne, jak jagody z naszych podlaskich lasów. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sobota, niedziela na forum 05.07.08, 21:54 no nie jest żle, temat o "psim g....." nawet w sobotę się trzyma wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 05.07.08, 21:57 Kurcze, zamiast o wakacjach, zapachu grilla (nie mylić ze smrodem ostatnio omawianym), to o g....ie rozmawiamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: sobota, niedziela na forum 05.07.08, 22:09 "Zapach grilla"... Kropiło cały dzień. Deszcz oczekiwany a jednak szkoda,że w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 05.07.08, 22:27 Chyba cały tydzień ma być taka pogoda. Dla mnie niestety, ale przynajmniej trochę wszystko odżyje. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login RPoratujcie, prosze 06.07.08, 09:11 dzis jest sobota czy niedziela Pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: RPoratujcie, prosze 06.07.08, 11:38 no_login napisał: >dzis jest sobota czy niedziela >Pytam powaznie. Niedziela :) PS. Chyba za dużo dobrego wina :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: RPoratujcie, prosze 06.07.08, 13:26 Dzieki :-) A jeszcze wczoraj była sroda... Za duzo roboty i codziennych after party. Plaze ogladam tylko noca. Ale skoro dzis niedziela to jutro powrot do domu Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: RPoratujcie, prosze 13.07.08, 18:26 pusto na forum jak w niedzielę. Siedleckie inwestycje przeszły test wodny (burze). Moim zdaniem test wypadł niepomyślnie dla ul. Popiełuszki i mostu Garwolińskiego, który to niby ma odwodnienie do rowu "Karier" (ul. Partyzantów). Ciekawe kto za to beknie, a komu odetną stołek od .... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: sobota, niedziela na forum 21.07.08, 10:14 Cichutko deszczyk pada, cichutko. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 26.07.08, 20:57 I znowu nikogo nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 27.07.08, 09:59 jakie nikogo? ja byłem wczoraj kilka razy :) W weekendy szczególnie dużo spamu się pojawia, więc aktywność się wyrównuje... Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 27.07.08, 21:52 Za to dzisiaj mnie nie było w domu. Moje dziecko wymusiło pobyt nad zalewem, gdzie zażywało kąpieli. Ja nie mogłam się przemóc, by wejść do tej wody :/ Normalnie szkoda, że takie miejsce jest niewykorzystane. Lubię pływać, ale nie w takim syfie :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: sobota, niedziela na forum 29.07.08, 10:04 Dzisiaj też gorąco. Kanikuła. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 02.08.08, 21:53 Właśnie miałam pisać to samo :) Pewnie parę osób siedzi, ale bez weny twórczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 10.08.08, 15:41 taki już urok naszego forum. W Siedlcach pogoda do smażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sobota, niedziela na forum 10.08.08, 11:58 wszyscy jednocześnie się smażą? Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 10.08.08, 21:42 Pogoda jednak zbyt chmurna do smażenia się. Ale podobno w tygodniu ma być gorąco, nie tracę nadziei... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: sobota, niedziela na forum 10.08.08, 22:28 misinka81 napisała: > Pogoda jednak zbyt chmurna do smażenia się. Ale podobno w tygodniu > ma być gorąco, nie tracę nadziei... Obyś miała racje :) Dziś nad Berezą nie było tak źle :) woda cieplutka, trochę chłodno jak się z wody wyszło ale ogólnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 10:45 > Ale podobno w tygodniu > ma być gorąco, nie tracę nadziei... Obyś nie miała racji. Starczy już tych upałów! Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 11:47 błagam. Jeszcze dwa tygodnie upałów (nie musi być powyżej 26 stopni, ale nie poniżej 22). I tak do 25 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 12:40 Jako zarządzająca pogodą chętnie zarządzę całkowitą zmianą klimatu , z temperaturą nie spadającą zimą poniżej 15 stopni, a latem tak średnio 25-30, słonecznie, burze wieczorem i w nocy. Chyba jesteś na urlopie, skoro potrzebne Ci upały :) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 14:46 misinka81 napisała: >Chyba jesteś na urlopie, skoro potrzebne Ci upały :) ja na urlopie? po co by mi wtedy była pogoda w Polsce? Tę pogodę chciałbym mieć z umiłowania do lodów. Żeby Polacy mieli szansę pojedzenia jeszcze ze dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 15:13 To rozumiem, że po 25 sierpnia jest już po sezonie dla lodów? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 16:45 oby się nie kończył nigdy, ale taki najbardziej szaleńczy dla niektórych już się skończył, dla niektórych trochę potrwa. Potem szkoła, tornistry, flamastry, zeszyty i inne wydatki. Tak to w Polsce jest. Polacy jedzą bardzo mało i fajnie by było jakby przestawili się na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 17:39 raks5 napisał: > Tak to w Polsce jest. > Polacy jedzą bardzo mało i fajnie by było jakby przestawili się na więcej Ja sie tam ciesze bo moze dlatego nie mamy az tak duzo kobiet o wymiarach zachodnioeuropejskich czyt. 100-100-100 Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 18:04 emti1 napisał: > Ja sie tam ciesze bo moze dlatego nie mamy az tak duzo kobiet o wymiarach zachodnioeuropejskich czyt. 100-100-100 najwięcej lodów w Europie per capita spożywa się w Szwecji i w ogóle w krajach nordyckich. Nie wiem czy tak tam znowu dużo ludzi otyłych. Jeśli spojrzeć na słodycze, to lody nie są aż takie kaloryczne. Taki na przykład Nesquick ma 62kcal czyli 3% zapotrzebowania dziennego, jednocześnie dostarczając 4% zapotrzebowania na białko i 15% na wapń. Kwaśniak ma 45kcal a jednocześnie fajnie ożywia w upały. Jeśli ktoś chce mało tłuszczu, to są takie lody, które mają tylko 3.5% wśród jogurtu i kawałków owoców. Śmietankowe, tej samej, nie wymienionej celowo firmy (bo nie wypada mi) mają w sobie 68% mleka. I tak można wymieniać długo. Z jednej strony jest porcyjka słodyczy, a z drugiej- nie tak znowu dużo kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 18:09 dla sprawiedliwości chciałem podać wartości odżywcze w lodach Grycana i Algidy, ale jakoś producenci nie kwapią do podawania ich na stronie internetowej. Nie skomentuję dlaczego. A pozostali producenci, hmm- tym bardziej no comments. W każdym razie te drogie lody mogą śmiało w umiarkowanych ilościach stanowić element zdrowej diety Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 21:35 > W każdym razie te drogie lody mogą śmiało w umiarkowanych ilościach stanowić > element zdrowej diety Gdzieś nawet czytałam, że jest taka dieta lodowa :)Możesz wypromować ją na bazie lodów z Waszej firmy :)) To byłby hit;) Co do kaloryczności lodów: nalepsze są te najbardziej kaloryczne, z orzechami, bitą śmietaną i polewą oczywiście czekoladową. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 21:48 no nie. My akurat nie oszukujemy. Dobre lody w rozsądnych ilościach mogą być uzupełnieniem (tym przyjemnym) zdrowej diety. Ale na pewno, nawet takie najlepsiejsze, nie mogą stanowić głównego składu. A co do smaku- zgadzam się. Najlepsze są takie na masełku, z dużą ilością dodatków, rozpływające się w ustach, wypełniające wszystkie kubki smakowe, pozostające na dłuższą chwilę we wszystkich zmysłach. Też takie najbardziej lubię. Ale robi się ich coraz mniej, bo ludzie mają coraz większą chęć jedzenia tego, co ma mało kalorii. Choć brakuje wiedzy, że sorbety, mimo że bez tłuszczu, mają mniej korzystny indeks glikemiczny. No i można by tak jeszcze długo. Ale i tak najbardziej lubię te tłuściutkie z rodzynkami i serem (sernikowy platinium) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 22:00 Jak tak dalej pójdzie, to wcale nie będzie pyszniutkich, śmietankowych lodów z jeszcze nie daj Boże w polewie czekoladowej, tylko same sorbety :/ Sernikowe mówisz z rodzynkami? Tych jeszcze nie jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 22:38 możesz poszukać w Klonowej (bo gdzie jeszcze są sprzedawane?) Nie wiem, czy akurat będą mieli ten smak, ale zapytaj (albo dopatrz) lody Platinium (w zamrażarce są wyróżnione taką specjalną plakietką). Jakikolwiek będzie to smak, to jeśli z tej serii, gwarantuję niepowtarzalne odczucia. Jeśli szukasz też ciekawych, bezkompromisowych smaków i składu dodatków 100%, to proponuję Manhattan Loaded (koniecznie LOADED). Są w opakowaniach 450ml (takie małe) i o smaku owoce leśne lub truskawkowo twarożkowe (na opakowaniu: Forest Fruit lub Curd Strawberry). Nie będę pisał, co tam dokładnie w środku jest, ale zapewniam, że nie będziesz zawiedziona. Daj znać, jak coś wypróbujesz. Aha- te LOADED są tylko w wybranych sklepach i trochę droższe. No i jeszcze szczyt szczytów- Moevenpick. ale tych w Siedlcach chyba nie ma, bo kosztują 24pln za takie nie za duże opakowanko Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 12.08.08, 21:18 Pomna uzyskanych informacji o smakach, rodzajach itp wyruszyłam dzisiaj na poszukiwanie lodów :) W Klonowej mieli tylko gałkowane, niestety o smaku sernika z rodzynkami nie było :((( Ale toffi też dobre było :) Nie zrażając się postanowiłam wejśc gdzieś do sklepu i tam nabyć. Czy to przypadek, czy może braki dystrybucji sprawiły, że lodów Twojej firmy niestety nie dostałam (jeden sklep mniejszy, drugi większy). Nie zrażając się spróbuję jutro zobaczyć w Stokrotce, tam już chyba powinny być. O wynikach degustacji nie omieszkam poinformować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 12.08.08, 21:48 :) to właśnie o te gałkowane chodziło. Tylko trzeba było wybrać Platinium Nie wiem właśnie co się dzieje w Siedlcach z tą dystrybucją. Może pokuszę się o "wizytę handlową", jak będę w przyszłym tygodniu w Siedlcach (a właśnie, może tak spotkanko forum i spóźniony sylwester 15 sierpniowy tak około 20?). A jak sama wpadniesz, gdzie jest duży wybór, to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 12.08.08, 22:11 No można zrobić :) Ja i tak jestem umówiona na ten dzień na Mylnej na babskie ploty, więc tak czy inaczej będę. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 12.08.08, 22:50 jak babskie, to babskie :( Ale może to dobrze. Widziałem Cię tylko w ciąży. Zakładając, że kobiety w ciąży brzydną, to teraz bym mógł wzroku nie odkleić :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 13.08.08, 12:37 Hm, ja znam inną terię na temat wyglądu kobiety w ciąży, ale Twoja mi się bardziej podoba ;))) Myślę, że można zrobić spotkanie, bo ostatnio nie było nikogo, może teraz frekwencja dopisze. Pogoda ma być w piątek raczej brzydka, więc lepiej przyjśc na Mylną niż w domu siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 13.08.08, 13:32 ok, ok, tylko ja pisałem, że ten 15 sierpnia to tak około 20 dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm sobota, niedziela na forum 13.12.08, 15:49 Sobota, cisza. Nawet nie ma obrońców 10 mln (w myślach). Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 13.12.08, 18:44 Hm, nauka, praca, przygotowania świąteczne, przemycanie prezentów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 13.12.08, 21:35 a ja na przykład spałem do 16. Potem proste sprzątanie, zakupy i trza do klubów wracać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 13.12.08, 22:00 Spać do 16... no marzenie...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 14.12.08, 15:25 misinka81 napisała: > Spać do 16... no marzenie...... :) dziś już było tylko do 14:15 :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 14.12.08, 17:16 Weź mnie nie osłabiaj ;) Ja jak pośpię do 8 to się cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: sobota, niedziela na forum 14.12.08, 22:23 misinka81 napisała: > Weź mnie nie osłabiaj ;) Ja jak pośpię do 8 to się cieszę:) weź mnie nie osłabiaj. Jak ja o 7 pójdę spać to się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: sobota, niedziela na forum 14.12.08, 22:55 Jak jeszcze być pracował, to jestem pełna współczucia, ale jak balujesz to nie wiem, czy zdobyłabym się choć na dawanie wsparcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: sobota, niedziela na forum 11.08.08, 18:15 Lody śmietankowe to połączenie tłuszczów i cukrów prostych, czyli bardzo dobry sposób na przytycie. Dodaj do tego jeszcze orzechy laskowe i polewę czekoladową i masz posiłek klasy ekstra-tucznik. Poza tym same kalorie to nie wszystko bo wszelkiego rodzaju konserwanty i ulepszacze (szczegolnie w lodach z nizszej polki) to syf jakich mało. Co do spozycia lodow krajach nordyckich..Ok ale rownowazy to aktywnosc fizyczna jaka jest w tych krajach od lat propagowana,miedzy innymi powszechne jest jezdzenie na nartach w zime do szkól i pracy itp. Tycie powoduje cos co zwie sie dodatni bilans kaloryczny,czyli dostarczamy organizmowi wiecej kalorii niz potrzebuje.Samo jedzenie lodow to nie jest az tak cos mocno strasznego,pod warunkiem ze te kalorie w jakis sposob spalamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sobota, niedziela na forum 08.09.08, 13:09 cicho w sobotę, cicho w niedzielę (trochę tam naskrobią), zmęczeni forumowicze po 5 dniach pracy. Poniedziałek, energia, postów dużo. Chyba macie straszny luz w pracy, że tyle piszecie. U kogo pracujecie, że na to Wam pozwalają? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Zagadka lodowa w sobotę i w niedzielę 13.08.08, 15:20 Dręczy mnie pytanie: dlaczego tak trudno upolować lody kawowe? W Siedlcach za skarby nie można kupić. Czasami są Algidy, no i nalepsze Grycana. Reszta producentów nie jest w stanie takich wyprodukować. Dlaczego? Aha, rzadko bo rzadko, ale bywają też w Dolce Vita. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: 110679 14.08.08, 21:11 to też fajnie. Internet jest wszędzie. Ja pozostanę w DOL, może wyskoczę na DW :) ale pisać będę, jeśli będzie co Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: 110679 14.08.08, 21:39 To ja w takim razie zdam kolejną, acz krótką relację z poszukiwań lodów :) Stokrotka -dostępne duże lody Manhattan. Innych lodów brak. Coś nawala jednak dystrybucja. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: 110679 14.08.08, 23:26 gdyby to było takie proste, to przywiózłbym Ci osobiście coś dobrego. Ale niestety lody trzeba przewozić w temperaturze poniżej -18, a tego żadna samochodowa lodówka nie zapewni przez 5,5 godziny (to dobry czas, jak się mocno spieszę). Co zresztą mają mi za złe znajomi. A przy okazji podróży weekendowych, to już DW odwiedzone- okazuje się, że jak ucho w nocy boli, to w DOL nie pomagają :( Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: 110679 16.08.08, 19:17 I co? Pewnie jakiś antybiotyk na ucho? Kurcze, jaka chmura idzie, groźne pomruki.... Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: 110679 15.08.08, 00:15 tylko nie wszyscy, na WSI, jA własnie wróciłem z browara i idę spać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sobota, niedziela na forum 08.09.08, 15:36 Czy ja nie mam racji? 15 - 16 należy zamknąć biuro i iść do domu. Koniec z pisaniem na forum. A w domu po południu, w soboty, w niedziele, komputer okupuje syn, córka i nie należy im wydzierać tego dobra z rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: sobota, niedziela na forum 08.09.08, 21:53 > 15 - 16 należy zamknąć biuro i iść do domu. > Koniec z pisaniem na forum. Myślisz, że dzisiaj w godzinach nadliczbowych piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: sobota, niedziela na forum 08.09.08, 22:16 dzisiaj są niemożliwi do przesady z tym pisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm poniedziałek wtorek środa 17.09.08, 14:46 poniedziałek wtorek środa i cisza na forum. Po kilka postów dziennie. Czy jakieś restrykcje w siedleckich zakładach Pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: poniedziałek wtorek środa 17.09.08, 17:14 za to w weekend było więcej niż zwykle :) U mnie restrykcji nie ma, ale się już zaczyna dużo pracy Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: poniedziałek wtorek środa 17.09.08, 17:48 mpppm napisał: > poniedziałek wtorek środa i cisza na forum. Po kilka postów dziennie. >Czy jakieś restrykcje w siedleckich zakładach Pracy? Chyba nie, a może ??? :) Mi się wydaje że nie ma o czym pisać. Może o: o szykim końcu Tour de Pologne (PS. przejeżdzali przez nasz region), o pożaże na Sienkiewicza, o targach n abłoniach, no niewiem o czym pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Sobota, niedziela, poniedziałek ... na forum 25.10.09, 23:22 Pozdrowienia dla wszystkich na przełamaniu się niedzieli na poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś