bambii 07.09.08, 21:41 pl.youtube.com/watch?v=WO4TTR1slds gratulujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii Re: Straight from Siedlce !!! 07.09.08, 21:42 tu oczywiście tez gratulujemy pl.youtube.com/watch?v=mxTs4TFLhAM Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Panie Kubo .... 07.09.08, 21:56 za "You can dance" , jak mówią młodziaki : "szacun" ! pl.youtube.com/watch?v=KVOiDDEkR-4 P.S. nie znalazłem na YT z YCD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Panie Kubo .... 18.09.08, 08:25 pominę wszystkich którzy chcieli zepsuć ten wątek bo warto go kontynuować : " Michał Piróg tonie we łzach!!! A wszystko przez 17-letniego Kubę z Siedlec. To on sprawił, że najbardziej srogi juror w programie popłakał się jak dziecko. Dlaczego? Co tak poruszyło „żelaznego” Michała? Takich emocji w „You Can dance” jeszcze nie było… " a nie mówiłem że "szacun" ? ;)))) youcandance.plejada.pl/9972,wideo,,50340,w_3_odcinku_you_can_dance,newsdetal.html thx jamaica777 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=84796584&a=84796584 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_nowak Re: Panie Kubo .... 18.09.08, 13:56 > pominę wszystkich którzy chcieli zepsuć ten wątek bo warto go > kontynuować : Sama również gratuluję tym tancerzom. A co do psucia wątku, to chyba jakaś obsesja. Napisałeś swoje komentarze, ktoś wyraził swoją opinię. Ot i wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Panie Kubo .... 18.09.08, 13:59 > A co do psucia wątku, to chyba > jakaś obsesja. Napisałeś swoje komentarze, ktoś wyraził swoją > opinię. Ot i wszystko:) szkoda tylko ze te opinie byly nie na temat :) . Jest gdzies ten wystep na YT ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_nowak Re: Panie Kubo .... 18.09.08, 14:09 szkoda tylko ze te opinie byly nie na temat :) Nie pierwszy i nie ostani raz ktoś tu odbiega od tematu, ale nie jest to chyba zaraz celowe działanie na szkodę. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii A oni wszyscy 08.09.08, 14:42 tu się szkolili : www.youtube.com/watch?v=zQi7HU6Pp5A Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: A oni wszyscy 08.09.08, 14:51 Nie wiem jak inni to odbierają ale dla mnie nie jest to żadna grupa taneczna. Należy to podciągnąć pod gimnastykę artystyczną. To tak w nawiązaniu do ostatniej olimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A oni wszyscy 08.09.08, 17:12 > Należy to podciągnąć pod gimnastykę artystyczną. grupową ? ;) a czy to wogóle coś zmieni jak będziemy to nazywać ? wygrywają na miedzynarowodych konkursach to chyba ważne dla nich i dla Siedlec również. Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: A oni wszyscy 08.09.08, 17:48 Bambi Ty chyba bardzo lubisz się kłócić? mpppm wyraził tylko swoją opinię na temat stylu tańca. Ja zresztą tez odniosłem podobne skojarzenie, co nie oznacza, że krytykuję - wprost przeciwnie jestem bardzo dumny z naszych ziomków. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: A oni wszyscy 08.09.08, 20:40 > Bambi Ty chyba bardzo lubisz się kłócić? że jak ????? ja równiez wyraziłem swoją opinię czy wszędzie węszysz atak ? na końu był emotikon jak go nie zauważyłeś. Ja się na tym nie znam i może to się nazywać "kulturystyka" ale fajnie wygląda i tyle. P.S. mpppm czy czujesz się zaatakowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: A oni wszyscy 08.09.08, 21:56 1.Zauważyłem, ale, że umieściłeś go na końcu cytatu z mpppm a nie swojej wypowiedzi, wiec sądziłem, że uczynił to cytowany autor. 2.Zarzucasz, że jacekzwiezy nie błysnął, wg Ciebie kulturą odpowiadając misince81, a Ty błysnąłeś określając mije krytyczne wobec Twoich wpisów uwagi mianem węszenia? Skończ w końcu z tą obłudą. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Znowu OT (MSPANC) 09.09.08, 07:33 znowu offtopujesz ale niech ci bedzie : > Zarzucasz, że jacekzwiezy nie błysnął, wg Ciebie kulturą > odpowiadając misince81, a Ty błysnąłeś określając mije krytyczne > wobec Twoich wpisów uwagi mianem węszenia? Skończ w końcu z tą > obłudą. nazywanie kogoś głąbem (jak uczynił to jacekzwiezy) zupełnie go nie znając czy zwracanie się do płci pięknej w stylu "blondi" też jej nie znając trudno nazwać kulturalnym. Używał jeszcze innych epitetów jak "tuman" : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=84304190&a=84316045 wybacz ale tam nie zaregowałeś. Ale do mnie chętnie sie przyczepiłeś i za co ? ano za to zdanie : " ja równiez wyraziłem swoją opinię czy wszędzie węszysz atak ? na końu był emotikon jak go nie zauważyłeś. " i nie widze nic niekulturalnego w tym zdaniu. Dla przypomnienia ty uzywasz okreslen obraźliwych (nie pierwszy juz raz) wobec mnie : "Na zdrowym rozsądku to Ci raczej nie zbywa. " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=84366451&a=84407372 i dobrze by było aby o obłudzie mówić w kontekscie twojego zdania : "zamiast prowadzić merytoryczną dyskusję próbujesz mnie obrazić." (z tego watku powyzej) A wszystko dlatego ze jednoznacznie zgadzasz sie z siedlczaninem13 a ja poprosilem o umieszczanie w watkach do tego przeznaczonych. Tak pisales : "Pazerność, nachalność i obłuda sług bożych z Kk jest nieskończona... " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=84064827&a=84065892 a na tekst siedlczanina13 : "Śp. Józef Tischner, cytuję: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi". Boże chroń nas przed pazernością kleru. " przyklasknąłeś : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=83713112&a=83990199 W związku z tym jesli nie chcesz pisać o Caro Dance to daruj sobie albo żale wylej razem z jackiemzwiezy tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=84386013&a=84386013 dziekuje za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Znowu OT (MSPANC) 09.09.08, 08:13 Nic do Ciebie nie dociera, wszystko potrafisz przekręcić. Nie chce mi się już z Tobą gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekzwiezy Re: Straight from Siedlce !!! 08.09.08, 17:24 " koniec wątku............. brawo, brawo i jeszcze raz brawo ( to forowicze powaleni talentem Mistrza ) " dodam bis, bis, bis Odpowiedz Link Zgłoś