tilt5 24.04.09, 22:25 Moja psina niebawem przejdzie mały zabieg chirurgiczny:(. Nie wiem tylko, na którego weta się zdecydować. Naprawdę nie wiem, macie może jakieś 'doświadczenia' z Siedleckimi weterynarzami ?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelpap Re: Weterynarz 25.04.09, 13:54 jako że ostatnio jestem w temacie to doradzę :), żona chodziła z psem swoim od chyba 8 lat do weterynarza w budynku "chemii" na sokołowskiej, pies jest dosyć stary bo ma 17 lat ale dobrze się trzyma :) oprócz jednego mankamentu czyli zaczął "kropelkować" jakieś 6 lat temu (nie sika ciurkiem), weterynarz tam powiedziała że to prostata i że już jest zastary żeby operować.. no i tak nieświadomie przez tyle lat to trwało.. aż się pogorszyło i trzeba było coś robić... na całe szczęście trafiliśmy do Pana Marka Pasiaka na ulicy granicznej, szczerze z serca polecam! Okazało się że to nie kamienie tylko kamienie! (Pies nie musiał się męczyć te 6 lat gdyby wcześniejsza weterynarz troche się przyłożyła), ogólnie dalej nie będę się wgłębiał ale pies przeszedł operacje i żyje :) i po 6 latach znów zaznał tego szczęścia że sika ciurkiem :). Tak więc ja polecam tego weterynarza! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpap Re: Weterynarz 25.04.09, 13:56 Aha i zapomniałem dodać z tego co widzę jak jeżdżę na kontrolę że jest tam sporo klientów i co bardzo ważne widzę że często robi jakieś zabiegi / operację co świadczy dobrze o Panu Marku bo dzięki temu ma na pewno już dużą praktykę :) (a nie tylko teorię :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
mozart64 Re: Weterynarz 25.04.09, 14:06 Rzeczywiście do wszelkich zabiegów chirurgicznych, najlepszy jest dr Pasiak, z tego co zdążyłam zauważyć, gabinet też ma najlepiej przystosowany. Moja suka nie miała szczęścia, bo trafiła do niego za późno, ale wiem, że wielu pieskom życie uratował. Odpowiedz Link Zgłoś