Dodaj do ulubionych

Weterynarz

24.04.09, 22:25
Moja psina niebawem przejdzie mały zabieg chirurgiczny:(. Nie wiem tylko, na którego weta się zdecydować. Naprawdę nie wiem, macie może jakieś 'doświadczenia' z Siedleckimi weterynarzami ?.
Obserwuj wątek
    • pawelpap Re: Weterynarz 25.04.09, 13:54
      jako że ostatnio jestem w temacie to doradzę :), żona chodziła z psem swoim od chyba 8 lat do weterynarza w budynku "chemii" na sokołowskiej, pies jest dosyć stary bo ma 17 lat ale dobrze się trzyma :) oprócz jednego mankamentu czyli zaczął "kropelkować" jakieś 6 lat temu (nie sika ciurkiem), weterynarz tam powiedziała że to prostata i że już jest zastary żeby operować.. no i tak nieświadomie przez tyle lat to trwało.. aż się pogorszyło i trzeba było coś robić... na całe szczęście trafiliśmy do Pana Marka Pasiaka na ulicy granicznej, szczerze z serca polecam! Okazało się że to nie kamienie tylko kamienie! (Pies nie musiał się męczyć te 6 lat gdyby wcześniejsza weterynarz troche się przyłożyła), ogólnie dalej nie będę się wgłębiał ale pies przeszedł operacje i żyje :) i po 6 latach znów zaznał tego szczęścia że sika ciurkiem :). Tak więc ja polecam tego weterynarza!
    • pawelpap Re: Weterynarz 25.04.09, 13:56
      Aha i zapomniałem dodać z tego co widzę jak jeżdżę na kontrolę że jest tam sporo klientów i co bardzo ważne widzę że często robi jakieś zabiegi / operację co świadczy dobrze o Panu Marku bo dzięki temu ma na pewno już dużą praktykę :) (a nie tylko teorię :) )
      • mozart64 Re: Weterynarz 25.04.09, 14:06
        Rzeczywiście do wszelkich zabiegów chirurgicznych, najlepszy jest dr Pasiak, z
        tego co zdążyłam zauważyć, gabinet też ma najlepiej przystosowany. Moja suka nie
        miała szczęścia, bo trafiła do niego za późno, ale wiem, że wielu pieskom życie
        uratował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka