Gość: jozef.k IP: *.231.udn.pl 19.04.07, 20:36 szukam pracy. robić mało zarabiać dużo. mam duże doświadczenie samorządowe, znam sie na wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baskervil Re: szukam pracy 19.04.07, 21:16 Gość portalu: jozef.k napisał(a): > szukam pracy. robić mało zarabiać dużo. > mam duże doświadczenie samorządowe, znam sie na wszystkim Daj sie nagrac komus,bedziesz przynajmniej slynny.Oj ,Jozek,Jozek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek o Re: szukam pracy IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.04.07, 21:46 Idź do Jędraszki po dary, dałeś mu lokal, teraz on ci sie odwdzięczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójek Dobra rada Re: szukam pracy IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 23:00 :: LEADER SERVICE: Kierownik Oddziału www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=340942 :: DEICHMANN - OBUWIE SP. Z O.O.: Kierownik www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=340774 :: 5-10-15 : Regionalny Kierownik Sprzedaży www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=340471 :: LG ELECTRONICS WROCŁAW SP. Z O.O.: Manager Działu Materiałowego www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=340676 :: TOPFIT STUDIOS INTERNATIONAL: Manager Klubu Fitness www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=340316 :: STREET OBUWIE: Kierownik Sklepu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1003526 :: GRAFTON RECRUITMENT: Dyrektor Zarządzający www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=340283 :: GRAFTON RECRUITMENT: Prawnik www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=340022 :: GRAFTON RECRUITMENT: Manager działu analiz sprzedaży www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=339977 :: POLSKA GRUPA MERCHANDISINGOWA SP. Z O.O.: Koordynator Regionu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1003199 :: W.KRUK S.A.: Kierownik www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1002731 :: TADMAR SP. Z O.O.: Kierownik Hurtowni www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1002907 :: TELFORCEONE : Manager Projektu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=339031 :: GEERS AKUSTYKA SŁUCHU SP. Z O.O.: Kierownik Oddziału www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=338813 :: TOSHIBA TELEVISION CENTRAL EUROPE SP. Z O.O.: Kierownik Sprzedaży www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=338709 :: AMERICAN RESTAURANTS SP Z O.O.: Szef kuchni www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=337738 :: GRAFTON RECRUITMENT: Kierownik wydziału produkcyjnego www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=338238 :: GRAFTON RECRUITMENT: Financial Project Manager www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=338216 :: GRAFTON RECRUITMENT: Call Center Transition Manager www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=338207 :: GRAFTON RECRUITMENT: Mistrz produkcji www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=338198 :: ODRA TOURIST HOTELE SP. Z.O.O.: Kierownik Hotelu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1002751 :: KLIENT PRACUJ.PL: Dyrektor Oddziału www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=337803 :: MERCURI URVAL SP. Z O.O. : Dyrektor Logistyki www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1002632 :: CENTRUM NIDERLANDZKIE SP. Z O. O. - CN FLEXWORK: Kierownik / Kierowniczka salonu fryzjerskiego www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=337329 :: ŻABKA POLSKA SA : Ajent Sklepu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=335702 Odpowiedz Link Zgłoś
malo-tse-tung Re: szukam pracy 21.04.07, 09:34 > szukam pracy. robić mało zarabiać dużo. > mam duże doświadczenie samorządowe, znam sie na wszystkim.potrafie donosic na wszystkich i na wszystko.I nie jestem jozek ,tylko grzes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: szukam pracy IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.07, 10:22 gzrś nadaje jak ja z dialogu... Odpowiedz Link Zgłoś
memelo Re: szukam pracy 21.04.07, 10:43 Masz coś przeciwko przejrzystości życia publicznego? Jak będzie wszystko ok, to nie będzie miał co "donosić". A jakby kogoś obrazi, to by mu założyli sprawę o zniesławienie. krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
malo-tse-tung Re: szukam pracy 21.04.07, 10:58 memelo napisał: > Masz coś przeciwko przejrzystości życia publicznego? > Jak będzie wszystko ok, to nie będzie miał co "donosić". > A jakby kogoś obrazi, to by mu założyli sprawę o zniesławienie. > krzyś Ale te jego metody wzbudzaja strach,np,ta:Pijak i złodziej Ireneusz Ch., który mnie okradł podczas badań socjologicznych prowadzonych metodą obserwacji uczestniczącej..........Co to za metoda?I dlaczego uczen okradl mistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opix Re: szukam pracy IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.07, 11:20 Ireneusz Ch. nieżyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze-ge-wara Re: szukam pracy IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.07, 11:26 tak, józek k. to grześ k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: szukam pracy IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.05.07, 20:44 :: AMERICAN RESTAURANTS SP Z O.O.: Kierownik Restauracji Kanapkowej www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=353904 :: AGAPES : Kierownik Zmiany www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=353868 :: MIX ELECTRONICS S.A.: Kierownik www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=352696 :: KLIENT PRACUJ.PL: Regionalny Kierownik Sprzedaży www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=352940 :: SERVIS KADR SP. Z O.O.: Kierownik Działu Personalnego www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=353307 :: AG METALL : Zastępca Dyrektora ds. Handlowych www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1020760 :: SPREADSHIRT POLSKA SP. Z O.O.: Production Supervisor www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1020521 :: KLIENT PRACUJ.PL: Sales Manager www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1020465 :: C&A POLSKA SP. Z O.O.: Kierownik Sklepu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1020140 :: LEBO RECRUITMENT : Kierownik Obszaru Produkcyjnego www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1019752 :: GRAFTON RECRUITMENT: Dyrektor Zarządzający www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=352724 :: MARSHALY INSURANCE FINANCIAL ASSOCIATED SP. Z O. O : Mienedżer Sprzedaży Produktów Finansowych www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=352165 :: LG ELECTRONICS WROCŁAW SP. Z O.O.: Mistrz Produkcji www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=352339 :: LG ELECTRONICS WROCŁAW SP. Z O.O.: Manager Produkcji www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=352290 :: SAUER-DANFOSS SP. Z O. O.: Team Leader www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351924 :: ADECCO POLAND SP. Z O.O.: Koordynator Magazynu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351892 :: DMM PLASTIC: Dyrektor Zakładu Produkcyjnego www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=348672 :: INTERES SA: Kierownik Działu Serwisu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1017339 :: INTERES SA: Kierownik Działu ds. Importu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1017321 :: INTERES SA: Manager ds. Rozwoju Sieci Detalicznej www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1017307 :: PAULOADRIANI: Kierownik www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351833 :: PIOTR I PAWEŁ : Kierownik Zmiany www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351644 :: PIOTR I PAWEŁ : Szef Rejonu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351620 :: HICOPY: Regionalny Manager ds. Sprzedaży www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1016613 :: NIFCO: Brygadzista www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1016345 :: C&A POLSKA SP. Z O.O.: Kierownik Działu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1016293 :: TU ALLIANZ POLSKA S.A.: Kierownik www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1015893 :: MANPOWER AGENCJA WROCŁAW: Kierownik Wydziału Produkcyjnego www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351002 :: GOTEC POLSKA SP. Z O.O.: Kierownik Logistyki i Magazynu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1015679 :: ZARA POLSKA SP. Z. O.O.: Kierownik Sklepu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=350032 :: EURO DEBT GROUP SP. Z O.O.: Dyrektor Operacyjny www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1017656 :: KLIENT PRACUJ.PL: Dyrektor Oddziału www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351411 :: KLIENT PRACUJ.PL: Kierownik Biura www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=351394 :: BANK MILLENNIUM : Kierownik Placówki Detalicznej www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=348438 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: szukam pracy IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.05.07, 05:53 :: GRAFTON RECRUITMENT: Dyrektor Regionu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=362990 :: FAURECIA: Specjalista ds. Planowania Produkcji www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1047900 :: GRUPA FIRM "PIEPRZYK" : Kierownik Stacji Paliw www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=360433 :: DEICHMANN - OBUWIE SP. Z O.O.: Kierownik www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1048905 :: MOST WANTED!: Przedstawiciel Techniczno- Handlowy / Dyrektor Oddziału www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=362503 :: TOSHIBA TELEVISION CENTRAL EUROPE SP. Z O.O.: Llider Sekcji Linii Produkcyjnej www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=361786 :: CP CHICAGO PNEUMATIC : Business Line Manager www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1045505 :: PZF CEFARM - APTEKI DBAM O ZDROWIE: Koordynator Regionalny www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1044794 :: KLIENT PRACUJ.PL: Kierownik Sklepu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1043344 :: SELENA CO SA: Specjalista ds. Marketingu i Sprzedaży www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=360159 :: CARREFOUR POLSKA SP. Z O.O. : Dyrektor Hipermarketu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=358811 :: SPREADSHIRT POLSKA SP. Z O.O.: Mistrz Produkcji www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=1041035 :: HUMAN PERSONNEL MANAGEMENT: Zastępca Kierownika Montażu www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?type=JA&webid=361252 Odpowiedz Link Zgłoś