bambii 27.07.09, 20:43 władze się przymierzają myślicie że bedzie lepiej ? obawiam sie ze jak postawia tylko na ul. Kilińskiego to wszyscy się rzucą na ul. Piłdudskiego i szukajace miejsca samochody przyblokują ruch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misinka81 Re: parkomaty tuż tuż ..... 27.07.09, 21:55 To powinni postawić na Kilińskiego do kościoła Garnizonowego, na Pułaskiego, Piłsudskiego, Świrskiego, Asza,Kochanowskiego i Bohaterów Getta ;) Wiem, że bym klęła że trzeba płacić, ale może by było miejsce w końcu. Oczywiście mam nadzieję, że opłaty byłyby dostosowane do zarobków Siedlczan.Swoją drogą... u nas wszelkie, nawet symboliczne opłaty za cokolwiek są źle odbierane, więc nawet jakby to kosztowało grosze, to od razu byłoby luźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: parkomaty tuż tuż ..... 27.07.09, 22:13 u nas wszelkie, > nawet symboliczne opłaty za cokolwiek są źle odbierane, więc nawet > jakby to kosztowało grosze, to od razu byłoby luźniej... Na pewno. Przykład: parking PKP przy poczcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: parkomaty tuż tuż ..... 28.07.09, 18:03 >Wiem, że bym klęła że trzeba płacić, ale może by > było miejsce w końcu w sobotę szukałem 15 minut miejsca i w koncu pojechałem na parking przy centrum a potemm poszedlem ngami pod "garnizon" , jestem sklonny zaplacic te 2 zl za parkowanie abym miał gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
podrozny113 Re: parkomaty tuż tuż ..... 28.07.09, 00:10 Na początku będzie lepiej, po jakimś czasie wróci wszystko do normy. Bez porządnej komunikacji miejskiej, bez integracji komunikacyjnej Siedlec i powiatu lub przynajmniej gminy Siedlce niewiele się zdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
wredzioch Re: parkomaty tuż tuż ..... 28.07.09, 10:07 Pytanie zasadnicze: ile z obecnie parkujących w ciągu dnia stawia w centrum pojazdy na więcej niż 2h w jednym miejscu jeśli jest ich sporo to faktycznie może być luźniej Kiedyś już sprzedawali bilety za parkowanie i przestali bo było to chyba niezgodne z prawem, coś się zmieniło? Wtedy było pewnie mniej pojazdów w ogóle ale jakoś strasznych pustek sobie nie przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: parkomaty tuż tuż ..... 28.07.09, 18:01 > Wtedy było pewnie mniej pojazdów w ogóle ale ja > koś strasznych pustek sobie nie przypominam znaczy ze by sie uzbierało na naprawę chodników .... Odpowiedz Link Zgłoś
rexerka Re: parkomaty tuż tuż ..... 28.07.09, 18:32 a tak na serio to skąd ta informacja o parkomatach. UM nie będzie ich obsługiwał więc musi być przetarg. Jak przetarg, to nie wystarczy nawet na papier dla urzędników. Straż będzie miała zajęcie i dodatkowe dochody. Odpowiedz Link Zgłoś
zzz34 Re: parkomaty tuż tuż ..... 28.07.09, 20:17 heh, chyba żartujesz sobie :) Będzie dodatkowa kasa to pensje sobie podniosą, nagrody, itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: parkomaty tuż tuż ..... 29.07.09, 14:04 Jestem za ale, gdyby na parkingu przy Świrskiego, przy Sienkiewicza ktoś z UM narysował linie, wyznaczył kierunki wjazdu i wyjazdu to jeszcze 10% samochodów więcej zmieściłoby się. Dobrze, że ten na Pułaskiego jest luźny. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: parkomaty tuż tuż ..... 01.08.09, 01:44 Oho, zwolennicy "fiskalizacji" znowu zaczynaja nas mamic :-) A gdyby tak opodatkowac pieszych? Tlok na chodnikach bylby mniejszy i daloby sie przejsc glownymi uliami bez narazanie sie na potracenie przez innych pieszych... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: parkomaty tuż tuż ..... 03.08.09, 11:16 Albo wprowadzić opłaty za parkingi dla rowerów... . Tak jak w TIRach, nałożyć motocyklom kagańce na np. 130 km/h... . Świat byłby piękniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś