networkforum Re: Linki firm MLM 04.03.05, 11:16 te firmy są oficjalnie w Polsce i są tu ich strony internetowe. ufff mam dość ;-)szukania pozdrawiam jeśli jakąś pominięto to prosze dopisać Odpowiedz Link
tesidor Re: www.czarnuszka.pl 24.09.08, 01:11 Nowy portal biznesowo - społecznościowy. Tu znajdziesz biznes internetowy najnowszej generacji. Odpowiedz Link
agateka Re: 4 Life 04.03.05, 11:26 jeszcze jest www.4life.com/International/poland/index.html może ktoś zna Odpowiedz Link
romek744 Re: COLWAY 11.03.05, 18:59 colway napisała: > www.eliksir.republika.pl > Polecam :) ładna strona... czy to jest Colway czy Colagen Beauty? Czy te 2 firmy posiadają w ofercie ten sam produkt? Romek Odpowiedz Link
colway Re: COLWAY 08.04.05, 21:48 Witam serdecznie, Dziekuje za pozytywna opinie o stronie oraz jednoczesnie bardzo przepraszam za tak długa zwłokę w odpowiedzi na Pana pytania. KOlagen Naturalny jesy wynalazkiem grupy naukowców z uniwersytety Gdańskiego. Podzielili się oni na 3 odrębne odłamy. Jeden znich to Pan profesor Przybylski sprzedający Kolagen na najmniejsza skalę. Drugim odłamem jest firma Collagen Beauty Line, która posiada całą kosmetyków kolagenowych i ostatni odłam to włąśnie firma COLWAY wraz z producentem Inventia Polish Technologies. Pierwotnie Kolagen zachowuje swoje własciwości w temp od 5 do 15 stopni. Naukowcy z Inventii jako jedyni na świecie doszli do ulepszonej formuły 5-23 dzieki czemu produkt jest lepiej przystosowany do potrzeb rynku a przy tym nadal zachowuje swoje pierwotne właściwości. Pozdrawiam, Bogdan ZIółkowski Odpowiedz Link
hrabina_feu Re: COLWAY 18.01.06, 12:31 Owszem dwie firmy posiadaja w ofercie ten sam produkt. Produkt jest ciut lepszy na korzysc colwaya - lub był w roku 2004. Nie bede sprawdzala teraz roznic. Tu zdaje sie kazdy sie uczy na wlasnym bledach, a pomoc jest wysoce nie wskazana. Odpowiedz Link
kinia573 Re: COLWAY 14.05.15, 16:30 Witam, Stosowanie kolagenu naturalnego daj super efekty. Po 2 miesiącach widać znaczące efekty w postaci napiętej skóry oraz wygładzonych zmarszczek. Teraz Colway wprowadził nową linnię innowacyjnych kosmetyków. Polecam zakupy w sklepie: centrum_kolagenu.colwayinternational.com/shop.html Można otrzymać zniżkę nawet do 40% podrawiam Kinia Odpowiedz Link
alveo1 Re: Linki firm MLM 03.04.05, 22:49 networkforum napisała: > proszę, jeśli możecie wpisujcie tu linki do znanych Wam firm działających w www.kinotakara.prv.pl/ Odpowiedz Link
najnaczelniejszy Re: kinotakara (K-link) 29.08.05, 14:02 Wszystko pięknie, ale... trudno to nazwać stroną firmy czy nawet dystrybutora no i nic a nic o sposobach dystrybucji... Odpowiedz Link
witski Re: PM INTERNATIONAL 25.04.05, 14:16 oto link do strony www.infofirma.pl/pmpolska Odpowiedz Link
zyrafa46 Re: PM INTERNATIONAL 02.02.06, 11:08 witski napisał: > oto link do strony > www.infofirma.pl/pmpolska ================================= To się nie otwiera. A jestem ciekawa co w środku siedzi :-) Odpowiedz Link
vontrzmielke Re: PM INTERNATIONAL 05.04.06, 13:46 Ktoś był ciekawy co siedzi w PM INTERNATIONAL. www.627.fitline.com Odpowiedz Link
gxpert Re: PM INTERNATIONAL 05.04.06, 15:05 vontrzmielke napisał: > Ktoś był ciekawy co siedzi w PM INTERNATIONAL. > www.627.fitline.com Hej, Joanno... prosimy od początku o nieuprawianie kryptoreklamy! Miło, że do nas dołączyłaś. Twoje uwagi są celne i interesujące. Ale nie reklamujemy się tu. Są inne miejsca w sieci. Tu dyskutujemy o problemach network marketingu, o problemach ludzi którzy chcą z tego żyć... i o takich podobnych sprawach. Raczej nie o firmach i konkretnych produktach. Pozdrawiam Georg von Griebke Odpowiedz Link
asrad Coloway - Collagen Beauty 27.04.05, 16:43 Ktory collagen/firma jest lepszy i dlaczego? Odpowiedz Link
colway Re: Coloway - Collagen Beauty 27.04.05, 21:51 Ja jestem Menedżerem firmy Colway dlatego nie możnaby sie dziwić, że będe chwalił swoją firmę. Rzeczywiście tak będzie, ale mam mocne argumenty dlaczego kolagen firmy Colway jest lepszy od 2 konkurencyjnych firm. Firma Colway do tej pory posiadała kolagen w unikalnej formule 5-23 stopni dla porównania firmy konkurencyjne 5-15 stopni przez co jest on nie wygodny w przechowywaniu i wysyłce. Od niespełna tygodnia firma Colway przy współpracy z producentem firma inventia opracowały nową unikalną formułę 5-26 stopni. Jeśli chodzi o właściwości wszystkich produktów zarówno firmy Colway jak i konkurencji to są one jednakowe, ale należy pamietać, że kolagen zachowuje je tylko w wyrzej wymienionych przedziałach temperaturowych. Jeśli chodzi o plan marketingowy to z tego co wiem firma Collagen Beauty Line pobiera na początku nie wielką opłatę za zostanie dystrybutorem. Podpisanie umowy w firmie Colway jest bezpłatne i odrazu upoważnia do rabatu 30% który jest nieutracalny i może w miare obrotu wzrosnąć do 42%. Zapraszam na strone firmy Colway www.colway.net.pl oraz własną www.kolagen.glt.pl Odpowiedz Link
networkforum Re: Coloway - Collagen Beauty 28.04.05, 10:28 prosze takie duże info w innym osobnym wątku :)) tu mają być same linki dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
tianshipl Re: Linki firm MLM 03.05.05, 14:56 Tianshi chinska panstwowa firma pracująca w systemie mlm W tej chwili najbardziej rozwijająca sie firma mlm doskonały produkt i duze pieniadze market bez przymusu zakupów polecam ifo tienspl@wp.pl Odpowiedz Link
najnaczelniejszy En101 29.08.05, 20:08 Wspomniałem już En101 w innym wątku ale ten jest najbardziej odpowiedni dla linka. Jak lista to lista :) En 101 Inc. zauważył już Network Magazyn. Firma z niecodziennej branży, jak na marketing sieciowy. Poprzez partnerów sprzedaje usługi - kursy językowe on-line. W Polsce od kilku miesięcy. Ostatnio nieco poprawiono strony partnerskie (do tego i owego można się jeszcze przyczepić), głównym kanałem informacyjnym są prezentacje i szkolenia on-line (wymagają stosownej aplikacji - link wysyła przedstawiciel). Niecodzienny program marketingowy (niestety w odniesieniu do prowizji grupowych skomplikowany: prowizje grupowe liczone są łącznie dla grupy a system łączy poszczególne "drzewka" w zintegrowaną sieć - efekt jest m.in. taki, że jeszcze zanim dystrybutor zacznie budowe własnej struktury na jego koncie gromadzą się punkty do wykorzystania po zanotowaniu przez niego obrotu osobistego) Przyklad strony partnerskiej: kursyjezykowe.en101.com Odpowiedz Link
gxpert Re: Linki firm MLM 18.10.05, 22:36 www.triolog.pl - oraz strona www.networkmagazyn.pl/tabela.html - tu są nazwy, ale łatwo namierzyć te firmy na www posługując się którymkolwiek systemem wyszukującym, choćby www.google.pl. Pozdrawiam Grzegorz Odpowiedz Link
aniabasior Calivita Internasional 05.01.06, 11:12 Super firma na bazie zioł,minerałów ,aminokwasów i witamin. www.calivita2005.republika.pl Odpowiedz Link
vitalia Re: Calivita Internasional 05.01.06, 13:08 emelemek napisał: > Yasne!!! Supaaa!!! Firma na bazie ziół!!! no proszę proszę... Odpowiedz Link
romek744 Re: Calivita Internasional 05.01.06, 22:59 hihi moja mama ma firmę, ale chyba jest na jej bazie. romek Odpowiedz Link
colway Medolight - Libertas 24.01.06, 12:48 Firma Libertas jest wyłącznym dystrybutorem produktów marki ZEST na świecie. Czołowym produktem jest przenośny aparat trzeciej generacji do kontaktowej światłoterapii Medolight. Aparat emituje światło czerwone i bliskiej podczerwieni, które jak dowiedziono naukowo są pasmami o najkorzystniejszym działaniu dla naszego organizmu ( działa aż do 8 cm w głąb ciała ). Jego poprzednikami są np: aparaty bioptron, które emitują światło białe i są dużo droższe.( mała wchłanialność ) www.medolightzest.republika.pl Odpowiedz Link
romek744 Re: Medolight - Libertas 24.01.06, 23:01 Czy firma Libertas ma stronę internetową? romek Odpowiedz Link
emelemek Re: Medolight - Libertas 25.01.06, 17:59 Tak :) Na darmowym serwerze wirtualnej: www.medolightzest.republika.pl/ Odpowiedz Link
colway Re: Medolight - Libertas 26.01.06, 13:42 Strona znajdująca się na darmowym serwerze należy do mnie jako przedstawiciela. Istnieje strona firmy Libertas www.medolight.pl oraz producenta Marki ZEST www.zest.bz Odpowiedz Link
romek744 Re: Medolight - Libertas 26.01.06, 21:55 Moment, moment, troszkę się w tym gubię. Czy firma Libertas jest tylko producentem urządzenia, a Medolight dystrybuuje ten przyrząd na zasadach MLM? Czy Libertas też rozprowadza towar w MLM w Polsce? romek Odpowiedz Link
romek744 Re: Medolight - Libertas 26.01.06, 21:59 Nie, nie mogę załapać. Jest strona internetowa medolight, libertas i zest. ale która jest firmą networkową nie wiem, pogubiłem się w tym "ścisku". romek Odpowiedz Link
colway Re: Medolight - Libertas 27.01.06, 10:40 Już tłumaczę :) Nie ma firmy medolight to tylko nazwa produktu wiodącego. Strona www.medolight.pl należy do firmy Libertas, która roprowadza produkt w systemie MLM. Narazie tylko ten produkt, ale wkrótce chce rozszerzyć ofertę o lampę na problemy typowo dermatologiczne oraz do wybielania zębów. Firma ZEST zaś jest prucentem. Strona www.medolightzest.republika.pl jest moją prywatną stroną jako przedstawiciela firmy Libertas. Odpowiedz Link
romek744 Re: Medolight - Libertas 27.01.06, 17:35 Teraz wszystko jasne. Dziękuje i pozdrawiam. romek Odpowiedz Link
eko-profil Re: Linki firm MLM 11.02.06, 17:25 W związku z tym że jest taka możliwość to pozwolę sobie niedyskretnie zaprosić do odwiedzenia strony www.eko-profil.tarnow.com.pl Pilnie poszukuję kontaktu na terenie czech i słowacji.Otwieramy dwa następne kraje (przedstawicielstwa) Odpowiedz Link
martiques Re: Linki firm MLM 26.02.06, 08:55 nowa firma impresse.pl też w tym systemie bedzie działała zgłoszenia i info: admin@impresse.pl Odpowiedz Link
vitalia Re: Linki firm MLM 26.02.06, 10:03 martiques napisała: > nowa firma impresse.pl > też w tym systemie bedzie działała > zgłoszenia i info: admin@impresse.pl Nie zgłoszenie i info,ale link aktywny poprosimy..... Odpowiedz Link
feryenne Re: Kosmetyki Faberlic 21.03.06, 22:24 tutaj jest opisane jak można się zapisać: www.uroda.bazarek.pl/article.php/aid,1217/t,1/ Odpowiedz Link
mvpc Re: Linki firm MLM 24.03.06, 13:35 Perfumy są naszą pasją i namiętnością ! www.mvparfums.pl Odpowiedz Link
mlm40 Re: Linki firm MLM 24.03.06, 22:00 Waszą! A dokładniej Twoją. To, że ładnie pachną nie zmienia faktu, że zaczynasz być maniakiem. Odpowiedz Link
gxpert Re: Linki firm MLM 25.03.06, 07:38 mlm40 napisał: > Waszą! A dokładniej Twoją. To, że ładnie pachną nie zmienia faktu, że zaczynasz > być maniakiem. Spokojnie, Kamerade! To, że mvpc zakochał się w swojej firmie i jej perfumach to może faktycznie maniakalne zachowanie, ale przede wszystkim tu gdzie na siłę próbuje przeflancować jak najwięcej informacji. Nie rozumie człowiek idei i tylko to. Może jeszcze nie jest maniakiem? :) Odpowiedz Link
vitalia Re: Linki firm MLM 25.03.06, 09:40 Szkoda tylko że nie czyta i się nie uczy......i tak zostanie sprzedawcą perfum właśnie,bo nie wyciąga wniosków z tego co piszemy,,,,ale nie !! sorry przecież nie cyta. Odpowiedz Link
mlm40 Re: Linki firm MLM 25.03.06, 09:55 Ależ niech sprzedaje! Ktoś musi. Jego 'sponsor' będzie miał pożytek :) Odpowiedz Link
vitalia Re: Linki firm MLM 25.03.06, 10:14 mlm40 napisał: > Ależ niech sprzedaje! Ktoś musi. Jego 'sponsor' będzie miał pożytek :) W zasadzie masz rację....ktoś musi :)))))) Odpowiedz Link
mvpc Re: Linki firm MLM 27.03.06, 13:06 Teraz to proszę oświećcie mnie! Co ze robimy coś z pasją to zle ? Czy żle ze o tym napisałem?:) Odpowiedz Link
vitalia Re: Linki firm MLM 27.03.06, 16:54 mvpc napisał: > Teraz to proszę oświećcie mnie! Co ze robimy coś z pasją to zle ? Czy żle ze o > > tym napisałem?:) Moim zdaniem żle napisałeś...Ale skoro to co robisz,,robisz z pasją ,to jak najbardziej poprawne jest...Poprostu przemyciłeś reklamę,zamiast napisać poprostu,że to co robisz to Twoja pasja.. Jakoś nie wierzę,że akurat sprzedawanie perfum może być pasją...ale system jaki pozwala Ci na na to zajęcie to już coś innego.. pozdrawiam i życzę sukcesów. Odpowiedz Link
mvpc Re: Linki firm MLM 28.03.06, 09:43 Ok. zrozumiałem . „Jakoś nie wierzę, że akurat sprzedawanie perfum może być pasją”... to zależy od człowieka, dla mnie pasją jest produkcja perfum :) . Pozdrawiam Odpowiedz Link
mlm40 Re: Linki firm MLM 28.03.06, 13:43 Ależ napisano Ci abyś robił to co robisz i abyś cieszył się tym, czy też aby to cieszyło Ciebie. Chodzi jednak o nachalność z jaką wszedłeś z tą informacją! Myślisz, że ludzie tu zaglądający nie mają pojęcia o takich produktach? Zapewne jesteś w błędzie. Ale rób sobie w tych kosmetykach. Nikt Ci tego nie odradza a tym bardziej nie zabrania. Odpowiedz Link
hwc1 Re: Linki firm MLM 06.04.06, 21:57 www.networkmarketing.republika.pl Na tej stronie znajdziecie opis MLM Harmonny World Club Odpowiedz Link
hanka1980 Re: Harmonny World Club HWC 25.04.06, 11:45 www.perfumyfm.ovh.org/produkty.htm Odpowiedz Link
sauber1 Re: Harmonny World Club HWC 25.04.06, 17:51 hwc1 napisał: > www.networkmarketing.republika.pl Jak bardzo zmieniłoby się Twoje życie, gdybyś nie musiał wstawać rano do pracy, a Twoim biurem byłby Twój dom? I jak tak właśnie mam wstaję o której mi się podoba, (poza małym wyjątkiem jak idę do banku to zawsze jest poniedziałek i rano) nic nie muszę, robię to bo lubię pobuszować na necie, a wiele można się tu dowiedzieć bardzo ciekawych rzeczy? Odpowiedz Link
wesolutka3 Re: Linki firm MLM 28.04.06, 08:45 Witam. Podaję adres strony Mary Kay gdyż poprzedni nie działa. www.marykay.com.pl i w razie pytań jestem do dyspozycji pod adresem maila: Maryann@interia.pl Odpowiedz Link
agel_poland AGEL Polska 26.08.06, 15:35 Witajcie! Choć oficjalnie firma ta jeszcze nie dziala w Polsce to mamy juz swoja strone, narazie w jezyku angielskim. Oto link: <a href="http://www.mygelfusion.com.pl>www.mygelfusion.com.pl</a> Zapraszam do przygladniecia sie tej niesamowitej firmie! Pozdrawiam! Ireneusz Kryczka Odpowiedz Link
lider31 ACN 07.09.06, 14:35 OD PAZDZIERNIKA W POLSCE SPRZEDAZ USLUG TELEKOMUNIKACYJNYCH wiecej informacji na mail Odpowiedz Link
romek744 Re: ACN 08.09.06, 16:05 Chyba od listopada? www.networkmagazyn.pl/news/wrzesien_06/news_20060905.html romek Network marketing, MLM Odpowiedz Link
thafo Re: ACN 11.09.06, 23:22 www.polska.torins.de Warte przyjrzenia sie. Strona po polsku, ale firmy jeszcze nie ma w Polsce. Network wystartowal juz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
emamma Re: ACN 17.10.06, 21:15 cytuję z ich strony internetowej: "Od 1 lipca tego roku, w czasie poprzedzającym okres przed wejściem firmy ACN na polski rynek, niezależni przedstawiciele ACN mogą promować program ACN Szansa pod następującymi warunkami: • Prowadzenie działań handlowych wyłącznie wśród znajomych. Program ACN Szansa może być przedstawiany na terenie Polski WYŁĄCZNIE osobom znanym wcześniej niezależnym przedstawicielom ACN. • Brak działań handlowych wśród osób nieznanych. Firma ACN absolutnie zabrania niezależnym przedstawicielom prowadzenia wśród nieznanych wcześniej osób jakichkolwiek działań handlowych mających na celu przedstawienie programu ACN Szansa w Polsce. Za działania handlowe uznaje się jakąkolwiek działalność promocyjną skierowaną do przypadkowych osób niepozostających w osobistej, służbowej, społecznej ani koleżeńskiej relacji z niezależnym przedstawicielem. Za takie działania uznaje się między innymi reklamę, telemarketing, wręczanie ulotek czy wysyłanie wiadomości e-mail do wielu odbiorców. Jakiekolwiek naruszenia powyższych wytycznych przez niezależnych przedstawicieli ACN mogą doprowadzić do podjęcia działań dyscyplinarnych, w tym również zakończenia współpracy." czyżby lider31 łamał wytyczne?? Odpowiedz Link
ulkus35 Re: ACN 22.10.06, 20:12 Ja zostałam przed miesiącem zaproszona do współpracy z Mentor-Cosmetics. Dzwonili do mnie bezpośrednio z firmy. Ktoś dał im mój telefo. Jestem zadowolona. Towar bardzo dobry. Bardzo miła obsługa. Chyba bardzo zależy im na rozwoju sieci dystrybucyjnej. Mają prowadzi bardzo dużo szkoleń marketingowych, PR i dotyczących produktów. Podobno pierwsze szkolenia będą w styczniu w Poznaniu lub okolicach. Właśnie dostałam pierwszą wypłatę prowizji. Wszystko w terminie i bardzo dokładnie wyliczone. Zobacz ich stronę i bardzo zapraszam do współpracy ze mną a przez to z tą firmą. Obiecuję wszelką pomoc. Pozdrawiam serdecznie Urszula. justa_79 napisała: > ja dostałam maila od obcej osoby :> Odpowiedz Link
1jadbal Re: Linki firm MLM 30.09.06, 07:19 nikt jeszcze nie pisał tu o nowej firmie www.yourlife.pl Można sporo przeczytać na stronach Odpowiedz Link
andrzejkub Re: Linki firm MLM 20.10.06, 13:20 Nowość od czerwca w Polsce z niespotyklanym konceptem grupy liderów z niemiec. tinyurl.com/fe79z to firma, sklep tni.nonijade.com produkt szczegółowy opis Koncept tylko zainteresowanym , po kontakcie na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link