inactiv Re: Linki firm MLM 01.11.15, 18:49 www.inactiv.eu lub bezpośredni link www.inactiv.jeunesseglobal.com zapraszamy do współpracy Odpowiedz Link
smerfus1 Re: Linki firm MLM 22.03.16, 06:48 nowy rewelacyjny program - 128 % PO 1 dzień - 325 % PO 5 dniach. - 550 % PO 10 dniach. - 780 % PO 15 dniach. - 1055 % PO 25 dniach. - 2550 % PO 32 dniach. - 4000 % PO 55 dniach. Tutaj masz kalkulator www.suv-funds.com/?ref=pietras Odpowiedz Link
kairosplanet Re: Linki firm MLM 22.03.16, 17:55 kairosplanet.com link do rejstracji: cabinet.kairosplanet.com/register/#9773be Odpowiedz Link
wojciechnl Re: Linki firm MLM 15.12.16, 09:29 Witam Proszę zainteresować się poniższym projektem. MLM został wdrożony w firmie w 2014 roku, przed tym pracowali tylko z klientami korporacyjnymi. kevchambersnl.wixsite.com/questraen Odpowiedz Link
wojciechnl Re: Linki firm MLM 02.01.17, 09:23 Program wystartowal 1 stycznia I opiera sie na bitcoinach.Film na stronie wyjasnie jak program dziala: www.crazebtc.com/ref/a056afdd19 Odpowiedz Link
dnowator Re: Linki firm MLM 08.04.18, 21:26 Polecam,sprawdzone.działa wszystko.wypłacają.klikamy tylko w reklamy i filmiki króciutkie.co 24 h są nowe linki i klikamy dalej zarabiajac $$$ freecashads.com/?ref=507 Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Linki firm MLM 09.04.18, 13:31 redzi.futurenet.club/info.Moim zdaniem jest to najlepsza oferta dla osób chcących zarabiać w internecie. skontaktuj się ze mną dorota-s2@gazeta.pl Odpowiedz Link
piterosgurbi Re: Linki firm MLM 12.04.18, 09:03 pl093067.organiclife.com.pl/register.html Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: Linki firm MLM 02.05.18, 00:43 youtu.be/nVZtPe3Xuhs youtu.be/Bz85KFtDRF8 Dla mnie bomba jeśli dla ciebie też napisz dorota-s2@gazeta.pl odpowiem na pytania i zaproszę na portal społecznościowy youtu.be/_BevJQJTc3Y. I tym sposobem dzięki własnemu zaangażowaniu będziesz w krótkim czasie zarabiać około 5000zł miesięcznie Odpowiedz Link
dressplaner Re: Linki firm MLM 08.05.18, 23:28 Dressplaner Czym jest Dressplaner? Dressplaner to sklep internetowy z odzieżą, obuwiem i torebkami włoskich producentów, działający w systemie MLM. Jest to nowy projekt, który ruszył 30 kwietnia 2018r. Firma pochodzi z Niemiec i działa na całym świecie. Działanie polega na promowaniu odzieży za co otrzymujemy prowizje z zakupów naszych partnerów/klienetów biznesowych. W odróżnieniu od innych MLMów, nie trzeba kupować pakietu startowego, nie wymagane jest doświadczenie - nie trzeba brać udziału w szkoleniach (zachęcam jednak do szkoleń tym bardziej, że są one darmowe. Przeprowadzane są tzw. webinary. Szkolenia powadzone są głównie na Facebooku w postaci filmiku wideo), nie trzeba nić sprzedawać, no i najważniejsze - nie ma przymusu comiesięcznych zakupów (tylko wtedy kiedy masz na to ochotę i jest to dla Ciebie opłacalne by otrzymać super prowizje). Rejestracja do projektu jest całkowicie bezpłatna i w każdej chwili, bez konsekwencji można się z projektu wycofać. Nawet jeżeli nie zainteresuje Cię współpraca możesz założyć sobie swoje konto w sklepie i robić sobie tam od czasu, do czasu zakupy. link do sklepu: www.dressplaner.com/shop - sklep jest w języku polskim Najważniejsze Zalety w skórcie: - rejestracja bez opłat za rejestrację i bez pakietu startowego - sklep internetowy ze stale nowymi artykułami z branży MODY(odzież damska, męska, obuwie, torebki, akcesoria) - dostęp do sklepu internetowego tylko z osobistej rekomendacji - pokazy mody na żywo - dostępne wszystkie rozmiary, też te XXXL - bezpłatne szkolenia biznesowe online - wysyłka przeprowadzana wyłącznie przez firmę kurierską DHL - możliwość budowy biznesu na całym świecie - prowizja od obrotu z całej grupy do 7 poziomów szkolenia. Tutaj krótka prezentacja firmy, w której opisane jest wszystko, plan marketingowy a także jak i ile możesz z tą firma zarobić www.youtube.com/watch?v=j_3OUKiaptQ&feature=youtu.be W razie zainteresowania podaję poniżej link do rejestracji. Myślę, że warto podjąć wyzwanie, tym bardziej że jesteśmy na samym początku tego przedsięwzięcia. :) bit.ly/2rrGgsX Odpowiedz Link
luxpay Re: Linki firm MLM 26.07.18, 12:26 www.luxpay.pl Luxpay - podwójna radość z zakupów. Zarabiamy na swoich jak i innych zakupach w znanych i popularnych sklepach. Serwis całkowice darmowy! Odpowiedz Link
trade.mk Re: Linki firm MLM 17.12.18, 20:40 Masz grono zaufanych klientów, zbudowaną grupę konsultantek i liderów dodaj coś nowego do swojej oferty biznesowej i zarabiaj!– NIE wahaj się! Dołącz do nas! U nas każdy zaczyna od 15%!!! Michał 572 012 665 trade.mk@wp.pl www.reico-vital.com/mkuras Odpowiedz Link
dobreodszkodowanie Re: Linki firm MLM 17.12.18, 22:04 Witam! Szukam osób poszkodowanych w wypadkach. Mogą to być: przede wszystkim wypadki samochodowe, wypadki w pracy, poślizgnięcia, wypadki w rolnictwie, każdy inny wypadek - to ja powiem Ci, czy Twoje zgłoszenie się nadaje. Rozejrzyj się wśród swoich znajomych, rodziny. Jest mnóstwo osób, które nie wiedzą gdzie szukać pomocy. MOŻESZ ŚWIETNIE ZAROBIĆ ZA WSKAZANIE MI TAKICH OSÓB. Ty nic nie musisz robić, tylko dać mi namiar na taką osobę. Ja zajmę się resztą, a Ty dostaniesz swoją prowizję. Jakie są warunki wypłaty dla Ciebie? 1. Osoba musi się kwalifikować - decyduję ja po sprawdzeniu danego przypadku. 2. Osoba podpisuje ze mną umowę na reprezentowaniu jej interesów w stosunku do firmy ubezpieczeniowej, tym samym kolejny warunek - nie mogła podpisać podobnej umowy wcześniej. Prowizja jest wypłacana dwuetapowo. Po podpisaniu umowy z klientem i po zebraniu dokumentów potrzebnych do wniesienia roszczenia i przesłaniu ich do kancelarii, którą reprezentuję, w ciągu 7 dni poinformuję Cię telefonicznie lub mailowo na jaką kwotę odszkodowania dla klienta kancelaria wycenia dany przypadek. Jeśli potencjalna kwota odszkodowania będzie w przedziale: a) od 5000 do 20.000zł - otrzymujesz zaliczkowo 50zł b) od 20.001 do 50.000zł - otrzymujesz zaliczkowo 100zł c) powyżej 50.001zł - otrzymujesz zaliczkowo 150zł. Resztę z należnej Ci prowizji wypłacę Ci w chwili, kiedy kancelaria uzyska odszkodowanie i zostanie ono przelane na konto klienta (wcześniej kancelaria potrąci swoją prowizję). I tak: a) za klienta do 20.000zł - dopłacę Ci 250zł b) za klienta do 20.001 – 50.000zł - dopłacę Ci 500zł c) za klienta powyżej 50.000zł - dopłacę Ci 850zł . Firma, z którą współpracuję to największa i najskuteczniejsza w Polsce kancelaria prawna, która zajmuje się uzyskiwaniem odszkodowań dla osób poszkodowanych w wypadkach. Odszkodowania te uzyskuje się z polisy OC sprawcy wypadku. Chcesz więcej informacji - zadzwoń lub napisz, powiem Ci o co dokładnie chodzi. Jeśli jesteś poważnym człowiekiem i chcesz zarobić - to zapraszam. Ofertę tę kieruję do osób rozgarniętych i ambitnych, a nie malkontentów, którzy przesiadują na forach i wszystko krytykują. Znajdź mi jednego klienta, a zobaczysz, że następnego będziesz chciał już załatwić sam (możesz zostać współpracownikiem) i tym samym zarobić większą (bo całą) prowizję. Jeśli nie chcesz się angażować - możesz ograniczyć się tylko do podsyłania klientów. Jest to znakomita okazja dla każdego - niech każdy z Was poszuka wśród Waszych znajomych, sąsiadów, rodziny, osób, które kiedyś miały wypadek samochodowy lub inny w/w. Co najważniejsze, LICZĄ SIĘ WSZYSTKIE WYPADKI DO 20 LAT WSTECZ!!! Dopiero po 20 latach od chwili wypadku następuje przedawnienie. Gwarantuję Ci, że jeśli zapytasz 3 osób, czy znają takie przypadki, to co najmniej jedna z nich poda Ci namiar konkretnej osoby. Ty przekazujesz go mnie, a ja działam dalej. Podpisuję umowę i w ciągu 7 dni masz zaliczkę. Klient dostaje odszkodowanie - Ty dostajesz swoją prowizję. NAWET 1000zł ZA JEDEN TELEFON do takiej osoby!!! Ofertą powinny zainteresować się osoby, które na co dzień pracują z ludźmi, czyli: 1. przedstawiciele handlowi 2. przedstawiciele takich firm jak: PROVIDENT (lub firmy konkurencyjne), AVON, ORIFLAME, ZEPTER, AKUNA, itd. 3. agenci ubezpieczeniowi 4. osoby pracujące w sklepach, urzędach, kioskach, itp. Jeśli potraktujesz moją propozycję poważnie, gwarantuję Ci, że po pierwszej wypłacie prowizji, będziesz dziękował sobie, że wszedłeś któregoś dnia na ten topik i wykonałeś niewielką pracę. Oferta dotyczy terenu całej Polski - tam, gdzie nie dotrę ja, dotrą moi współpracownicy - nie zmienia to faktu, że otrzymasz swoja zaliczkę i prowizję. Chcesz poznać więcej szczegółów - napisz lub zadzwoń - dam Ci informacje, które potrzebujesz. I jeszcze jedno. Pomyśl sobie, jak wdzięczna będzie Ci osoba, która dzięki Tobie dostanie odszkodowanie, w sytuacji, gdy nie wiedziała, że należą jej się jakiekolwiek pieniądze. Dla wielu osób te pieniądze z odszkodowania będą bezcenne, a Ty zyskasz dozgonną wdzięczność, a co najważniejsze najprawdopodobniej kolejne nazwiska osób poszkodowanych. Pomóż uzyskać Dobre Odszkodowanie i napisz na Mój Mail: dobreodszkodowanie@10g.pl , lub telefon: 731 760 020 Zapraszam do kontaktu, naprawdę warto. P.S. Z góry uprzedzam, że nie będę reagował na kiepskiej jakości zaczepki na tym forum, bo wiem, że zaraz znajdą się mądrale, które zaczną szukać dziury w całym, drwić lub nawet szykanować. Jestem poważnym człowiekiem i rozmawiam tylko z poważnymi ludźmi. Dziękuję za poświęcony czas i przeczytanie wątku! Odpowiedz Link
tyna23 Re: Linki firm MLM 23.12.18, 12:09 Zastanawiasz się jak połączyć chęć pomagania innym z zarabianiem pieniędzy? Jeszcze nigdy nie było to tak proste! Dołącz do nas i sprawdź to na własnej skórze! system.prawnik20.pl/account/register-partner/p10Dv7 zapisy na webinar webinar.prawnik20.pl/p10Dv7 Odpowiedz Link
hektor-achilles Re: Linki firm MLM 14.01.19, 23:40 Poszukuję zaangażowanych Ludzi do mojego Zespołu. Zajmujemy się działem medycyny kwantowej. Trzy miesiące temu wszedł Ten produkt do Polski. Jedyne na rynku, bezkonkurencyjne hologramy kwantowe. Główna siedziba w Atlancie. Otwieramy dopiero Europę więc pole do popisu ogromne. Praca dodatkowa metodą MLM a produkty rewelacyjne! Zapraszam Ciebie do obejrzenia prezentacji oraz planu wynagrodzeń żeby przybliżyć czym się zajmujemy i jak wygląda współpraca: aegeateam.pl/jak-zaczac-wspolprace/ więcej info: kostakurta@interia.pl Odpowiedz Link
innubio Re: Linki firm MLM 22.03.19, 10:15 Jeśli dasz z siebie troszkę inteligencji, charyzmy i konsekwencji, to będziesz mógł się cieszyć sukcesem. Lubisz pomagać jednocześnie zarabiać?! Może ktoś z Twoich bliskich potrzebuje pomocy?! A może Ty sam/a jej szukasz?! Nowy Polski projekt na bazie konopi! Dołącz do naszej czołówki! Buduj z nami swoją przyszłość i niezależność finansową! my.innubio.com/marihuana_medyczna innubiocompl.business.site Odpowiedz Link
moniaga04 Re: Linki firm MLM 23.02.20, 19:32 Polska marka Fenix, kosmetyki, perfumy i biżuteria srebrna. strefa.fenix-jewellery.pl/zapros/5e6c209d7d Odpowiedz Link
akson21 Re: Linki firm MLM 18.09.20, 21:04 Zdecydowanie polecam >> www.fenix-global.com Odpowiedz Link
jaga91 Re: Linki firm MLM 08.03.21, 19:31 Witam jestem Agata :) Zapraszam DuoLife Współpraca biznesowa jaga91.myduolife.com/register/initial.html Ruszamy na zakupy :) jaga91.myduolife.com/shop.html Odpowiedz Link
bets2402 Re: Linki firm MLM 17.04.25, 21:18 Internet to Twoje naturalne środowisko? To teraz zrób ruch, który ma moc: kliknij maximedia.net.pl/ i zobacz, jak zdobywać wiedzę z dofinansowaniem. Bo scroll to za mało! Odpowiedz Link