Dodaj do ulubionych

reklama :-))

24.06.05, 11:53
oki - zachęcam was do reklamowania firm, z którymi współpracujecie...
napiszcie jakie mają produkty, plan marketingowy lub po prostu dlaczego ją
lubicie.
Proszę - w celu zachowania porządku - reklamy umieszczać w osobnych postach,
po jednym dla każdej firmy.
Proszę też o konkretne informacje, a nie "więcej info - napisz do mnie".
Acha, rozumiem, że nie będziemy się tu nawzajem obrażać??!!
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: reklama :-)) 27.06.05, 17:28
      No i co?? Nie ma odważnych??
      Co Was tak powstrzymuje przed ujawnieniem firmy?? Bo mnie nic na przykład..
    • zdrowietiens Re: reklama :-)) 30.06.05, 11:05
      networkforum napisała:

> oki - zachęcam was do reklamowania firm, z którymi współpracujecie...
      > napiszcie jakie mają produkty, plan marketingowy lub po prostu dlaczego ją
      > lubicie.
      > Proszę - w celu zachowania porządku - reklamy umieszczać w osobnych postach,
      > po jednym dla każdej firmy.
      > Proszę też o konkretne informacje, a nie "więcej info - napisz do mnie".
      > Acha, rozumiem, że nie będziemy się tu nawzajem obrażać??!!
      > Pozdrawiam serdecznie
      Witam
      Nie czuję potrzeby przedstawiania w tym poście dokładnego opisu MLM w którym
      jestem.Dlaczego?Każdy zainteresowany znalezieniem ciekawej oferty powinien być
      otwarty na przyjmowanie info z różnych żródeł(np.jeśli chce zgłębić temat TIENS
      niech np. zajrzy na moją stronę zdrowietiens.pl strony światowe Tiens.com
      i wiele innych nośników przekazu,wycinki informacji nawet jeśli są bardzo
      ciekawe są tylko elementem.Dlaczgo lubię moją firmę MLM?Jej oferta jest zgodna z
      moimi celemi i sposobem postrzegania.Postrzegam wszechświat "łańcuch którego
      ogniwem jest ziemia,a ogniwami ziemi są np.człowiek, przyroda",to w medycynie
      chińskiej nazywa się cykle w kształcie okręgów.Takie postrzeganie pozwala
      głębiej zrozumieć jak duże znaczenie ma łączenie integracja.W medycynie
      zachodniej jest ingerencja,zamiana (np.przeszczepy)itd..Medycyna chińska to
      wpasowanie się w ogólny zgodny z naturą proces przemian.Dlategoteż wybierając
      firmę kierowałam się przedewszystkim tym ,że jest to medycyna chińska.Wiele firm
      korzysta z dorobku medycyny wschodniej,ale żadna tak kompleksowo z uznaniem
      np.ONZ,zainteresowaych szczegółami odsyłam do mojej wypowiedzi w temacie:
      TIANSHI chińska państwowa firma.Ja przyjmuję produkty i z autopsji wiem,że mają
      wspaniałe działanie.
      Na koniec moje widzenie MLM-to wspaniała filozofia i szansa na samorealizację w
      wielu dziedzinach.Wypaczana z różnych powodów przez różnych ludzi,ale nic nie
      powstrzyma rozwoju MLM(chociażby dlatego,że jest wielu ludzi do których zawsze
      będą przemawiać słuszne przesłania).Nie znam innego planu marketingowgo,który
      byłby tak przyjazny dla budujących struktury.Dla mnie ważne że pozwala mi
      realizować moje cele.Moja dewiza lączenia będzie się rozwijać w kierunku
      medycyna chińska+TIENS+ Programy Partnerskie pomagające mi pogłebiać wiedzę i
      rozwój w e-biznesie.Dla mnie fundament to:poznać swoje cele,realizować je i
      poszerzać.
      Pozdrawiam
    • magda-lena88 Re: reklama :-)) 26.05.14, 08:38
      mam podobna strone - biznesbox.com, któy jets nie tylko katalogiem firm jak wiele popularnych serwisow ale portalem prezentacyjnym, w którym za darmo można umieścic wpis o oferowanych przez siebie usługach czy produktach
      zachecam Was do zajrzenia, bo serwis ładnie i ciekawie wygląda i prężnie sie rozwija :)
      jesli znacie podobne strony napiszcie - przeciez im wiecej o naszej firmie w sieci tym lepiej

pozdrawiam :)
    • nataliya1999 Re: reklama :-)) 15.10.14, 00:45
      Klub podróżników FIREFLIES.COM, nowoczesny portal internetowy, to stale rozwijająca się sieć społecznościowa. Załozony swajcarską kompanią SwissHelleyAG, jest to bardzo potężny rezerwacyjny portal, dzięki któremu w prosty sposób możesz zorganizować Swój wyjazd ? rezerwować hotele, bilety lotnicze, transfery z lotniska do miejsca zamieszkania a nawet bilety na imprezy ? i to wszystko y jednej strony internetowej. Infolinia dla podróżników otwarta 24 godziny 7 dni w tygodniu. Obsługa klienta pracuje od 9 do 18 ad poniedziałku do piątka. Teraz pracuje w językach tych krajów, które mają rozwinięty sieci klientów portalu.W polskim jeszcze nie mamy, a to znaczy, że to początek rozwijania Fireflies.com w Polsce.
      Sam portal wciąż się rozwija, teraz ma 300 000+ ofert na zamieszkania, do końca roku będzie miał 700 000+, oferty linii lotniczych przedstawione są na 25%. Bez względu na to bardzo szybko rośnie sieć klientów. Na Ukrainie, naprzykład jeszcze na początek roku nie było Złotych przewódców, a teraz okól 30 partnerów są na tym poziomie.
      Nie mamy obowiązku według sprzedaż, bonusy są od obrotu stworzonej przez Ciebie grupę, od głębokości a sprzedaż bezpośrednich, w cale proponuje kompania 6 typów bonusów.
      Skoła Fireflies.com już pracuje w Warszawie, również prowadzimy szkołę w skypie. Zapraszam wyjaśnić wszystkie szczegóły marketing planu.
      Zarejestrować się na Fireflies.com można z linka użytkownika, który polecał Ci ten serwis, czyli zapraszam: www.fireflies.com/SocialInvite?inviter=natalijak
      Potem wybierz jeden naszych produktów pakiet Basik ? 485USD, Smart ? 1453USD albo Life 3389USD. To nie płata za rejestracje.
      Pakiet Basic ? to 1 vaucher, który może być wykorzystany w ciągu roku do ofert vaucherowych na zamieszkania. Potem w ciągu roku rezerwujesz hoteli po cenach dyskontowych. Możesz wziąć ze Sobą do podróży 9 osób. Również rezerwacja lotów, transferów a biletów na imprezy lokalne są dostępna dla Ciebie.
      Pakiet Smart - to 3 vauchery, które mogą być wykorzystany w ciągu roku do ofert vaucherowych na zamieszkania. I taki samy dostęp do systemów rezerwacyjnych jak i w pakiecie Basic.
      Pakiet Life - to 7 vaucherów, które mogą być wykorzystany w ciągu 2 lat do ofert vaucherowych na zamieszkania. I taki samy dostęp do systemów rezerwacyjnych jak i w pakiecie Basik i Smart.
      Po darmowej rejestracji również możesz korzystać z ofert na zamieszkania ale bez rabatu i nie jesteś partnerem - nie możesz otrzymywać bonusy za polecanie portalu. Ale od tego że kupujesz hoteli, partner otrzymuje wynagrodzenie.
      No to tak w dwóch słówkach.
      Jeżeli chcesz dołączyć do naszej grupy, a jesteśmy ambitnym zespołem, chcesz zostać jednym z pierwszych Złotych przewódców na terenach Polski ? poznaj Fireflies.com i marketing plan kompanii, zaakceptuj to i zacznij polecać.
      Kontakty:
      kropuva.n@gmail.com
      Skype ? nataliayamegatrade
      535 36 17 12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka