06.10.10, 17:15
Chciałem się zapytać czy miał ktoś do czynienia z firmą XALTUM z Poznania. Miałem wypadek samochodowy i polecił mi ją jeden znajomy, który korzystał z ich usług.
I bardzo pochlebnie się na ich temat wypowiadał. Ale to zawsze opinia jednej osoby.
Ma ktoś jakieś doświadczenia nimi?
Dziękuję z góry za odpowiedź
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • nefrytka123 Re: XALTUM ? 10.10.10, 22:06
      Ja reprezentuję bardzo rzetelną firmę EUCO (do sprawdzenia www.euco.pl)
      Kontakt do mnie tel 508 933 540 , wszystko wyjaśnię .Firma nie pobiera opłat wstępnych, bardzo duża skuteczność w uzyskiwaniu odszkodowań i bardzo wysokie odszkodowania.
      Pozdawiam M.Kamińska
    • jedi_2120 Re: XALTUM ? 23.10.10, 20:57
      ja korzystałem niedawno i se chwalę. uzyskali dla mnie pieniądze z oc winowajcy wypadku za utratę zdrowia i uszkodzenia samochodu, nawet nie widziałem, że tyle mozna wyciągnać. ludzie konkretni, mili i i widać, że im zależy. aha i bez opłat wstepnych
      pozdrawiam
    • wmp21 Re: XALTUM ? 12.08.15, 19:27
      Moja mama była w bardzo ciężkim stanie po potrąceniu przez samochód na przejściu dla pieszych. Sprawę prowadziło Xaltum i było bardzo dobrze. W ramach usługi brali czynny udział w sprawie karnej. No i co najważniejsze w Xaltum pracują sami prawnicy z doświadczeniem bo wcześniej ich sprawdziłem.Prowadzili sprawę bardzo dynamicznie i wywalczyli dla mamy bardzo duże odszkodowanie Polecam ,bo ich praca była na najwyższym poziomie. Polecam!!!!!!!!
    • lokus172 Re: XALTUM ? 25.08.15, 22:52
      Witam. Chciała bym wyrazić swoją opinię na temat Xaltum. To wspaniali prawnicy którzy pomogli mi w ciężkich chwilach po wypadku. Oby wszystkie firmy tak działały. Dziękuje
    • lech.sobucki Re: XALTUM ? 10.01.16, 12:30
      Mój syn Robert miał poważny wypadek. Jadący w przeciwka samochód na łuku drogi ściął zakręt i uderzył w samochód mojego syna. Sprawca był wysoko postawionym urzędnikiem . Sprawa wyglądała na oczywistą . Mój syn był miesiąc w śpiączce i do tej pory leży w łóżku bo ma uszkodzony kręgosłup. Po pewnym czasie idąc na policję usłyszałem,że wszystko wskazuje ,iż to mój syn był sprawcą. Wtedy zacząłem szukać pomocy. Przyjeżdżały do nas różne firmy ale po analizie ich usług i fakcie ,że to nie są firmy prawnicze nie chcieliśmy z nimi współpracować. Firmy te chwaliły się ,że współpracują z prawnikami ale w firmie nie nic pracował żaden prawnik. W końcu sąsiad dał mi wizytówkę Xaltum bo oni mu pomogli. Umówiłem się na spotkanie . Okazała się ,że Xaltum to nic innego jak kancelaria prawnicza w której pracują tylko prawnicy z kancelarii Barczak-Rozpara. Od początku naszej współpracy sprawą zajął się Mecenas z którym mieliśmy kontakt na bieżąco. I to był dobry wybór. Mój syn po jakimś czasie został z winnego zrobionym poszkodowanym. Wygraliśmy sprawę karną i wtedy Mecenas zajął się sprawą odszkodowania. Syn dostał bardzo wysokie odszkodowanie i rentę od ubezpieczyciela. Dziękuje Xaltum za pomoc i profesjonalne podejście d sprawy. Drodzy poszkodowani korzystajcie tylko z firm tworzonych przez prawników a to się opłaca. Polecam Xaltum
      Lech Sobucki
    • lesnikpawel1 Re: XALTUM ? 12.01.16, 10:44
      Na początku tamtego roku uległem poważnemu wypadkowi. Jadąc autostradą z kolegą na wysokości zjazdu na Słupcę zajechał nam drogę samochód ciężarowy. Dachowaliśmy i wypadliśmy z autostrady. Ja miałem poważne obrażenia i groziła mi amputacja nogi która była kompletnie połamana z odłamkami. Chciałem dobrego prawnika i zdecydowałem się na Xaltum. Prawnik z Xaltum bardzo sprawnie wziął się za sprawę. Błyskawicznie dostałem pierwsze pieniądze które pozwoliły mi podjąć leczenie w prywatnej klinice. Odszkodowanie które otrzymałem przerosło moje wszelkie oczekiwania. Fakt ,że teraz kuleje trochę utrudnia mi życie ale z pracy Xaltum jestem bardzo zadowolony. Wysokie odszkodowanie ,renta, zwrot wszelkich kosztów to zasługa Xaltum. Zawodowcy
    • nawrocki1 Re: XALTUM ? 14.01.16, 18:50
      Ja również mogę polecić Xaltum. Mój Tata zginął w wypadku w Niemczech. Niemiecka policja chciała Tatę zrobić winnym. Nie wiedzieliśmy z rodziną co zrobić. Przyjeżdżało do nas wielu przedstawicieli ale na pytanie czy są firmą prawniczą kręcili nosem i odpowiadali,że współpracują z wieloma kancelariami.
      Na pytanie o zatrudnionych u nich prawników nie uzyskaliśmy żadnej odpowiedzi. Szwagierka poleciła mi Xaltum z Poznania i to był super wybór. Fenomenalni prawnicy i do tego bardzo przystępne honorarium od uzyskanego odszkodowania. Prawnicy z Xaltum bardzo nam pomogli. Tatę nie uznano jako sprawcę i otrzymaliśmy olbrzymie odszkodowanie. Polecam tych prawników
    • fafkins42 Re: XALTUM ? 05.10.16, 15:40
      XALTUM- nie znam i się nie wypowiem. Ale chyba znam solidna firmę o podobnym profilu i mogę ja polecić www.lexfortis.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka