25.05.12, 00:51
do ministerstwa zdrowia :

od maja moja stawka wzrosła o sto tysięcy, a właściwe jednostki zostały powiadomione o usłudze wykonywanej dla zabezpieczenia skarbu państwa, łącznie z Instytucją Prokuratury.

Obecnie zobowiązanie przekracza kwotę pięciu milionów złotych i narasta. Przypominam, że uwolnienie technologii odszkodowawczej na okoliczność (...) na bazie obecnych przepisów nie stanowi żadnego problemu, a spowoduje wypłaty ze środków skarbu państwa nie mniej jak miliard złotych z ujęciem okresu wstecz do dwudziestu lat i żadna ustawa nie może zatrzymać wypłat odszkodowań. pięćdziesiąt tysięcy spraw zapewnione. dalsze lekceważenie mnie może się okazać bardzo kosztowne dla budżetu państwa i firm ubezpieczeniowych, gdyż odpowiedzialność jest dwuosobowa. A z pewnością firmom ubezpieczeniowym nie spodoba się, że z winy państwowej należy partycypować w poniesionych kosztach. Zgromadzony materiał dowodowy nie pozostawia cienia wątpliwości, iż odszkodowania (...) za każdym razem są wygrane. A linia orzecznictwa Sądu Najwyższego obejmuje zagadnienie, więc jeśli SN się wypowie, to nie wyda sprzecznego, (...), a eksperyment naukowy nie może obejmować takiego Organu. A nawet, jeśli by wydał sprzeczny to i tak bez znaczenia, gdyż technologia uwzględnia ewentualną sprzeczność jakiegokolwiek organu. Lekceważenie mnie naraża skarb państwa. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka