Dodaj do ulubionych

NIE POLECAM FIRMY ENZO ODSZKODOWANIA Z WROCŁAWIA

21.02.13, 11:50
Nie polecam tej firmy, kierują się tylko własnym interesem, najbardziej ceniony jest u nich klient który da im duży zysk, dorabiają się na cudzym nieszczęściu. Brak kompetencji, szacunku dla klienta. Nie polecam na rynku jest masa firm więc jest w czym wybierać.
Obserwuj wątek
    • nezumi9 Re: NIE POLECAM FIRMY ENZO ODSZKODOWANIA Z WROCŁA 19.03.13, 11:21
      Dzięki za info :) Najlepiej jest korzystać ze sprawdzonych firm i kancelarii. W moim przypadku bardzo dobrze się spisała kancelaria Meritum z Łodzi. Stosują system prowizyjny (od wyegzekwowanej należności). Mogę powiedzieć, że pani Agnieszka Mikołajczyk profesjonalnie zajęła się moją sprawą i wszystko dobrze się skończyło. Tu jest strona tej kancelarii: www.meritumodszkodowania.pl/
      • watersnakes2 Re: NIE POLECAM FIRMY ENZO ODSZKODOWANIA Z WROCŁA 21.03.13, 18:16
        Ile bierzesz za reklamowanie róznych firm na forach?;)

"Mogę polecić panią Edytę z GUTDESIGN z Warszawy. Sami korzystaliśmy z jej pomocy przy urządzaniu mieszkania i bardzo spodobał nam się końcowy efekt. Gdyby ktoś był zainteresowany, tu jest jej strona: www.gutdesign.com.pl/"
        forum.gazeta.pl/forum/w,15858,141176258,142491997,Re_Pomozecie_urzadzic_pokoj_z_kuchnia_.html
    • freshdrop Re: NIE POLECAM FIRMY ENZO ODSZKODOWANIA Z WROCŁA 29.03.13, 14:09
      czy chodzi o firme cls24 na legnickiej we wrocławiu? ja mam z nią ogromny problem. jesli to ta firma prosze o odpowiedz!
    • matha33 Re: NIE POLECAM FIRMY ENZO ODSZKODOWANIA Z WROCŁA 24.12.16, 21:51
      Szkoda,że nie widziałam tego wcześniej. Zero szacunku, brak informacji na jakim etapie jest sprawa. Nie odbierają telefonów, nie oddzwaniają, nie odpowiadają na maile. Zamiast mi pomóc jak zapewniali- będzie tak, że przez ich niekompetencję, nie dość ,że nie wygram, to poniosę wszystkie koszty. Dlaczego nie sprawdziłam wcześniej opinii - nie potrafię wyjaśnić. NIE POLECAM I OSTRZEGAM !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka