tween_peaks 22.05.05, 22:20 Napiszcie mi kochani co się stało, że Wasz pupil na wózku odgrywa swoją rolę życia??? Ostatnio oglądałam powtórki na TVP2 i tam jeszcze przemieszczał się w najlepsze na nóziach, cóż więc się stało cebulce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domcia81 Re: ja w sprawie cebulookiego 22.05.05, 22:29 ratowal swoje nasienie w postaci syna na autostradzie w dalekiej hameryce narazajac swoje zdrowie byle tylko samochod nie uderzyl w papuzo-cebulowego ukaszka Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: ja w sprawie cebulookiego 22.05.05, 22:32 A to takie buty, pojęcia nie miałam, że on był z swoim nasieniem w hameryce:-) I do tego taki bohaterski wyczyn... akcje cebulookiego rosną w mych oczach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ja w sprawie cebulookiego 22.05.05, 22:37 no i ukaszka mamy dalej w serialu co nas ogromnie, ogromnie cieszy, bo chłopaczyna tak wiele wnosi, takie nam daje wrażenia, że ech, szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: ja w sprawie cebulookiego 22.05.05, 22:41 Domyślam się, że każda z Was matek Polek marzy o takim potomku. Ja tam się nie wypowiadam, bo dziecka jeszcze się nie dorobiłam, ale mieć tak rezolutne, zaradne i wyedukowane dziecie toż to prawdziwy skarb. Odpowiedz Link Zgłoś