Dodaj do ulubionych

Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu?

IP: *.net.stream.pl 29.11.09, 19:26
Proszę o opinię o kwiaciarniach w naszym miescie ,chciałabym mieć
niepowtarzalny bukiet ślubny oraz całą oprawę slubu
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: 188.33.230.* 01.12.09, 19:00
      na dekerta;)
    • Gość: ja Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.09, 08:58
      Ja zamawiałam bukiet w kwiaciarni (nie pamiętam nazwy)przy
      skrzyżowaniu roweckiego z Al. mireckiego. Przy kebabie na światłach.
      Robiła go właścicielka, która chyba ma "dar" do robienia ciekawych
      kompozycji. Bukiet był w przyzwoitej cenie, ale zachwyt wzbudzał.
      NIe wiem jak sobie poradzą z całą oprawą ślubu.
      • renatkam Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? 16.02.10, 11:13
        ja polecam kwiaciarnie na pilsudskiego - Galeria Kwiatowa :) Jedna z lepszych kwiaciarni w Sosnowcu - moja kolezanka zamawiala tam bukiet slubny, a ja zamawiam tam kwiaty na kazda okazje. Włascicielka i cała kwiaciarnia maja bardzo przyzwoite ceny:) Polecam:)
        • Gość: kiwi Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 00:30
          Racja - Kwiaciarnia Galeria Kwiatów - na Piłsudskiego (ta po schodkach - obok Raju) - ceny ok, zamawiam tam kwiatki dla całej rodziny i zawsze się bardzo podobają :) i co ważne kawiaty są świeże a nie "podrasowane" ;)polecam!!!!!
    • Gość: panna młoda Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.net.stream.pl 02.12.09, 22:26
      Witam ponownie dziękuję za porady ,a czy ktos może mi coś powiedzieć
      o kwiaciarni Trefniś na Niwce słyszałam iż tam są tworzone
      niebanalne kompozycje? czy ktoś z was kiedyś tam zamawiał kwiaty?
      Pozdrawiam
      • Gość: R Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 06.12.09, 21:52
        Polecam Kwiaciarnie Słonecznik na Wspólnej.Oprawa ślubu to dla nich mały pikuś :)
      • Gość: lisa Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.10, 14:04
        ja miałam tam zamawiane bukiet ślubny dla mnie oraz dla starszej druhny :) były
        naprawdę piękne!! jeśli byś chciała to podaj maila to prześle fotki ;)
        pozdrawiam!!
    • Gość: Aga Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.zamek.net.pl 15.02.10, 22:48
      Polecam firmę Studio dekoracji Jasminum. Robią bukiety i dekoracje ślubne.
      • Gość: kaja Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:36
        ZDECYDOWANIE kwiaciarnia na ul. Maliny- suuuuuper bukiety. dekoracje
        i naprawdę robione z wyczuciem :) POOOLECAM
    • Gość: Gość Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 13:32
      Ja zamówiłam bukiet ślubny w kwiaciarni w Plazie, był prześliczny,poza tym zrobili też dekorację samochodu. Ceny były bardzo bardzo atrakcyjne i obsługa pierwsza klasa.
      • Gość: ehhh Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 18:52
        w wojkowicach na sobieskiego
    • Gość: saravi 4 Pory Roku na ul. Roweckiego - radze omijac!!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.11, 13:13
      kompletny brak kompetencji, już nie wspomnę o punktualnosci.
      pomylone zamówinie i godzina dostarczenia.
      Zamówiłam tam tylko raz i już dziękuję....

• Gość: gOnZo Re: "4 Pory Roku"-Ja Polecam IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 22:21
        Kupuję tam kwiaty od 2 lat .Właśnie tam wybraliśmy z żoną bukiet ślubny,nie ukrywam że zaważyła cena gdyż ze zdjęciem obeszliśmy większość kwiaciarni w mieście i tam było najtaniej.Bukiet był piękny i TANI !!! Dziewczyny są bardzo sympatyczne (w niektórych kwiaciarniach panie zachowują się jakby robiły łaskę że obsługują człowieka) i przede wszystkim kwiatki bardzo długo się trzymają. Wprawdzie nigdy nie korzystałem z poczty kwiatowej , ale cóż ten się nie myli kto nic nie robi.W takim przypadku polecam złożenie REKLAMACJI , właśnie tam się dowiedziałem że na kwiaty też obowiązuje.To na pewno lepsze rozwiązanie niż obsmarowywanie na forum.
        • Gość: saravi Re: "4 Pory Roku" NIE Polecam IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 23:03
          REKLAMACJA? - owszem, i usłyszałam że "tak wyszło" - to dziękuje za taka reklamację!
          z resztą popatrzcie na samo wnętrze - jedna wielka rupieciarnia!!
          • Gość: asik vel asik Re: "4 Pory Roku" ................... IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 19:32
            Jedyne co mi się tam nie podoba to że WIECZNIE MUSZE SIĘ WYSTAĆ W KOLEJCE !!!! :(((( Powinni zdecydowanie mieć więcej personelu!!!!
            Mój ślub akurat uratowali ! Narzeczony przyjechał bez kasy , której zapomniał w pośpiechu :) i bez problemu za bukiet zapłaciłam 2 dni później. A wystrój choć specyficzny, ma swój urok i jest sympatyczny tak jak obsługa :)
    • Gość: gosia Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.ip.gronet.pl 08.03.11, 12:37
      www.kwiatkidwa.pl, rewelacyjne dekoracje do ślubu piękne bukiety. Korzystałam z ich usług, cała oprawa do ślubu była cudna :)
      • Gość: chwasty dwa Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 16:11
        www.kwiatkidwa zrobili dekoracje ślubną na wesele mojego syna . Tragedia , nawet połowy tego nie było warte co skasowali . Nie kwiatkidwa tylko chwastydwa
    • promyczek1971 Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? 02.09.11, 08:32
      Gorąco polecam Kwiaciarnię Fantazję na ul. Pustej na Pogoni. Zamawialismy tam bukiet ślubny i cała oprawę ślubu i jestesmy naprawdę zadowoleni. Pani Beata ma dar do kwiatów i potrafi wyczarowac istne cudeńko. I ceny naprawdę bardzo przystępne.
    • Gość: Kamil Re: Gdzie zamówić bukiet ślubny w Sosnowcu? IP: *.246.134.38.rev.vline.pl 15.04.13, 21:39
      Hej zerknij na ten serwis e-kwiaciarnie.pl może znajdziesz tam kwiaciarnie w Sosnowcu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka