Dodaj do ulubionych

Dlaczego Dora & Piotr

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 23:20
Dlaczego wszystie wypowiedzi na temat OSK Dora & Piotr sa zarchiwizowane i nie
mozna do nich nic dopisac, chciałam cos napisac od siebie ale nie mozna juz.
zaznaczam ze sa to w miare swieze wpisy z kwietnia i maja. Czyzby Pan Piotr
miał układy w gazeta.pl???
Obserwuj wątek
    • Gość: dawe Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 07:53
      fajnie że napisałaś że chciałaś coś napisać ale nie napisałaś
    • Gość: tobi Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.centertel.pl 01.12.09, 14:49
      o widze że ktoś sie tym zainterował. Ja robiłem u nich kurs i wcale nie
      narzekam, ale za słodko też nie było jak zapewniano mnie na poczatku. Pozdrawiam
      byly kursant
      • Gość: mika i kajtka Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: 89.108.208.* 01.12.09, 19:27
        Właśnie.robiłyśmy kurs u tego na żelowanego gogusia i brak słów.po prostu
        zapewniają cię na siłę ze są najlepsi na całym śląsku bo maja tyle aut i w ogóle
        a jak przyjdzie do nauki to totalne ZERO!!!nic a nic sie nie nauczyłyśmy więc
        żałujemy bardzo ze wybrałyśmy się tam,tak sie przechwalają ze certyfikaty i inne
        duperele----ale ludzie tam w ogóle nie umieją uczyć,wiedzę którą niby przekazują
        nic nie daje podejścia nie maja w ogóle dodatki w innym ośrodku dały nam o wiele
        więcej za co dziękujemy a Dorze i Piotrowi mówimy---do zobaczenia nigdy!!!!!!!!
        • Gość: dddd Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:14
          he he he niezle badziewie tam Panuje, z tym gogusiem to mocno pojechalyscie i
          ten jego zolciutki sweterek. zawsze jak go widzialem w nim to plakalem ze smiechu
      • Gość: hej Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.147.46.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.09.10, 17:07
        Skandal! Mozesz jezdzic w sumie tylko 3 godziny w tygodniu, jesli chcesz miec jazdy popoludniami;/// tłumaczą się tym ze mają 60 kursantów a za mało instruktorów zeby zapewnić większą ilośc jazd ;//
        SKUTEK?? cały kurs bedzie trwał 5 misiecy ;///
    • Gość: . Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.cable.smsnet.pl 03.12.09, 18:38
      Tak, mają układy, zgłoś do CBA:))
      • Gość: boko Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: 94.254.243.* 03.12.09, 19:15
        cba-centrum badania autentycznosci hehheheh uhahahah
        hahhahaahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;((((((((((
        • Gość: zbyszko Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.chello.pl 06.12.09, 22:28
          dla mnie kapusta caly ten osrodek ich auta i ten lalus
          • Gość: t Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.chello.pl 09.12.09, 21:17
            taaa, najlepszy OSK Kacper a nie jakas tam Dora
            • Gość: Gosc Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 08:31
              Porażka ale tak to jest jak uczą młodzi instruktorzy bez doświadczenia którzy sami ledwo sobie radzą z prowadzeniem samochodu
    • Gość: malwina Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: 188.33.76.* 07.04.10, 12:59
      o właśnie dlaczego archiwizowany?a może dlatego że boja się o swoja d.........o
      tak naprawdę poza wysoką ceną nie mogą ci nic zaoferować!!!!!!darujcie sobie
      ludzie-to ze ten ośrodek jest parę lat nie znaczy że jest najlepszy-tam
      instruktorzy już się wypalili,poszłam gdzie indziej bo miałam dość po prostu złe
      podejście do kursanta-i tyle ..........ech,,,,,,
      • Gość: ewa Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: 109.243.206.* 27.07.10, 13:01
        a,,,,,,,,beznadzieja byłam tam ale niemiło i krzykliwie odradzam!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: malwa Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: 94.254.167.* 07.04.10, 13:05
      owszem-odradzam!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.147.46.26.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.09.10, 17:03
        Skandal! Mozesz jezdzic w sumie tylko 3 godziny w tygodniu, jesli chcesz miec jazdy popoludniami;/// tłumaczą się tym ze mają 60 kursantów a za mało instruktorów zeby zapewnić większą ilośc jazd ;//
        SKUTEK?? cały kurs bedzie trwał 5 misiecy ;/
        • Gość: Kursant D&P Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 23:24
          Powiem tyle:
          Tak naprawdę poza wysoką ceną nie mogą ci nic zaoferować!!!!!! Darujcie sobie ludzie - to że ten ośrodek jest pare lat nie znaczy, że jest najlepszy ... Hmm zgodzić to ja się mogę, że jest najlepszy ale w załatwianiu prawka na lewo ! ! Instruktorzy żenada! Najlepszym instruktorem jest Bogdan, który w czasie jazd jeździ sobie do domu na obiad, a nam kursantom każe pól godziny oglądać płyny pod maską - skandal! Bartek wozi się po mieście, lepiej mu wychodzi podryw niż szkolenie w tym ośrodku. A ten laluś Kamil - nie mogłem z nim wytrzymać w samochodzie, o Radku już nie wspomnę, bo jedyne co potrafi powiedzieć to same wulgaryzmy! Wielki respect dla Przemka, który stamtąd odszedł,on jedyny potrafił tam uczyć za mojej kadencji ,aaa i zapomniałbym istruktorem roku w tym ośrodku jest "istruktorka", która nie dość, że jest blondynką to sama nie potrafi jeździć.
          To tyle w tym temacie. Powodzenia dla wszytkich, którzy już dali się nabrać, tam jest pięknie dopóki nie zapłacisz całości. Gorąco pozdrawiam.
          • Gość: fryzjer Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 00:45
            eh panie bielecki... widac ze naprawde panu nie szkoda czasu. ciekawostka jest ze tak duzo bylych i obecnych kursantow odwiedza to forum i pisze same pozytywy na pana temat a tak duzo pojawilo sie negatywow na temat pana dawnego osrodka zaraz po pana zwolnieniu. bardzo ciekawe jest spostrzezenie kogos z forum - zauwazyla ta osoba zbieznosc adresu ip chwalaca pana osk a negujaca dore. te 10 wpisow z tego samego komputera bylo wpadka. pseldo wpisy = krypto reklama nie wypalila. pozostal niesmak i zazenowanie.

i tak mimo chodem - wracajac do "jak powstalo f1"
            kolejna wpadka - brak autorskich textow na pana stronie!
            sa zywcem skopiowane z innych stron konkurencji. dowod:
            strona glowna - identyczna jak:
            www.prawojazdy.lubin.pl/onas.html
            pierwsza pomoc - identyczny text i zdjecia jak:
            www.naukajazdy4you.pl/pierwsza%20pomoc.htm
            przerwanie egzminu - skopiowane z:
            www.terlecki-osk.pl/pliki/przerwanie_egzaminu.doc
            jest przeciez masa programow do sprawdzania duplikatow textow...

sprawdzie sami zawartosc obu stron czyli www.f1-prawko.pl oraz tych powyzej
            a jak nie - moge smialo wiecej forumowicza podac linkow

oczywiscie nigdzie nie jest dopisane na pana stronie "pobrano materialy z" a na tych stronach pisze wyraznie copyright.
            proponuje - skonczcie pisac bzdury - dajcie se po razie...
            patrzcie na siebie i pilnujcie swojego biznesu.
            i podpowiedz panie bielecki - za kopiowanie textow z innych stron mozna dostac kare wiec warto zmienic...
            • Gość: fryzjer Re: Cała prawda o ośrodku Dora & Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 00:48
              aaa i jeszcze jedno!
              czy logo f1 nie jest znakiem zastrzezonym? czy nie jest wymagana zgoda na jego uzyczenie? przeciez nie mozna wykorzystywac zastrzezonych znakow dla wlasnej korzysci
    • Gość: KAMILOSSSS Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 23:42
      Dora&Piotr jest najlepszym ośrodkiem w Sosnowcu...! Mówcie co chcecie ale większość moich znajomych tam chodziła i każdy sobie chwali... Ja zresztą też tam chodziłem i zdałem za pierwszym razem. Uczą super... nie ma lepszego ośrodka. A pan Ł.B z ośrodka F1 może się przy nich schować!! Zacząłem kurs w ośrodku F1 i szybko zrezygnowałem... ośrodek do du*y! Nigdy nie poleciłbym ośrodka F1.

DORA&PIOTR PRZEDE WSZYSTKIM SĄ NAJLEPSI!!

Pan Bielecki jest żałosny! Jak można pisać takie bzdury... Został zwolniony z DORA&PIOTR i sie teraz mści chociaż nie ma o co... powinien się Pan wstydzić za to co Pan robi ;/ żenada!! Swoją drogą wziął by się Pan do roboty a nie marnował czasu na kłamanie na forum!!! ;)
      • Gość: killoff Re: Dlaczego Dora & Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 01:41
        no tak - podrzegania ciag dalszy :)
        uderz w stol a norzyce sie odezwa. koles mysli ze jak napisze jaka dora dobra to f1 zacznie bluzgac na dore. podpuszczaj - zobaczymy kto ma wiecej rozumu :)
        oto jego 2 post forum.gazeta.pl/forum/w,264,69726143,120391210,Re_ja_polecam_dora_piotr.html?wv.x=2
        widac ze ktos tu naprawde chce wywolac burze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka